mabiwy 02.10.09, 09:20 nawet kibelkiem można podbić bębenek wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7101479,Gdanskie_wychodki__czyli_jak_uczcic_Grassa.html? a swoją drogą to XXI wiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: tam - tam_y 02.10.09, 11:02 mabiwy napisał: > a swoją drogą to XXI wiek A prywatne-publiczne toalety jak były tak są :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: tam - tam_y 02.10.09, 11:24 a nieprawda :D jestem nawiedzonym zwiedzaczem wc_tów w nowych, ba, mam własną, całkiem prywatną idę, że kulturę narodów naocznie widać w wiadomych przybytkach :) Ale wracając na własne śmiecie, obserwuję stale poprawiający się stan higienicznych tych miejsc, chociażby w sporej ilości stacji benzynowych, nie mówiąc o tych w mieszczących się w "punktach zywienia zbiorowego" i kultur mniejszej albo trochę większej ;) Nie ma powszechnego brudu i smrodu, a niektóre z toalet zaranżowane są tak, ze w pierwszym momencie trudno zorientować się, gdzie są stosowne urządzenia ;) Łagodne, rozproszone światła, nawaniacze zapachów, cicha muzyka - w pakiecie. Nie mam pojęcia czy istnieje jeszcze coś takiego jak szalety miejskie, bo toy toyki to absolutna zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś