easy.kobra22 25.03.09, 01:42 bo jak widze, to sam pesymizm przez Ciebie przemawia, troche wiecej optymizmu czlowieku, bo sie wykonczysz przed czasem, a ameryka bedzie dalej istniec. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Cuski, slow down! 25.03.09, 01:50 Ale ja sie Ameryka nie przejmuje, bo mam ja w nosie. PS. A wiesz Kobra, kto to jest pesymista ? To czlowiek, ktory kiedys byl optymista. Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Cuski, slow down! 25.03.09, 02:45 Wiem, ale szkoda naszych nerwow, kiedys tez mnie wkurzalo to wszystko, tak jak Ciebie dzisiaj, ale dalam sobie z tym spokoj, zyje swoim zyciem, a na reszte dmucham, bo i tak nic nie zmienimy, a nerw zszarpanych nikt nam nie poskleja, zyje sobie spokojnie, gwizdze sobie spiewam, niech sie dzieje co chce, ja wszystko olewam. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kolejny raz krzyknę, 25.03.09, 07:42 brawo Kobra!! To jest optymalne podejście do życia, moim zdaniem. easy.kobra22 napisała: > zyje sobie spokojnie, gwizdze sobie spiewam, > niech sie dzieje co chce, ja wszystko olewam. ---- Tak jest, dokładnie! Odpowiedz Link