kriss67 24.09.09, 14:08 Czołem:) Zobaczcie kilka ciekawych zdjeć z oceanarium:) www.rp.pl/artykul/252308,358609_Co_czai_sie_w_mrokach_oceanow.html A propo - jest tu może jakiś akwarysta?:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Oceanarium. Foto:) 24.09.09, 14:15 Pasuja mi te dzwieki do jekow, wydwanych przez zmuszanych do placenia Podatku Solidarnosciowego na bywsze DDR. Za ktore to pininudze sie toto w Stralsundzie wybudowalo :-DD Piekne, naprawde, tak serio mowiac. PS. Glonojady mi sie nie udawaly :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Oceanarium. Foto:) 24.09.09, 14:34 'Pasuja mi te dzwieki do jekow, wydwanych przez zmuszanych do placenia Podatku Solidarnosciowego na bywsze DDR. Za ktore to pininudze sie toto w Stralsundzie wybudowalo :-DD " - dobre:) Glonojady - z rodziny ancistrus - moja specjalnośc:) Mam ich setki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Oceanarium. Foto:) 24.09.09, 14:22 największe wrażenie robią dźwięki. Mowa, której nie rozumiem. nasze Gdyńskie oceanariu znacznie skromniejsze, ale jest co ogladać. Kolory i kształty fascynujące. Nawet z natury paskudne mureny reprezentowane są tam przez osobniki znacznej urody wygladające jak delikatnie wijąca się, natarczywie niebieska wstążka. Odpowiedz Link Zgłoś