cuski 17.06.06, 15:54 Kim sa i dlaczego wola koczowac w byle jak skleconych budach, niz uzalezniac sie od tych, ktorzy oferuja im lozko i goraca zupe ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Ludzie Bezdomni 17.06.06, 16:20 A kto zna chociaz jednego lumpa osobiscie? Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: Ludzie Bezdomni 17.06.06, 17:42 Ale wy jestescie bez socialnego sumienia. Wstyd mi za Was.( No to widze trzeba cos tutaj tak, jakas terapie zaczac i uczlowieczyc niektorych. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol O matko...ledwo przez prob przeszedl,a 17.06.06, 17:58 chce uczlowieczac Nas)))Ladnie,hmmm.... Odpowiedz Link
tadeuszx Ja tam bez specjalnych oporów 17.06.06, 19:06 poddam sie temu... uczlowieczaniu. Koles, tylko uważaj, żeby ktos tam z Ciebie nie zrobil czegos, w odwrotna strone Troszke pokorki by Ci sie widze, przydalo tak na poczatek. Zaczynac na nowym forum od pouczania innych?! Terapia? Komu i jaka? No no, uwazaj zeby wstrzasowej, Tobie ktos tu niechcacy nie zrobil. Jesli zas chodzi o wstyd, to powiem, ze mnie jest, ale za Twoja bezczelnosc!! Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: Ja tam bez specjalnych oporów 17.06.06, 21:23 Ja jestem aktywny i kreatywny zawsze i wszedzie. Odpowiedz Link
cuski Olejowy Bogaczu 17.06.06, 22:15 Chwala Ci za to, ze jestes aktywny i kreatywny, ale nie musisz przy tym obrazac i pouczac innych. PS. Jak to mowia: "Pokorne ciele, dwie krowy ssie" Odpowiedz Link
tadeuszx Wszędzie?? Pacanie najpierw przeproś ludzi!! 17.06.06, 23:09 A ta aktywnosc opiera sie chamstwie i bezczelności??. Kreatywność zaś kreuje durne wpisy?? Tupet i zarozumiałość nie zawsze wystarcza, gdy danym pacanem, kieruje ta mała głowa, którą ma w rozporku! I tak się to kończy, gdy się ktoś bogaci na oleju, ktory sprzeda z wlasnej głowy. Żałosne((. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 17.06.06, 23:13 Czy Ty sie znasz z Olejowym Bogaczem ? Pytam, bo ponoc Olejowy Bogacz pisal wczesniej na tym skasowanym "Forum Seniorum". Odpowiedz Link
tadeuszx Ach taaaaak!! To koles trollik!!! Jak to? Nie 18.06.06, 10:34 pamietasz Tomasz, ze tam za mna sie przypaletalo az trzech tych trolli??! Kuzwa! I Ty go wpusciles tak bez sprawdzenia i bez wizytowki??! Przeciez ja go napewno nie polecalem, bo nie znam!? Wiem, ze to nie moze byc zwykly przypadek, cyt:"• Re: Horrory i trollery - olejowy.bogacz 17.06.06, 17:53" - przerobka Twojego slowa *thrillery* w tytule watku na *trollery*, musiala byc celowa, gdyz wymaga zmiany wyrazu w polu u gory!. Stary, on tylko jeden wyraz zmienil! Kurcze, ale plama! Mamy prawdziwego trolla na zamknietym forum!? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Czyli jednak sie nie pomylilam,hmm... 18.06.06, 12:37 ...a ktos zapowiadal,ze znajdzie sposob by dostac sie na to Forum. PS.I mnie o tym nikt nie poinformowal,jako moderator tego Forum...ladnie,a potem sie dziwicie,ze macie takie posty,ale ja sie juz nic nie odzywam,bo jeszcze po garach dostane:] Odpowiedz Link
tadeuszx Myszko, ani Tomek, ani nikt, nie mogl takiej 18.06.06, 13:31 sytuacji przewidziec? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Na drugi raz badzcie ostrozni,bo mnie sie wydaje 18.06.06, 13:35 ze przyjdzie koza do woza i Marxx tu zawita i jego cala swita,no ale to moje przypuszczenia,przeczucia...jak zwal tak zwal,takze to takie moje trzy grosze. PS.Dajcie Olejowemu Bogaczowi szanse,mysle,ze juz nie bedzie brykac,a jak nawet bedzie,to szybciutko poleci,tak jak szybciutko zaczal ustawiac ludzi))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Tak mowisz? A skad wiesz czy to nie jest 18.06.06, 13:40 marxx we wlasnej osobie, pod tym debilnym nickiem? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,dobrze,ze to Ty to powiedziales,bo mnie 18.06.06, 13:42 to przez gardlo nie moglo przejsc....moliwe,pewnosci nie mamy. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 18.06.06, 15:58 A czy TY kojarzysz ten nick (Olejowy Bogacz) z "Forum Seniorium" ??? Odpowiedz Link
cuski Na tym forum nie postanie noga Marxxa ! 18.06.06, 15:57 Na tym forum nie postanie noga Marxxa, mowie to, jakem admin, a jezeli nawet uda mu sie tutaj jakims cudem dostac, to i tak dostanie bana bez ostrzezenia A Olejowemu Bogaczowi mozna dac szanse, tak pisze Aniolek, lecz gdy pojawia sie jakies watpliwosc co do jego osoby, to niezwlocznie dajcie mi znac, abym mogl odpowiednio zareagowac. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Na tym forum nie postanie noga Marxxa ! 18.06.06, 16:18 Dziekuje i tez sie z tym zgadzam) Odpowiedz Link
cuski Wlasnie, wlasnie... 18.06.06, 15:51 Przeciez nie jestem jasnowidzem, wiec skad mam wiedziec, kto kryje sie pod danym nickiem ??? Przyjecie do forum to pikus, ale utrzymanie sie na nim, to dopiero mistrzostwo Odpowiedz Link
tadeuszx A swoja droga, przyznaje, niezly cwaniak 18.06.06, 13:37 z tego trolla. Psiakrew, nawet ja sie dalem przez niego sprowokowac... ech!!! Bana dac, bo bieda bedzie... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,ja mysle,ze trza pokazac,kto tu rzadzi 18.06.06, 13:46 mysle,ze jestesmy na tyle silnym Forum i calej grupy nie da sie rozwalic,chocby nie wiem jak kto probowal,takze spoko Tadzio,damy rade) Co do bana,to juz decyzje musi sam Tomek podjac,bo poki co to On tu rzadzi i dobrze)) Odpowiedz Link
cuski Aniolku 18.06.06, 16:02 Nie tylko ja tutaj rzadze... ja tylko naciskam odpowiednie przyciski biorac pod uwage zdanie grupy Odpowiedz Link
cuski Okey ! 18.06.06, 16:00 Widze, ze jedna osoba zaproponowala bana dla Olejowego, dlatego pozwole sobie zalozyc specjalny watek i zrobic w miare demokratyczne glosowanie Odpowiedz Link
cuski Sluchajcie !!! 18.06.06, 15:49 Przeciez nie ma co panikowac... zawsze mozna kazdego zabanowac... kurna i do diaska, ja nie zamierzam przeciez zadnych trolli trzymac na tym forum Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 18.06.06, 15:45 A jak go mialem sprawdzic, skoro "Forum Seniurum" zostalo zlikwidowane ? Powiedzialem se po prostu: - Ryzyk - Fizyk Odpowiedz Link
cuski Olejowy Bogaczu 17.06.06, 22:11 Rzucasz mocnymi slowami w kazdego z nas, ni to z gruszki, ni z pietruszki. PS. Moze powiesz nam cos wiecej o sobie... skad piszesz, na jakim forum pisales wczesniej i takie tam inne pierdolki, zebysmy choc troche wiedzieli z kim prowadzimy dyskusje. Odpowiedz Link
cuski Ludzie Bezdomni 17.06.06, 22:03 Ja znam tylko z widzenia... ciagle widze te same twarze, przy wjazdach i zjazdach z autostrad Odpowiedz Link
cuski Re: Ludzie Bezdomni 18.06.06, 02:53 Mysle, ze duza czesc ludzi bezdomnych stanowia osoby uposledzone, ktore zwykle sa przyjazne wobec calego swiata i naiwne, dlatego tez latwiej niz inni wpadaja w powazne klopoty. Odpowiedz Link