speranzaa 17.04.07, 06:33 co sadzici eo szkolach, collegach online? dobre sa, warte polecenia, uznwane potem jk si eszuka pracy? mial ktos z tym doswiadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Re: Online szkoly 17.04.07, 10:16 Ja tam wole zdecydowanie tradycyjne szkoly,choc te on-line sa dobre dla osob co cierpia na brak czasu. PS.Ciekawy temat,chetnie i ja sie dowiem czegos Odpowiedz Link
cuski Z tego co wiem, to... 17.04.07, 15:24 Z tego co wiem, to wiele Amerykanow podnosi swoje kwalifikacje on-line Odpowiedz Link
m4verick kazda szkola tradycyjna jest w wersji online 17.04.07, 15:33 Kazda szkola "normalna" jest i w wersji online. Szkoly takie w wiekoszci uzywane sa przez starszych ludzi, ktory juz pracuja, maja w miare ustatkowane zycie tylko chca sobie jeszcze jakis fakultet zrobic. Jak dla mnie rewelacja! Na normalne chodzenie codzinnie do szkoly nie ma czasu, a na odrabianie lekcji online i 1-3 godzinki wieczorem online kazdy znajdzie czas. Nawet najbardziej prestizowe Universytety sa w werji online tutaj. Odpowiedz Link
speranzaa Re: kazda szkola tradycyjna jest w wersji online 17.04.07, 16:43 Wlasnie mi chodzi o czas, zeby nie tracic czasu na dojazdy , siedzenie w szkole a potem i tak trzeba to sie nauczyc. Teraz po robocie jade do szkoly i tak 3 razy w tygodniu to potem w piatek padam na pysk ze zmeczenia. Szukam szkoly technicznej online medycznej, tylko zastanawia mnie wtedy sprawa praktyk. chodzi glownie o ultrasound lub radiography. Mzoe ktos m aorientacje w poleceniu dobrej skzoly. Odpowiedz Link
himera24 Re: Online szkoly 17.04.07, 19:39 speranzaa napisała: > co sadzici eo szkolach, collegach online? dobre sa, warte polecenia, uznwane > potem jk si eszuka pracy? mial ktos z tym doswiadczenia? w sumie nie wiem jak to jest robic caly program on-line, ale ja sama mialam kilka klas przez internet i ja po prostu uwielbiam. taki sposob nauczania jest szczegolnie dobry dla ludzi pracujacych na pelen etat i z rodzinami bo mozna samemu sobie ustalic grafik kiedy bedzie sie robilo zadania itd. Odpowiedz Link