twardycukierek 16.10.09, 07:44 !!! Wczoraj o małą szpilę nie popełniłam tej literówki, i to na głos, wobec ludzi ;# Obawiam się, że muszę ją w końcu wypowiedzieć, inaczej się franca nie odczepi... ;& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Szmata graficzna 16.10.09, 10:49 puff! puff! puff! my słuchamy, a Ty MÓW !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 11:03 Szmata, kursywa... czarno to dziś widzę... ;//// Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Szmata graficzna 16.10.09, 11:12 czarne wrony czarno kraczą, w czarnych barwach widzą świat, i na próżno im tłumaczą mądrzy ludzie już od lat. Zamiast krakać weźcie pędzle, pomalujcie cały świat, czarnych barw nie chcemy więcej. Niechaj kolor gra! ;) coś Ci dopiekło.. chyba, ale jak sadzę, od tego Twoje życie nie zależy. Minie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 11:22 Wielkie dzięki, Mabiwy :))) serio. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 11:50 U Ciebie to też komplement, czy... ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Szmata graficzna 16.10.09, 12:53 tylko wtedy , jeśli nic nie zaciemni obrazu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona_76 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 12:19 Jakiś czas temu koleżanka z pracy dzwoniła do jednego profesora, bo chciała ustalić, o której godzinie ma wylot. I tak sobie rozmawiali..., rozmawiali... Nagle usłyszałam, jak koleżanka mówi: "No to udanego połowu życzę", później nagle zamarła i szybko odłożyła słuchawkę. Nie wiedziałam co się stało, więc spytałam, czy profesor jest na rybach, a ona odpowiedzi, że nie, bo na grzybach:) Kiedy w trakcie rozmowy z profesorem uświadomiła sobie, co powiedziała, odłożyła słuchawkę bez pożegnania :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 12:28 Może to jakieś extremalne łowienie grzybów? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona_76 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 12:36 Ale wiesz, jak jej było głupio przy kolejnym spotkaniu? Na szczęście profesor tych dziwnych życzeń nie skomentował:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 12:42 Domyślam się :D a ile jeszcze takich skuch przed nami? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Szmata graficzna 16.10.09, 12:52 Dziewczyna dokonała przeniesienia, oczywistego pewnie i dla profesora, ale kompletnie nie wykazała się poczuciem humoru :) Ta słuchawka odłożona w trakcie rozmowy to dopiero skucha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 15:05 Pewien profesor spytał studentkę, czy ta była na ostatnim spektaklu w teatrze? Na to studentka, że nie - była przeziębiona i całą noc spędziła w łóżku. "Tak, tak i co - dużo było ludzi?" ciągnął swój wywód profesor. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 15:25 Roztarmoszony i roztarniony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 18:38 Panie profesorze - ma pan jednego buta czarnego, a drugiego - beżowego! To dziwne, głowę bym dał, że w domu zostawiłem identyczną parę... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 16.10.09, 14:10 Leze i kwicze..... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD Cos ci podrzuce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 16.10.09, 14:21 schroniskodlaslow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 15:30 Zerknę napewno, teraz jestem przelotem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 15:26 szwagier_z_niemodlina napisał: > Leze i kwicze..... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Cos ci podrzuce:-) Do usług ; zaszczyt to wielki, że raz mi się udało zabłysnąć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 15:46 Wzruszona jestem jak dry martini ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 16.10.09, 16:42 Czym, Blyskotko? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 16:48 Chichraniem Twoim, Miszczu Knoopflerze ;))) niedościgniony. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 16.10.09, 18:35 Chichram to ja sie normalnie jak czytam to forum. Teraz lezalem na podlodze. PS. Deja vu jakies? Wydawalo mi sie ze to juz napisalem, wyslalem i przeczytalem nawet? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 17.10.09, 10:07 Miłło mi :* A to nie wiem, bo po walnięciu w ścianę niewiele pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
dona_76 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 17:18 No to jeszcze jedna scenka z pracy. Ta sama koleżanka (od połowów), zastępowała nieobecną koleżankę i musiała czasem trochę pobiegać między biurkami i pokojami. Traf chciał, że akurat przyszedł mój znajomy po odbiór dokumentów, a że ona była akurat zajęta, to podszedł najpierw porozmawiać do mnie. Jak już zrobiło się trochę spokojniej spytał koleżankę, czy jego dokumenty są już gotowe, na co ona bez zastanowienia rzuciła: "Tak, ale pan leży na biurku u koleżanki", a on roześmiał się i powiedział: "Jeszcze nie leżę, ale jak pani koniecznie chce, to mogę się położyć" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 16.10.09, 18:16 No masz! W najlepszym momencie opowiadania skończyłaś ;DDDD Kurde, wygodne macie te ... biurka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 16.10.09, 18:21 Khe, khe... Zaslyszane z kregow szkolnych. Nauczycielka: "To ja wychodze. Jakby ktos szukal szmaty to jestem w kalsie obok". Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 16.10.09, 18:33 Szwagier szwagra kiedys na uczelni pracowal. Zrobili studenciakom ganz fest kolokwium. Potem poprawiali tak ze kazden sprawdzal jedno, dwa pytania na czternascie co byly na egzaminie. I sie tymi pracami studenckimi wymieniali. A byly to osoby ktore mialy zajecia z tymi co pisali te prace. No i tak po szesciu godzinach, kiedy juz im glupawka w oczy zagladala, jedna z kolezanek szwagra szwagra podnosi jakas prace i pyta: -Chlopaki, ktory z was nie mial jeszcze pani Iksinskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
dona_76 Re: Szmata graficzna 16.10.09, 18:33 Biurka raczej niezbyt wygodne, chociaż nie wiem, bo nie sprawdzałam;) Przypomniała mi się jeszcze jedna historyjka z tą samą koleżanką, ale innym delikwentem. Sytuacja była podobna. Przyszedł pan po dokumenty, a koleżanka mówi: "Musimy przejść do pokoju obok, bo położyłam pana na biurku u koleżanki", na co on odpowiedział: "I dała pani radę? Jest pani taka drobniutka, a ja całkiem ciężki jestem" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 17.10.09, 10:06 Dona, co tam się u was wyrabia??? Nie chcę być niedyskretna, ale... nie nie, nie mogę tego napisać ;DDDD Csiiiii. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szmata graficzna 17.10.09, 10:13 Furniture niedaleko od fornication lezy wszak. I formalities tyz. Odpowiedz Link Zgłoś
dona_76 Re: Szmata graficzna 21.10.09, 10:12 Koleżanka wyskoczyła dzisiaj z tekstem, że musi sobie w końcu kupić cyfrankę lustrzową:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 21.10.09, 10:14 ;DDD Zaproś ją tu, zasili nam szpile ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dona_76 Re: Szmata graficzna 21.10.09, 10:28 Wiesz, ona niedawno strasznie była z siebie dumna, bo w końcu zacząła łapać żarty i sama zaczyna żartować:D Kurcze, chyba nasze towarzystwo źle na nią działa;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szmata graficzna 21.10.09, 10:44 Wyjdzie dziewczyna przy was na ludzi ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś