twardycukierek 07.10.09, 07:43 Moje najnowsze posty są niewidzialne! ;DDD Brawo, GW! Słuszna koncepcja: każdy jest swoim największym wrogiem, więc... :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 07:50 hehe zauwazylam to skoro swit, myslalam, ze to z niewyspania:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 07:54 O! Lipcu, Ty też masz siebie na liście 'wrogów' ;DDD Aaaale jaja! Ciekawe co będzie następne? Może nam tu wpuszczą jakieś trolle? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 23:29 twardycukierek napisała: > O! Lipcu, Ty też masz siebie na liście 'wrogów' ;DDD > Aaaale jaja! Ciekawe co będzie następne? Może nam tu wpuszczą jakieś trolle? ;P nie mam takiego problemu :D Mam tylko listę przyjaciół :D trolle - to w gazecie przeczulica i funkcja baaardzo przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 08.10.09, 08:00 A skąd ten wniosek, że Lipiec i ja niby mamy taką listę i że mamy 'problem'? :D Właśnie wczoraj sama się na niej znalazłam, jako pozycja 1.1 za sprawą GW! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Dostałam cynk... 07.10.09, 08:19 Admini GW przygotowują kolejną funkcję, zostnie wprowadzona w samo południe: każdy, kto nie założy 1 wątku/dobę automatycznie zamówi tonę puszek szwedzkiego mięsa. ;& PS Konsumpcja będzie monitorowana. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Dostałam cynk... 07.10.09, 08:30 Czekajta kobity bo nie łapię,,,,to co sie porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Dostałam cynk... 07.10.09, 08:35 a placa za udział w tym bigbraderze?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Dostałam cynk... 07.10.09, 08:42 Admini to kreatywne towarzycho. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dostałam cynk... 07.10.09, 09:16 To coś od kreatury? Hej Knopfler ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dostałam cynk... 07.10.09, 09:17 > satysfakcja!! Plus piosenka o tymże tytule w wykonaniu... Dody ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 08:57 I bardzo słusznie. Po co komu czytanie własnych postów? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 09:00 Tysz prowda :D A gzie Ty była tyla casu?:) Witaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 09:12 Witaj :)Lenistwo forumowe mnie gnębiło, ale już odpuściło :D... Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 09:20 Jak puściło to dobrze,,,teraz ze zdwojoną siłą będziesz się udzielać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Nowość na Forum - Autoniewidzialność! 07.10.09, 09:28 Tylko z pojedynczą :) Muszę pilnować swoich statystyk i nie wracać do aktywności z pierwszych miesięcy forumowych...bo inaczej grozi mi jakieś czołowe miejsce w następnym rankingu GW :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Ale nasz Milluś... 07.10.09, 09:15 ... czyta tylko własne posty i pławi się w ich genialności! Organizuję grupę wsparcia: dziewczyny, będziemy mu czytać jego posty do poduszki ;)) nawrotka1 napisała: > I bardzo słusznie. Po co komu czytanie własnych postów? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Ale nasz Milluś... 07.10.09, 09:21 twardycukierek napisała: > ... czyta tylko własne posty i pławi się w ich genialności! Widocznie ktoś doniósł i GW postanowiła coś z tym zrobić. Dla jego dobra, ma się rozumieć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale nasz Milluś... 07.10.09, 09:30 Uwielbiam ten Twój takt i dyplomację: 'ktoś' ;D Obawiam się, że to zła taktyka: Milluś gotów spisywać swoje posty ręcznie i na dłoni. A fe! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Ale nasz Milluś... 07.10.09, 09:45 Może jeszcze dodasz, że każdy będzie zaczynał się od słów "Mój Pamiętniczku..."?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale nasz Milluś... 07.10.09, 09:48 Nieee... 'Mój Najwspanialszy, Genialny, Jedyny, Nobla Godny, wcale nie za długi, raczej boleśnie krótki Pamiętniczku!' :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker [...] 07.10.09, 09:34 [color=grey]Post został skasowany przez administrację forum za przekroczenie dziennego limitu wiadomości.[/color] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Bez zmian... 07.10.09, 12:48 Ciekawe co padnie jako następne? Dostanę banana??? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Bez zmian... 08.10.09, 00:52 twardycukierek napisała: > Ciekawe co padnie jako następne? Dostanę banana??? Ale o co chodzi? U mnie działa. Ja posty widzę. Przynajmniej swoje, a to najważniejsze, nie? :P Ale z tą grupą wsparcia to pomysł wielce zacny! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bez zmian... 08.10.09, 07:58 Ojej, bo cały dzień był bajzel tu :D No i własne posty były niewidzialne więc bałam się, że to może być ciężki cios dla Twojego EGO ;) Grupa czytających do poduszki wpadnie wieczorem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś