Dodaj do ulubionych

Online szkoly

17.04.07, 06:33
co sadzici eo szkolach, collegach online? dobre sa, warte polecenia, uznwane
potem jk si eszuka pracy? mial ktos z tym doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Re: Online szkoly 17.04.07, 10:16
      Ja tam wole zdecydowanie tradycyjne szkoly,choc te on-line sa dobre dla osob co
      cierpia na brak czasu.

PS.Ciekawy temat,chetnie i ja sie dowiem czegossmile
      • cuski Z tego co wiem, to... 17.04.07, 15:24
        Z tego co wiem, to wiele Amerykanow podnosi swoje kwalifikacje on-line smile
        • m4verick kazda szkola tradycyjna jest w wersji online 17.04.07, 15:33
          Kazda szkola "normalna" jest i w wersji online. Szkoly takie w wiekoszci uzywane
          sa przez starszych ludzi, ktory juz pracuja, maja w miare ustatkowane zycie
          tylko chca sobie jeszcze jakis fakultet zrobic.

Jak dla mnie rewelacja! Na normalne chodzenie codzinnie do szkoly nie ma czasu,
          a na odrabianie lekcji online i 1-3 godzinki wieczorem online kazdy znajdzie czas.

Nawet najbardziej prestizowe Universytety sa w werji online tutaj.
          • speranzaa Re: kazda szkola tradycyjna jest w wersji online 17.04.07, 16:43
            Wlasnie mi chodzi o czas, zeby nie tracic czasu na dojazdy , siedzenie w szkole
            a potem i tak trzeba to sie nauczyc. Teraz po robocie jade do szkoly i tak 3
            razy w tygodniu to potem w piatek padam na pysk ze zmeczenia. Szukam szkoly
            technicznej online medycznej, tylko zastanawia mnie wtedy sprawa praktyk.
            chodzi glownie o ultrasound lub radiography. Mzoe ktos m aorientacje w
            poleceniu dobrej skzoly.
    • himera24 Re: Online szkoly 17.04.07, 19:39
      speranzaa napisała:

> co sadzici eo szkolach, collegach online? dobre sa, warte polecenia, uznwane
      > potem jk si eszuka pracy? mial ktos z tym doswiadczenia?

w sumie nie wiem jak to jest robic caly program on-line, ale ja sama mialam
      kilka klas przez internet i ja po prostu uwielbiam. taki sposob nauczania jest
      szczegolnie dobry dla ludzi pracujacych na pelen etat i z rodzinami bo mozna
      samemu sobie ustalic grafik kiedy bedzie sie robilo zadania itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka