cuski 27.08.05, 20:27 Sobota, sobota, sobota !!! Hmm... co by tu zrobic ?! Zanim pojade do dziewczyny, chyba se w domu dywany wyszamponuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata379 Re: Sobota, sobota, sobota !!! 02.09.05, 21:05 Jutro jest sobota! Tak bardzo się cieszę, że nie muszę iść do pracy ))) W końcu będę miała czas na wyciszenie, poleniuchuję sobie, dłużej pośpię, dobrze mi zrobi ciepła kąpiel! A wieczorem Odpowiedz Link
cuski Dlugi weekend ! 02.09.05, 21:36 Ja tez bede balangowal, tyle ze przez sobote i niedziele ! Jutro wybieram sie z dziewczyna i ze znajomymi do Michigan pod namioty PS. Czy Ktos z Was tez moze tam sie wybiera ?! Odpowiedz Link
renata379 Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 21:45 Ja niestety nie zdążyłabym tam dojechać na czas ? ))) Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 21:47 Reniu, jesli tylko zdarzysz dojechac do mnie, to bedzie gut ! He he he... Ode mnie tam jest tylko ok. 120 mil Odpowiedz Link
renata379 Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 21:54 To w takim razie bedę tam z Wami w myślach ! Wybawcie się, odpocznijcie ! Na pewno będzie super zabawa! Oj chciałoby się tam pojechać! Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 22:04 Kiedys moze bedziesz miala okazje odwiedzic Chicago Odpowiedz Link
renata379 Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 22:07 Małe prawdopodobieństwo! Chyba,że Forumowicze rozwiną mój Wątek, ten poniżej! )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 22:33 pod namioty? w zyciu!! robaki, brak klimatyzacij, brak komfortu posiadania jednej calej lazienki dla siebie - to nie dla mnie. Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 22:39 Zawsze mozna przespac sie w samochodzie ! Bierz chlopaka i jedzcie razem z nami ! Odpowiedz Link
himera24 Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 22:56 cuski napisał: > Zawsze mozna przespac sie w samochodzie ! > > Bierz chlopaka i jedzcie razem z nami ! eee juz mamy zarezerwowany hotel w Grand Haven, MI. ale dzieki za zaproszenie jak juz pisalam lubie wygody i luksusy gdzie moge zaspokajac najwieksze pokusy spanie pod namiotami graniczy z ekstremalnymi wyczynami. ) Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 23:04 Ja natomiast nie potrzebuje luksusu... wystarczy mi las, jakas polana i najzwyklejszy w swiecie spiew ptaszkow Odpowiedz Link
himera24 Re: Dlugi weekend ! 02.09.05, 23:25 cuski napisał: > Ja natomiast nie potrzebuje luksusu... wystarczy mi las, jakas polana > i najzwyklejszy w swiecie spiew ptaszkow ja nie wiem skad mi sie to wzielo, ale takie srodowisko mnie przeraza, no chyba zebym byla pijana wtedy mi nie zalezy, ale brak bezposredniego dostepu do bierzacej wody i czystego kibelka odstrasza mnie. Odpowiedz Link
m4verick Re: Dlugi weekend ! 04.09.05, 01:24 > Ja natomiast nie potrzebuje luksusu... wystarczy mi las, jakas polana > i najzwyklejszy w swiecie spiew ptaszkow no i piwo Cuski, nie zapominaj o Piwie! Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend ! 06.09.05, 03:31 M4verick, piwa bylo w cholere ! Dzis nie moge juz na nie patrzec, he he he... Odpowiedz Link