Dodaj do ulubionych

Dziwne pytanie !

07.10.05, 03:00
Wiem, ze pytanie, ktore Wam zaraz zadam, moze wydac sie dziwne, ale...

Czy mozna zakochac sie (przez internet) w osobie, ktora mieszka bardzo,
bardzo daleko ?
Obserwuj wątek
    • mysza_81 Re: Dziwne pytanie ! 07.10.05, 16:48
      Faktycznie Cuski to pytanie jest bardzo ale to bardzo dziwnesmileNie sadze,by to
      bylo mozliwe,jesli juz cos to raczej jest to zauroczenie tym jak ktos sie
      wypowiada,a wogole to wszystko dziwnesmile

PS.To tak jakbys sie w monitorze zakochal heheheeheehe
    • himera24 Re: Dziwne pytanie ! 07.10.05, 22:52
      cuski napisał:

> Wiem, ze pytanie, ktore Wam zaraz zadam, moze wydac sie dziwne, ale...
      >
      > Czy mozna zakochac sie (przez internet) w osobie, ktora mieszka bardzo,
      > bardzo daleko ?

nie.
    • cuski Dwie osoby powiedzialy... 08.10.05, 00:41
      Dwie osoby powiedzialy, ze zakochanie takie jest niemozliwe... poczekam jeszcze
      na opinie innych uzytkownikow forum smile
      • m4verick Re: Dwie osoby powiedzialy... 08.10.05, 00:46
        a ja wam powiem, ze to jest mozliwe... smile
        pod warunkiem ze predzej czy pozniej, lepiej aby predzej doszlo do normlanego
        spotkania.
        moze sie zdziwicie ale mialem 4 dziewczyny i wszystkie przez internet poznane,
        no i wszystkie 4ry okazaly sie sciagna w ktora przywalilem dosc mocno.

ale z pelna odpowiedzialnoscia mowie ze mozna sie zakochac przez net.

ps. dobry temat na radio
        • cuski A wiec bedziemy ... ? 08.10.05, 00:53
          A wiec bedziemy dzis o tym gadac ? smile
          • m4verick Re: A wiec bedziemy ... ? 08.10.05, 00:56
            ja jestem jak najbardziej za no i Cuski,
            kto jeszcze za?
      • mysza_81 A ja mam pytanie????? 08.10.05, 12:03
        A co Ty myslisz na ten temat??????

PS.smile)))))))))))))))))))))))))
        • cuski Co ja mysle ? 08.10.05, 17:17
          Co ja mysle ? Hmm... wydaje mi sie, ze czlowiek poniekad moze zakochac sie
          przed net, lecz jesli chce nadal podtrzymac to uczucie, to musi koniecznie
          spotkac sie w realu smile
          • mysza_81 Re: Co ja mysle ? 08.10.05, 17:27
            To normalne masz myslenie.Gorzej jak sie potem rozczaruje hehehehe
            • cuski "Kto nie ryzukuje, ten nie ma" :) 08.10.05, 17:30
              Zawsze istnieje takie ryzyko, ale jak to mowia:
              - "kto nie ryzukuje, ten nie ma" smile

PS. Kiedys zaryzykowalem i jak narazie to ryzko przynosi mi same profity smile
              • mysza_81 Re: "Kto nie ryzukuje, ten nie ma" :) 08.10.05, 17:33
                No to masz wielkie szczesciesmileCzasami warto ryzykowac a niekiedy to sie
                nieoplacasmile
                • cuski Re: "Kto nie ryzukuje, ten nie ma" :) 08.10.05, 17:35
                  Ryzyko jest wpisane w nasze zycie, wiec trudno zyc bez niego smile))
                  • mysza_81 Re: "Kto nie ryzukuje, ten nie ma" :) 08.10.05, 17:36
                    ja tam wole stapac twardo po ziemismile
                    • cuski Re: "Kto nie ryzukuje, ten nie ma" :) 08.10.05, 17:39
                      A ja bym se czasam polatal, he he he...
                      • mysza_81 Cuski 08.10.05, 17:44
                        Cuski Ty to chyba nie Harry Poter jestessmile Moze miotelke pozyczycsmile
                        • cuski Ja bym tam wolal... 08.10.05, 17:50
                          Ja bym tam wolal polatac na latajacym dywanie, o wiele wygodniejszy
                          i mozna se drzemke uciac, he he he...
                          • mysza_81 Re: Ja bym tam wolal... 08.10.05, 17:51
                            No to se dzina zawolaj bo ja Ci dywanu nie dam bo moj nie latasmile
                            • cuski Re: Ja bym tam wolal... 08.10.05, 18:16
                              Zadzwonie do Alladyna, he he he...
                              • mysza_81 A masz numer? 08.10.05, 18:18
                                A masz numer?Mnie by sie przydal,moze bym lepsze zycie miala hehehe

