flisy 02.12.09, 11:40 Zawsze mnie to zastanawiało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 11:45 Nie wiem, nigdy nie mam długich :) Za to prawie zawsze kolorowe ;D [img]https://bp0.blogger.com/_zci99iNhrig/RpLefZID7II/AAAAAAAACgY/fw1-IDeuNnM/s320/fall+collections+034.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 11:48 Może masz w Niebiesko-Biało-Czarne ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 11:51 Rany!!! Jakbyś wiedział, oto ostatni nabytek, czarny mam, brakuje tylko białego ;DDDD [img]https://www.harpersbazaar.com/cm/harpersbazaar/images/0J/chanel-nail-polish-0909-de.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:00 WOW,to nich bedzie bez białego,,,jeden paluszek na niebiesku drugi na czarno i tak wszystkich braciszków pomaluj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:21 widzialem ladna dlon, o sensownej dlugosci paznokciach, kazdy pomalowany na inny kolor. Swietnie dobrane do calkowitej stylizacji. pomadka i pazurki w jednym tonie - to mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:21 Rozkaz, panie majorze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 21:27 To, żeby zakryć ślady krwi? :> Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:10 Mają wszechstronne zastosowanie... To broń do obrony a czasami także zaczepna...:) Czasami służą także do jakże miłego ...drapania...:) U Lwic niezbędne do życia...:D No dobrze, nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie, są i już...:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:14 Hahaha Nemo drugie takie pytanie to po co te wszystkie szpargały noszą w torebkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:19 Damska torebka to..... Wiesz co....zadaj jakieś pytanie na które da się odpowiedzieć...:):D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:20 Hahahah,,,dlaczego dopiero przed drzwiami kobiety szukają kluczy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:20 Nemo dobrze prawi ;) Piotrek, niedawno pytałeś czemu otwieramy buzię malując rzęsy... kurde, Ty chyba książkę piszesz! :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:26 Nie,,ale to mnie ciekawi :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:34 Igrasz z ogniem ;DDD ale dobra, idziemy dalej ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:22 ja tam slysze, ze nosza tylko to, co niezbednie potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 12:24 mabiwy napisał: > ja tam slysze, ze nosza tylko to, co niezbednie potrzebne Dokładnie! Tylko sprawy życia/śmierci ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Moje pytanie.... 02.12.09, 12:30 Dlaczego Kobiety płaczą....i co wówczas robić... Mam na ten temat własne zdanie ale chętnie posłucham....:) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:32 Ja myśle ze myją sobie oczy po malowaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:33 Nemo, to przecież zależy od tego, co się stało :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:38 A stało się coś o czym nie wiem? :DDD ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:45 Nie ;)))) Ty wszystko wiesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:34 idziesz po drugi browar i zakładasz słuchawki na uszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:53 kolczasty_nemo napisał: > Dlaczego Kobiety płaczą....i co wówczas robić... O, to proste. Słuchać i nie próbować rozwiązywać problemu. Ewentualnie nawet nie słuchać. Najważniejsze, aby nie próbować przedstawiać racjonalnych rozwiązań, bo wtedy się wkurzają i może przestają płakać, ale za to nabywają focha i z seksu i tak nici. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 12:57 Słowo w słowo czysta, brutalna prawda! Szacun, Mille ;D Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 14:03 No ba, się wie! :D Nie to, żeby to w czymś pomagało, ale to jak z pogodą, przynajmniej wiemy dlaczego są ulewy i powodzie. Można se gumiaczka kupić zawczasu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 16:25 Gumiaczka? :DDDD Singularis??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Moje pytanie.... 02.12.09, 17:52 Na jedną nóżkę. Tę co jest bardziej. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Po co kobiety... 