twardycukierek 02.11.09, 08:16 'Chcę od was prawdziwej reakcji' Andy Kaufman if you believe they put a man on the moon [img]https://4.bp.blogspot.com/_bQ1pfNuREqI/SYBrHCTZA0I/AAAAAAAABdg/JchxBRhCXEY/s400/Man+on+the+moon.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 08:24 Hej Scorro :)))) tak, dziękuję. Będę jednak dziś w domu, jutro pewnie też. I jak po weekendzie? Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 08:27 Witajta w poniedziałek ludeczkowie mili :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 08:28 Czeeeeeeeeeeeeeeeeść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 08:28 Weekend miał być zadumany, a tu trach tibidach w sobotę zjawili się goście (mieli być 2 tyg. temu) do podcięcia drzew w ogrodzie. Sobotę więc drzewnianną miałem, a niedziela była trochę jak zwykła niedziela, a trochę inna jednak, bo klimat 1 listopada niepowtarzalny jest i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 08:31 :))) Czyli sobota tartakowa, w tym sęk? ;) Tak, 1 Listopada zawsze jakoś tak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:15 To gdzie ja teraz mam mieszkać? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:17 Ewuniu, nie popełnij bledu i nie wyjdź zbyt wcześnie z ciepłego łożka. :) kuruj się na spokojnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:19 Hej, fajnie Ciebie widzieć znowu :) Jak sernik? O nieee, na mur nie wyjdę nigdzie. Dzięki za troskę :* Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:25 sernik poszedł w brzuchy gosci :) i niech im na zdrowie doda centymetrów :) ja naprawdę tego ciasta nie lubię :) dla mnie liczy się tylko tort: im bardziej tłusty, tym smaczniejszy :) Cukieraczku, ja mam takie hustawki, że nie do opanowania. milczenie jest jedynym znanym mi lekiem. i jeszcze spanie. te dwie sprawy kasują moją ciemną strone osobowości :) (ps. dobrze, że nie alkohol, bo bym non stop na rauszu była, jak śp. Churchill :DDD) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:34 I baaaaaaaaaardzo dobrze! ;D Niech im te centymetry lekkie będą ;))) Wiem, ale bywaj :) tu rozpędzamy czarne chmury ;) Churchill miał rację, cholera :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 08:57 Ja widzę jakieś podobieństwo z Ivanem. :D [img]https://img.interia.pl/wiadomosci /nimg/Ivan_Mladek_ktory_pokonal_2246753.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:17 Brawo! :DDD Wyszpil wymaluj prawdziwy Andy ;DDD [img]https://notedetengas.es/wp-content/uploads/2009/01/c-andykaufman2.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 09:21 Robi się na Elvisa ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 13:53 ja po raz kolejny monotematycznie odnośnie tej nuty:) czarno bialy teledysk"wędruj Michael,wędruj!":D tez swietny! www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Man on the Moon REM 02.11.09, 13:55 Mistrzostwo :))) tego mi brakowało, dzięki Moon ;)) Odpowiedz Link Zgłoś