PS.Bynajmniej ja wcale nie narzekamsmile
                                • cuski Gdzies mam... 08.10.05, 18:21
                                  Gdzies mam, w jakims kajeciku... dal mi go na jakiejs popijawie, he he he...
                                  • mysza_81 Re: Gdzies mam... 08.10.05, 18:22
                                    A napewno to jego numerek?Jak to bylo na popijawie to Cie chyba wydzwonil
                                    hheheeheh
                                    • cuski Jego, jego... 08.10.05, 18:25
                                      Jego, jego... po kilku glebszych kielichach siadl se na dywanik
                                      i uniosl sie w powietrze niczym BALON, he he he...
                                      • mysza_81 Re: Jego, jego... 08.10.05, 18:27
                                        To Ty chyba juz halucynacje miales po tych glebszych kielichach hhehe
                                        • cuski Sek w tym... 08.10.05, 18:30
                                          Sek w tym, ze ja nie pilem, bo prowadzilem, he he he...
                                          • mysza_81 Re: Sek w tym... 08.10.05, 18:36
                                            No nie wiem.Moze Alladyn prowadzi,albo miales samochod na latajacym dywanie

PS.Apropo latania,to mi sie przypomniala piosenka:"Dmuchawce,latawce i wiatr"smile
                                            • cuski Podoba mi sie ta piosenka ! 08.10.05, 18:39
                                              Podoba mi sie ta piosenka !
                                              Jak bede bral slub, to zazycze sobie ja, jako podklad muzyczny,
                                              na kasecie z wesela, he he he...
                                              • mysza_81 Re: Podoba mi sie ta piosenka ! 08.10.05, 18:41
                                                No to z przyjemnoscia M4verick Ci ja pusci hehehehe.Juz ja sie o to postaramsmile
                                                • cuski Re: Podoba mi sie ta piosenka ! 08.10.05, 18:42
                                                  A niby jak chcesz to zrobic ? He he he...
                                                  • mysza_81 Re: Podoba mi sie ta piosenka ! 08.10.05, 18:44
                                                    A chyba bys niechcial wiedziec hehehe
                                                  • cuski Podobno... 08.10.05, 18:47
                                                    Podobno ciekawosc to pierwszy stopien to piekla... chyba bede sie tam smazyl smile
                                                  • mysza_81 Jak juz sie nie 08.10.05, 18:48
                                                    Podobno.Jak juz sie nie smarzysz za Aniolki hehhehehe
                                                  • cuski :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 08.10.05, 18:54
                                                    smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • mysza_81 I jak? 08.10.05, 18:55
                                                    I jak widelki pokuly?Nie martw sie Aniolki juz z pomoca idasmile
                                                  • cuski Nie !!! 08.10.05, 18:57
                                                    Nie pokluly, bo ich szabelka poczestowalem, he he he...
                                                  • mysza_81 Re: Nie !!! 08.10.05, 18:59
                                                    Wszystkie wycioles jak jak mu bylo Podnipieta czy jakos taksmile
                                                  • cuski Re: Nie !!! 08.10.05, 19:00
                                                    PODBIPIETA smile))
                                                  • mysza_81 A co ja napisalam? 08.10.05, 19:02
                                                    A co aj napisalam?To samosmile
                                                  • cuski Napisalas... 08.10.05, 19:04
                                                    Napisalas PODNIPIETA smile))
                                                  • mysza_81 Re: Napisalas... 08.10.05, 19:06
                                                    No to prawie to samo.On tez se moze wycinac w pien Tatarow hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka