himera24 06.06.06, 15:40 kazdy przyzna ze jest jedyna w swoim rodzaju. 6 czerwca 2006 (06 06 06) pod spodem jak widzicie umiescilam nawet sygnaturke a ta okazje. a teraz oglaszam konkurs na iterpretacje tego wersetu z Biblii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Dzisiejsza data 06.06.06, 16:48 No fakt!! Rzeczywiscie. Ale czy te szostki nie maja cos wspolnego z satanizmem? Zeby tylko znow nie demolowali cmentarzy Odpowiedz Link
himera24 Re: Dzisiejsza data 06.06.06, 17:13 tadeuszx napisał: > No fakt!! Rzeczywiscie. Ale czy te szostki nie maja cos wspolnego z satanizmem? satanizmem?, moze ... 666 to znak bestii - antychrysta, ktory ma przyjsc na swiat i wprowadzic chaos. > Zeby tylko znow nie demolowali cmentarzy Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dzisiejsza data 06.06.06, 17:16 Ahaaa, no cos mi sie tak kojarzylo. Dzieki Odpowiedz Link
cuski Jestem ciekaw, czy ... ? 07.06.06, 03:25 Jestem ciekaw, czy zapowiadany Antychryst juz przyszedl na swiat ? Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Jestem ciekaw, czy ... ? 09.06.06, 18:45 tak oczywiscie --a jego imie jest george w. bush! Odpowiedz Link
tadeuszx O-o.... rewolucyja myśl;) 09.06.06, 18:49 A dlaczego nie np. Kim z Korei Płn, albo Łukaszenko? Odpowiedz Link
cuski Do Polishbellydancer 10.06.06, 02:44 Spodobalo mi sie to Twoje stwierdzenie na temat Busha... przybij "piataka" Odpowiedz Link
tadeuszx A mnie sie nie spodobalo:( 10.06.06, 08:37 Eeeeeee, on nie dorosl do takiego okreslenia Zeby tak chociaz jak Hitler - wojenke swiatowa jaka wywolal, albo jakis tam Stalin - ze 20 mln wlasnych obywateli do jakich lagrow... no dobra, niech bedzie chociaz jak taki Pol Pot - jedna piata Amerykanow wymordowac... O! To juz by bylo cos!... )) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jestem ciekaw, czy ... ? 11.06.06, 04:00 polishbellydancer napisała: > tak oczywiscie --a jego imie jest george w. bush! o to to! Odpowiedz Link
cuski Ta dzisiejsza data... 07.06.06, 03:24 Ta dzisiejsza data zawiera symbol Szatana. PS. Tez na nia zwrocilem uwage wypekniajac dzisiejszy time sheet. Odpowiedz Link
cuski Apropos tej daty, to... 09.06.06, 02:58 ... slyszalem, ze wiele kobiet nie kochalo sie tej nocy, zeby przez przypadek nie zajsc w ciaze, jak rowniez wiele kobiet przekladalo sobie terminy porodowe Odpowiedz Link
tadeuszx Ale fakt, ze ile cywilizacji, tyle pomiarow 09.06.06, 09:51 czasu. Rowniez w ramach jednej cywilizacji spotyka sie rozne kalendarze. Stad sceptycznie oceniam wartosc tego zbiegu cyfr. Tylko, ze inni, jak z tego wynika, traktuja to w sposob zdecydowanie bardziej serio. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 09.06.06, 12:03 A dziwisz sie ? Chyba nikt nie chcialby szatana splodzic lub zrodzic Odpowiedz Link
tadeuszx Nie dziwie sie, 09.06.06, 12:13 bo jesli ktos traktuje to bardziej powaznie, to nawet jak nie bardzo wierzy, na wszelki wypadek, woli sie zabezpieczyc. Tak jak np. z tym czarnym kotem, gdy przebiegnie droge. Odpowiedz Link
polishbellydancer a skoro juz o religii mowa.... 09.06.06, 21:18 co wy na to: Umiera papież. U wrót raju św. Piotr go pyta: - Ktoś ty? - Ja? biskup Rzymu. - Biskup Rzymu? Nie kojarzę. - No, namiestnik Pański na Ziemi. - To Bóg ma namiestnika? Nic mi o tym nie wiadomo. - Jestem głową kościoła katolickiego! - A co to takiego? - .... - Dobra. Czekaj tu, idę spytać szefa. (tup, tup, tup) - Panie Boże, masz chwilkę? Jest tu taki jeden, mówi, że jest papieżem, Twoim namiestnikiem na Ziemi, głową czegoś tam.. - Nie kojarzę. Ale moment... Jezusie, może ty coś o tym wiesz? - Nie, tato, nie kojarzę. Ale pójdę z nim pogadać. Po chwili wraca Jezus zwijając się ze śmiechu i mówi: - Pamiętacie to kółko rybackie, które zakładałem 2000 lat temu? - No, i? - Oni do tej pory działają! Odpowiedz Link
tadeuszx Poli... Polinko... przestalem miec skrupuly!;) 10.06.06, 08:46 Ja katolik jestem...i ...i ... za ten post, to bede Cie scigal, az dopadne gdzie w jakim ciemnym kacie!)) A wiesz co Tadzio robi wtedy z dziewczynami? Podpowiem Ci: Dooooobrze robi im a szczegolnie sobie, hehehehe... Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Poli... Polinko... przestalem miec skrupuly!; 10.06.06, 20:54 poganiamy, zobaczymy ;o) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Skad to Poli wytrzasnelas??? 10.06.06, 13:14 Ktos kto to wymyslil,mial nie rowno pod sufitem!!! Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Skad to Poli wytrzasnelas??? 10.06.06, 20:56 dlaczego nierowno? Mysle, ze trzeba byc dosc inteligentnym i otwartym by cos takiego wymyslec a zapozyczylam to z forum poganskiego :o) Odpowiedz Link
zettrzy Re: a skoro juz o religii mowa.... 11.06.06, 04:07 a u nas to brzmi tak: do wrot raju przychodzi ksiadz i nowojorski taksowkarz. Sw. Piotr pyta: - nazwisko? Ksiadz i taksowkarz podaja nazwiska. Sw Piotr konsultuje ewidencje, zwraca sie do kiedza i mowi: - 300 lat sredniego czyscca Potem do taksowkarza: - a ty prosto do nieba - co?!!! - wrzeszczy obrazony ksiadz. - Ja, wasz czlowiek dostaje gorsze warunki niz ta popluczyna tutaj? - Hej hej, - mowi Sw. Piotr, - here we want results. Kiedy ty zanudzales kongregacje swoimi kazaniami ludzie spali, opowiadali kawaly albo mieli fantazje seksualne. A kiedy on prowadzil swoja taksowke ludzie sie efektywnie MODLILI. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: a skoro juz o religii mowa.... 11.06.06, 08:16 ja znam ten sam tylko z kierowca autobusu---zprzedalam znajomemu libanskiemu ksadzu i on to na kazaniu powiedzial---ponoc caly koscoil sie za smiechu zwijal- --jak go spotkam to mu ten o kolku rybackim opowiem ;o) Odpowiedz Link
tadeuszx O kurcze, byla tu ta super 11.06.06, 09:00 dziewczyna... To nic, znajdziemy, znajdziemy... Odpowiedz Link