02.12.09, 12:39 ... zgrywają Niedostępne Księżniczki i od ust sobie odejmują... ? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Po co kobiety... 02.12.09, 12:44 Myślą że odejmując dodają sobie estymy, mnożą adoratorów i dzielą łaskami wszystkich po równo, aby na koniec pier... wiastek żeński zwyciężył, howgh ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobiety... 02.12.09, 12:47 ¤.¤ Zawsze wiedziałam, że matematyka nie jest dla mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ot taki... 02.12.09, 12:50 Atawizm. Z czasów gdy jeszcze nie było noży. :] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ot taki... 02.12.09, 19:18 No dobra. Z czasów, gdy nie było widelców. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 13:08 Z długimi pazuzu dłonie wydają się smuklejsze, palce dłuższe. Ale nie można przesadzać, bo długie szpony nie każdemu pasują i nie każdy ma na tyle ładny ich kształt, by sobie niebotycznie hodować. Imho najładniejsze są krótkie (nie całkiem, muszą mieć trochę białego ;)), opiłowane na płasko-półokrągło lub "na migdała" (kształt zależy od reszty dłoni też) czyli nie w szpic, nigdy! French manicure i jasne lakiery przejadły mi się już jakiś czas temu, więc preferuję albo naturalne pazuzu (ew. polakierowane bezbarwnie) albo pomalowane konkretnie, na ciemno. Nie powiem jaki kolor uwielbiam i nie powiem, dzięki komu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 14:00 > Ale nie można przesadzać, bo długie szpony nie każdemu pasują Dokładnie... nie róbmy z siebie Dolly. Ech... tak, Parton! ;& :D Ej, nie powiesz? ;))))))) To schudniesz! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 15:23 twardycukierek napisała: > Dokładnie... nie róbmy z siebie Dolly. Ech... tak, Parton! ;& :D I Beli. Lugosi :D > > Ej, nie powiesz? ;))))))) To schudniesz! :DD Nie mogię :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 16:26 > I Beli. Lugosi :D I Doda. Eee, Dody ;P > Nie mogię :F To nie schudniesz ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Po co kobietom długie paznokcie? 03.12.09, 13:31 twardycukierek napisała: > I Doda. Eee, Dody ;P I Cruelli de Moon ;) > > > Nie mogię :F > > To nie schudniesz ;DDD I tak jest właśnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 17:53 > Imho najładniejsze są krótkie (nie całkiem, muszą mieć trochę białego ;)), Oooch! Ty też wszystko wiesz. Normalnie tak jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 14:11 po co kobietom długie paznokcie??:D p.s.długie-rzecz bardzo względna;D Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 16:30 dlugie pazurki -tak tak. Szpileczki tez tak tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 17:12 W zależności od sytuacji: a) do samoobrony (przepraszam za słownictwo) b)do drapania po pleckach Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 18:02 > a) do samoobrony (przepraszam za słownictwo) ;DDDDD Doooooobre! Csiii, nie powiem jaki obraz mi stanął przed oczami :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 21:29 Żeby im się portfel, yyyy mężczyzna, nie wyślizgiwał :) Jak dopadną w szpony - nie ma zmiłuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Po co kobietom długie paznokcie? 02.12.09, 23:36 Nie no wątek czadowy, bez dwóch zdań! :D Twarda w krzyżowym ogniu pytań, ale zaciekle broni się i tajemnic nie zdradza! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 03.12.09, 08:16 Dokładnie, Vidmo ;))) a Ty mnie czy im kibicujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Po co kobietom długie paznokcie? 03.12.09, 10:52 Czy ja im kibicuję, czy tobie? Trudne pytanie, ale z niezmierną ciekawością przyglądam się tej rozgrywce! :D Ale twój zaciekły opór i ofiarność z jaką to robisz.... Jestem pod wrażenie Twarda! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 03.12.09, 11:20 Vidmo, to poniekąd mam we krwi, lata praktyki zawodowej ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Po co kobietom długie paznokcie? 03.12.09, 10:03 lupus76 napisał: > Żeby im się portfel, yyyy mężczyzna, nie wyślizgiwał :) > Jak dopadną w szpony - nie ma zmiłuj :) Fanatyk! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś