Dodaj do ulubionych

Ludzie Bezdomni

17.06.06, 15:54
Kim sa i dlaczego wola koczowac w byle jak skleconych budach,
niz uzalezniac sie od tych, ktorzy oferuja im lozko i goraca zupe ???
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Ludzie Bezdomni 17.06.06, 16:20
      A kto zna chociaz jednego lumpa osobiscie?
      • olejowy.bogacz Re: Ludzie Bezdomni 17.06.06, 17:42
        Ale wy jestescie bez socialnego sumienia. Wstyd mi za Was.sad( No to widze
        trzeba cos tutaj tak, jakas terapie zaczac i uczlowieczyc niektorych.
        • zbuntowany8aniol O matko...ledwo przez prob przeszedl,a 17.06.06, 17:58
          chce uczlowieczac Nassmile)))Ladnie,hmmm....
        • tadeuszx Ja tam bez specjalnych oporów 17.06.06, 19:06
          poddam sie temu... uczlowieczaniu. Koles, tylko uważaj, żeby ktos tam z Ciebie
          nie zrobil czegos, w odwrotna stronewink Troszke pokorki by Ci sie widze, przydalo
          tak na poczatek. Zaczynac na nowym forum od pouczania innych?! Terapia? Komu i
          jaka? No no, uwazaj zeby wstrzasowej, Tobie ktos tu niechcacy nie zrobil. Jesli
          zas chodzi o wstyd, to powiem, ze mnie jest, ale za Twoja bezczelnosc!!
          • olejowy.bogacz Re: Ja tam bez specjalnych oporów 17.06.06, 21:23
            Ja jestem aktywny i kreatywny zawsze i wszedzie.
            • cuski Olejowy Bogaczu 17.06.06, 22:15
              Chwala Ci za to, ze jestes aktywny i kreatywny,
              ale nie musisz przy tym obrazac i pouczac innych.

PS. Jak to mowia: "Pokorne ciele, dwie krowy ssie" wink
            • tadeuszx Wszędzie?? Pacanie najpierw przeproś ludzi!! 17.06.06, 23:09
              A ta aktywnosc opiera sie chamstwie i bezczelności??. Kreatywność zaś kreuje
              durne wpisy?? Tupet i zarozumiałość nie zawsze wystarcza, gdy danym pacanem,
              kieruje ta mała głowa, którą ma w rozporku! I tak się to kończy, gdy się ktoś
              bogaci na oleju, ktory sprzeda z wlasnej głowy. Żałosnesad((.
              • cuski Tadeusz 17.06.06, 23:13
                Czy Ty sie znasz z Olejowym Bogaczem ?

Pytam, bo ponoc Olejowy Bogacz pisal wczesniej
                na tym skasowanym "Forum Seniorum".
                • tadeuszx Ach taaaaak!! To koles trollik!!! Jak to? Nie 18.06.06, 10:34
                  pamietasz Tomasz, ze tam za mna sie przypaletalo az trzech tych trolli??! Kuzwa!
                  I Ty go wpusciles tak bez sprawdzenia i bez wizytowki??! Przeciez ja go napewno
                  nie polecalem, bo nie znam!? Wiem, ze to nie moze byc zwykly przypadek, cyt:"•
                  Re: Horrory i trollery - olejowy.bogacz 17.06.06, 17:53" - przerobka Twojego
                  slowa *thrillery* w tytule watku na *trollery*, musiala byc celowa, gdyz wymaga
                  zmiany wyrazu w polu u gory!. Stary, on tylko jeden wyraz zmienil! Kurcze, ale
                  plama! Mamy prawdziwego trolla na zamknietym forum!?
                  • zbuntowany8aniol Czyli jednak sie nie pomylilam,hmm... 18.06.06, 12:37
                    ...a ktos zapowiadal,ze znajdzie sposob by dostac sie na to Forum.

PS.I mnie o tym nikt nie poinformowal,jako moderator tego Forum...ladnie,a
                    potem sie dziwicie,ze macie takie posty,ale ja sie juz nic nie odzywam,bo
                    jeszcze po garach dostane:]
                    • tadeuszx Myszko, ani Tomek, ani nikt, nie mogl takiej 18.06.06, 13:31
                      sytuacji przewidziec?sad
                      • zbuntowany8aniol Na drugi raz badzcie ostrozni,bo mnie sie wydaje 18.06.06, 13:35
                        ze przyjdzie koza do woza i Marxx tu zawita i jego cala swita,no ale to moje
                        przypuszczenia,przeczucia...jak zwal tak zwal,takze to takie moje trzy grosze.

PS.Dajcie Olejowemu Bogaczowi szanse,mysle,ze juz nie bedzie brykac,a jak nawet
                        bedzie,to szybciutko poleci,tak jak szybciutko zaczal ustawiac ludzismile)))))))
                        • tadeuszx Tak mowisz? A skad wiesz czy to nie jest 18.06.06, 13:40
                          marxx we wlasnej osobie, pod tym debilnym nickiem?
                          • zbuntowany8aniol Tadzio,dobrze,ze to Ty to powiedziales,bo mnie 18.06.06, 13:42
                            to przez gardlo nie moglo przejsc....moliwe,pewnosci nie mamy.
                          • cuski Tadeusz 18.06.06, 15:58
                            A czy TY kojarzysz ten nick (Olejowy Bogacz) z "Forum Seniorium" ???
                        • cuski Na tym forum nie postanie noga Marxxa ! 18.06.06, 15:57
                          Na tym forum nie postanie noga Marxxa, mowie to, jakem admin, a jezeli nawet
                          uda mu sie tutaj jakims cudem dostac, to i tak dostanie bana bez ostrzezenia wink

A Olejowemu Bogaczowi mozna dac szanse, tak pisze Aniolek, lecz gdy pojawia sie
                          jakies watpliwosc co do jego osoby, to niezwlocznie dajcie mi znac, abym mogl
                          odpowiednio zareagowac.
                          • zbuntowany8aniol Re: Na tym forum nie postanie noga Marxxa ! 18.06.06, 16:18
                            Dziekuje i tez sie z tym zgadzamsmile)
                      • cuski Wlasnie, wlasnie... 18.06.06, 15:51
                        Przeciez nie jestem jasnowidzem, wiec skad mam wiedziec,
                        kto kryje sie pod danym nickiem ???

Przyjecie do forum to pikus, ale utrzymanie sie na nim,
                        to dopiero mistrzostwo wink
                    • tadeuszx A swoja droga, przyznaje, niezly cwaniak 18.06.06, 13:37
                      z tego trolla. Psiakrew, nawet ja sie dalem przez niego sprowokowac... ech!!!sad
                      Bana dac, bo bieda bedzie...
                      • zbuntowany8aniol Tadzio,ja mysle,ze trza pokazac,kto tu rzadzi 18.06.06, 13:46
                        mysle,ze jestesmy na tyle silnym Forum i calej grupy nie da sie rozwalic,chocby
                        nie wiem jak kto probowal,takze spoko Tadzio,damy radesmile)
                        Co do bana,to juz decyzje musi sam Tomek podjac,bo poki co to On tu rzadzi i
                        dobrzesmile))
                        • cuski Aniolku 18.06.06, 16:02
                          Nie tylko ja tutaj rzadze... ja tylko naciskam odpowiednie przyciski
                          biorac pod uwage zdanie grupy smile
                          • zbuntowany8aniol Re: Aniolku 18.06.06, 16:19
                            Wiemsmile))
                      • cuski Okey ! 18.06.06, 16:00
                        Widze, ze jedna osoba zaproponowala bana dla Olejowego, dlatego pozwole sobie
                        zalozyc specjalny watek i zrobic w miare demokratyczne glosowanie smile
                    • cuski Sluchajcie !!! 18.06.06, 15:49
                      Przeciez nie ma co panikowac... zawsze mozna kazdego zabanowac... kurna
                      i do diaska, ja nie zamierzam przeciez zadnych trolli trzymac na tym forum smile
                  • cuski Tadeusz 18.06.06, 15:45
                    A jak go mialem sprawdzic, skoro "Forum Seniurum" zostalo zlikwidowane ?

Powiedzialem se po prostu:
                    - Ryzyk - Fizyk wink
        • cuski Olejowy Bogaczu 17.06.06, 22:11
          Rzucasz mocnymi slowami w kazdego z nas, ni to z gruszki, ni z pietruszki.

PS. Moze powiesz nam cos wiecej o sobie... skad piszesz, na jakim forum pisales
          wczesniej i takie tam inne pierdolki, zebysmy choc troche wiedzieli
          z kim prowadzimy dyskusje.
      • cuski Ludzie Bezdomni 17.06.06, 22:03
        Ja znam tylko z widzenia... ciagle widze te same twarze,
        przy wjazdach i zjazdach z autostrad wink
    • cuski Re: Ludzie Bezdomni 18.06.06, 02:53
      Mysle, ze duza czesc ludzi bezdomnych stanowia osoby uposledzone, ktore zwykle
      sa przyjazne wobec calego swiata i naiwne, dlatego tez latwiej niz inni wpadaja
      w powazne klopoty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka