z_malej_litery 11.11.09, 23:35 rozhuśtałam się dziś, jak za starych czasów. no i mam w plecy :) jutro o piątej pobudka i dokończenie tego, czego nie zrobiłam :) dlatego dygnę: dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 15:21 a myślisz, że spałam :( po godzinie pokornie po tabletkę szurszałam na bosaka :( .... kurcze, wykończą mnie te zarwane noce. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 15:27 Ech, trzeba było tu z nami zostać a nie po prochy ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 17:19 Dziewczyno... umęcz się fizycznie tak, że padniesz i uśniesz w sekundę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 23:05 zaraz to uczynię :))) pa, buziaczki (jej, jak słodziutko, mniam mniam...) Dobranoc Ewunia, miłe były te dwa dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 15:32 I wstałaś o piątej? Poza tym chwaliłaś się niedawno, że dajesz już radę bez farmakologii. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 15:53 o piątej nie miałam sił, ale o szóstej niestety tak. ano widzisz, nie ma to jak chemia - nigdy nie zawiedzie, jak najlepszy przyjaciel... :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 16:04 Ale mówią, że przy dłuższym stosowaniu robi sieczkę z mózgu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 16:09 u mnie to dopiero dwa lata. wcześniej to tak raczej sporadycznie bywało, tyle że te strasze faktycznie mocne były. podobnież nowej generacji są subtelniejsze. myślisz, że grozi mi poszatkowanie? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 16:19 Nie wiem, ja nieuzcony. :) Ale zcy to nie zruca nowego światła na twoje pzrestawianki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 16:28 patrz! nie wpadłam na to :))))) Oktanie, zasypiam .... (cholercia jasna, akurat teraz! :(... do wieczora :))))))) jak nieuczony, jak bardzo mądry? no jak? ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 16:45 > do wieczora :) Będę tutej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 12.11.09, 23:06 byłam, ale poszedłam :| Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: uffffffffff.......... 13.11.09, 01:49 dalej hustawka, szezlong czy twarde ladowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: uffffffffff.......... 13.11.09, 07:59 twarde lądowanie :( nie wiem, co się dzieje. w nocy tabletka, nad ranem pobudka, mimo, że oczy pieką. ech, to życie... Mabiwy, to życie...:| Odpowiedz Link Zgłoś