flisy Re: Rainbow 20.02.10, 18:22 Catch The Rainbow When evening falls She’ll run to me Like whispered dreams Your eyes can’t see Soft and warm She’ll touch my face A bed of straw Against the lace * we believed we’d catch the rainbow Ride the wind to the sun Sail away on ships of wonder But life’s not a wheel With chains made of steel So bless me come the dawn Come the dawn Gdy zapada wieczór Ona biegnie do mnie Niczym szepczacy sen Twoje oczy nie dostrzegaja Miekkosci i ciepla Ona dotknie mojej twarzy Słomiane łoze Przeciw zakrapianej kawie (z narkotykiem ;p) Wierzylismy ze moglismy chwytac burze Jadac na wietrze do słonca Zeglowac statkami zadumy Ale zycie to nie rower Z kołami zrobionymi ze stali Wiec pobłogosław mnie bo nadchodzi swit Nadchodzi swit Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Rainbow 20.02.10, 22:57 flisy napisał: Catch The Rainbow boski utworek... Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Rainbow 06.03.10, 19:36 Street of Dreams "Ulica ze snów" W nocy słyszałem brzmienie głosu Ktoś wołał urokliwie Rozejrzałem się dookoła, na widoku nie było nikogo Tylko nadal burzę się Widząc to miejsce Gdzie stałaś u mego boku Widząc twoją twarz tamtej nocy Może tylko widziałem to co chciałem zobaczyć Wiem, że to jest tajemnicą Pamiętasz mnie na ulicy ze snu Uciekasz przez moją tajemniczą Ulicę ze snu Zostawisz odległe wspomnienie Tak dobrze nigdy się nie znaliśmy Powiedź coś o sobie, aby uczynić mnie wolnym I jesteśmy właściwie z powrotem tutaj gdzie zaczęliśmy Coś przeszło przeze mnie I nie wiem co czuję Może ta fantazja jest prawdą Teraz wiem, że widziałem to co chciałem zobaczyć Ale to ciągle tajemnica Pamiętasz mnie na ulicy ze snu Uciekasz przez moją tajemniczą Ulicę ze snu Widzę Cię w każdej twarzy Na ulicy ze snu Powiedź mi czy byłaś zawsze Na ulicy ze snu Będziesz na każdym kolejnym spotkaniu moja znajoma Tylko Ty wiesz jakim sposobem będziesz Na ulicy ze snu Nigdy nie wiem tylko kogo widziałem Na ulicy ze snu Możesz być tym kim zechcę, tak Słyszę jak mnie wołasz Czuję jak mnie prześladujesz Prześladujesz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Rainbow 08.03.10, 11:04 Still Im Sad ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś