pendzacy_krolik 13.12.11, 19:19 "czy Polska powinna sie znajdywac ....... czy nie". to wyszlo z usta pana minstra sikorskiego he he. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_marchewa język... 13.12.11, 19:29 Czyżby pendzacy_krolik był fanem niejakiego pana zajętego akurat marszem? I jego patriotycznej polszczyzny typu: z ziemi polskiej do wolski (tylko przykład, za dużo tego jest). Bardzo chciałbym zobaczyć sytuację, powtórzę: BARDZO chciałbym zobaczyć sytuację, kiedy np w Brukseli się pokłóci pan Kaczyński z panem Sikorskim. W zrozumiałym dla wszystkich języku. www.youtube.com/watch?v=8M7VWu32BkU Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: język... 13.12.11, 19:33 Oczywista oczywistość, że w tej niesłychanie nierównej walce wynik byłby jednoznaczny. Jest pewne jak to, że białe jest białe a czarne- czarne. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 13.12.11, 19:40 sory,ale nie jestem facetem co juz wiesz, dlaczego wiec zzwracasz sie do mnie w rodzaju meskim? kapitan_marchewa napisał: > Czyżby pendzacy_krolik był fanem Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 13.12.11, 20:04 Była Ten temat już był w "dylematach" . Wątek taki.. Właśnie się okazało, że był PANI inspektor policji. Byłoby łatwiej, gdybyś była pendzaca-kroliczyca Czy jakby to powiedzieć.. A skoro się już czepiamy, to przestań z tym "sory". I sama się domyśl dlaczego.. PS. Napisałem "SAMA" Czyli płeć jasno określona. Dobrze? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: język... 13.12.11, 20:12 Można jeszcze konsekwentnie napisać: sorry, I'm not a man Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 13.12.11, 20:17 Pisze się "sory", a nie "sorry". Możesz pani nie mylić??? Bo już zupełnie nie będzie wiedziała co i jak pisać Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 13.12.11, 20:18 to sobie pisz, ja nie znam angielskiego. i co, wysmiejesz mnie teraz, bo wszyscy powinni znac ten jezyk? dzidzia_bojowa napisała: > Można jeszcze konsekwentnie napisać: sorry, I'm not a man Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 13.12.11, 20:17 hmm, juz wiem na jakim forum jestem. tolerancja to nie jest ulubione slowo piszacych tu. pisze od lat sory, bo nasze polskie przepraszam jest za dlugie. i nie przestane go uzywac,bo nie podoba sie to jakiejs marchewce. kapitan_marchewa napisał: > Była > Ten temat już był w "dylematach" . Wątek taki.. > Właśnie się okazało, że był PANI inspektor policji. > Byłoby łatwiej, gdybyś była pendzaca-kroliczyca > Czy jakby to powiedzieć.. > A skoro się już czepiamy, to przestań z tym "sory". > I sama się domyśl dlaczego.. > PS. Napisałem "SAMA" Czyli płeć jasno określona. Dobrze? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 13.12.11, 20:23 pendzacy_krolik napisała: > hmm, juz wiem na jakim forum jestem. tolerancja to nie jest ulubione slowo pisz > acych tu. > pisze od lat sory, bo nasze polskie przepraszam jest za dlugie. i nie przestane > go uzywac,bo nie podoba sie to jakiejs marchewce. To nie łatwiej pisać "sry" albo "sru" ????? Jeszcze krótsze i też nie ma związku z żadnym językiem Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 13.12.11, 20:27 Ja się już kładę. Spróbuj tego: "Entschuldigung".. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 13.12.11, 20:37 akurat niemiecki znam, wiec tym bardziej nie napisze. kapitan_marchewa napisał: > Ja się już kładę. > Spróbuj tego: "Entschuldigung".. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: język... 13.12.11, 20:27 A mogę napisać - awkors ? Bo ja fanką nowomowy forumowej jestem Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 13.12.11, 20:37 raczej ofkors stefcia41 napisała: > A mogę napisać - awkors ? > Bo ja fanką nowomowy forumowej jestem Odpowiedz Link
old.bear Re: język... 13.12.11, 20:39 Dżizus krajst, jesteśmy świadkami narodzin nowej, świeckiej tradycji - forumowej nowomowy To grejt 111 Odpowiedz Link
old.bear Re: język... 13.12.11, 21:15 Miśki się nie gubiom. Miśki idą z duchem czasu i mają dżipiesy Odpowiedz Link
old.bear Re: język... 13.12.11, 21:20 Idom to na łapach a z duchem czasu to idą. Andestend? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 14.12.11, 18:04 Upierdliwym będąc do końca (końców) skomentujem: -abo duju anderstend -abo anderstud Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: język... 14.12.11, 18:36 też będę upierdliwa, a co r jest niewymowne zatem andestend i andestud Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 14.12.11, 19:43 I od mojej oksforckiej... "Borata" obejrzeć proponuję Ten dopiero gada jak z "s.sz.a".. Ktoś odcyfruje ostatnie? Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: język... 13.12.11, 20:58 pierwszy raz widzę, żeby się królik z marchewką nie lubiły . Eee, dajcież spokój. Myślę, ze jak byście się w realu spotkali to zapałalibyście do siebie obopólną sympatią, a tu jakieś drobiazgi rozdmuchujecie... Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 14.12.11, 18:34 stefa, ja naprawde nie jestem taka grozna, na jaka sie kreuje.tzn. nie kreuje,ale moze tak to jest odczytywane. slowo pisane czasami ma wieksza moc niz mowione. nie chce z nikim walczyc, jesli juz, to raczej prowokowac stefcia41 napisała: > Oj tak > Peace Odpowiedz Link
stefcia41 Re: język... 14.12.11, 19:01 A ja nie traktuję wszystkiego co ludzie piszą zbyt serio Tak więc jest ok Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 14.12.11, 19:08 tak pomyslalam, ale ja tu jestem od kilku dni i nie znam wszystkich. podobnie,jak inni nie znaja mnie. ale mam wrazenie,ze jestem traktowana zbyt serio. w zlym tego slowa znaczeniu. oczywiscie,jak bede miala dosc to nic prostszego,jak wiecej tu nie zagladac.ale jeszcze nie odpuszcze Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 14.12.11, 18:32 a gdzie to jest napisane? to marchewa mne pierwszy zaprosil do znajomych,mozna sie zorientowac po mojej wizytowce,ze nie mam zadnych znajomych, bo miec nie chce. konsekwentnie odmawialam.ale on napisal do mnie taki slodki list z zaproszeniem ,ze sie zgodzilam w drodze wyjatku, nie wierze w netowe znajomosci. i tyle. ps. kroliki wola nac marchewki. wmiesciejakrybytramwaje napisała: > pierwszy raz widzę, żeby się królik z marchewką nie lubiły . Eee, dajcież spo > kój. Myślę, ze jak byście się w realu spotkali to zapałalibyście do siebie obop > ólną sympatią, a tu jakieś drobiazgi rozdmuchujecie... Odpowiedz Link
panda_zielona Re: język... 13.12.11, 23:27 Pendzoncy_króliku ależ mnie rozbawiłaś )))))) pisze od lat sory, bo nasze polskie przepraszam jest za dlugie. i nie przestane > go uzywac,bo nie podoba sie to jakiejs marchewce. Odpowiedz Link
pendzacy_krolik Re: język... 14.12.11, 18:36 chyba ciebie jedyna, bo reszta wku......na na mnie jest na maksa. panda_zielona napisała: > Pendzoncy_króliku ależ mnie rozbawiłaś )))))) > > pisze od lat sory, bo nasze polskie przepraszam jest za dlugie. i nie przestan > e > > go uzywac,bo nie podoba sie to jakiejs marchewce. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: język... 14.12.11, 19:18 Kapitanie, a dlaczego nie napisałeś do mnie słodkiego listu z zaproszeniem tylko sucho ogłosiłeś się na Cmentarzu, hę? O, jakże mi przykro*) -------------- Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 14.12.11, 19:58 dzidzia_bojowa napisała: > [color=white] Kapitanie, a dlaczego nie napisałeś do mnie słodkiego listu z zap > roszeniem tylko sucho ogłosiłeś się na Cmentarzu, hę? O, jakże mi przykro[/colo > r]*) > Ich weiss nicht.. Jak ten: www.youtube.com/watch?v=SEEhbRxL54k Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: język... 14.12.11, 19:54 pendzacy_krolik napisała: > chyba ciebie jedyna, bo reszta wku......na na mnie jest na maksa. > > panda_zielona napisała: > > > Pendzoncy_króliku ależ mnie rozbawiłaś )))))) > > > > pisze od lat sory, bo nasze polskie przepraszam jest za dlugie. i nie pr > zestan > > e > > > go uzywac,bo nie podoba sie to jakiejs marchewce. A wolisz odrosty od pietruszki czy od marchewki? Polecam: www.youtube.com/watch?v=cjMArLqDxvY Odpowiedz Link