krokodyl_13 29.04.09, 23:45 napisałeś mnóstwo nowych wątków odrabiasz zadanie domowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliaos Tomek 13.05.09, 21:03 Nie łam regulaminu! To odnośnie dzisiejszego wątku z Panią Barbarą. Odpowiedz Link
cuski Aniolku 13.05.09, 21:22 Uwazam, ze akurat tym watkiem nie zlamalem zadnego regulaminu. PS. A jezeli chodzi o regulamin GW, to dla mnie nie jest on zadnym regulaminem. Slugusy Michnika widza, ze jest zle tylko wtedy, gdy tzw. forach parasolowe, ktore sa pod ich opieka borykaja sie z problemami. Gdy cos zlego dotyka forum, ktore jest wedlug nich politycznie niepoprawne, wowczas mozna lamac regulamin do woli. I o jakim Ty regulaminie piszesz ? Zapomnialas jak bylem obrazany na wielu forach przez roznych typkow, a administracja milczala i nie zauwazala problemu ? Odpowiedz Link
nataliaos Okey, więć zróbmy tak... 13.05.09, 21:33 ...chcesz to se go przywróć z powrotem. Jak będę mieć więcej chwili to Ci tu całą NETYKIETĘ wkleję. Nie, nie zapomniałam i lepiej nie wywołuj wilka z lasu. Odpowiedz Link
cuski Re: Okey, więć zróbmy tak... 13.05.09, 21:44 NETYKIETA, to tylko czcza gadka i nic wiecej, a co do przeklenstw, to kazdy z nas nieraz zaklnie i swiat z tego powodu jakos jeszcze sie nie zawalil. Odpowiedz Link
nataliaos Re: Okey, więć zróbmy tak... 13.05.09, 21:52 Wsio oki, ale nie wiązanka aż taka, bo to tylko o człowieku świadczy jaki jest. Ta Pani poza kilkoma wyrazami to nic szczególnego nie reprezentuje sobą. Odpowiedz Link
cuski Re: Okey, więć zróbmy tak... 14.05.09, 01:20 Ale wedlug mnie potrafic rozbawic czlowieka do rozpuku. Odpowiedz Link