Dodaj do ulubionych

Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć

06.01.10, 19:01
Skoro Małysz lata to co robią Austriacy?:)

[img]https://diepresse.com/images/uploads//1/a/a/524714/u_Andreas_Kofler.jpg[/img]

BEYOND THE BEAT GENERATION RADIO
60s

[img]https://home.unet.nl/kesteloo/platenspeler2.gif[/img]
Obserwuj wątek
    • morelka_1 Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:09
      kibicują :P

[img]https://www.mmpoznan.pl/rep/newsph/543/1997.3.jpg[/img]
      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:11
        Mori ale to sa polscy kibice :D:D:D:*
        • morelka_1 Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:13
          oj czepiasz się szczegółów :D
          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:16
            Wcale nie,,,przecież dałem buziola :)
            • morelka_1 Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:27
              nie tylko buziola, ale i uśmiech :P
              • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:30
                Jak zawsze na Twój widok:)
                • morelka_1 Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:33
                  nie, nie to ja zarechotałam :D
                  • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:36
                    hi hi,,,znam ten rechot,,,czy aby na pewno to rechot ?:)
                    • morelka_1 Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:38
                      Mój Jarek mówi do mnie "żabko", a żabki szczekać nie potrafią....chyba :D
                      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:42
                        Czasami mruczą,,,czasami sie odszczekują :)
                        • morelka_1 Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:12
                          i warczą :D
                          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:13
                            i buczą :)
    • cieplanata Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:24
      a gdzie on poleciał? jezusiczku?
      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:30
        No jakos tak w dół :)
    • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 19:57
      Wyznaczają tor lotu dla strzał wypuszczonych z kuszy? ;)
      • z_malej_litery Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:00
        nie wiem w jakim wątku napisać - chyba ten najbardziej pasujący:

otóż:

[COLOR=RED][b][SIZE=18]ZIMNOOOOO MI !!!!!!!![/SIZE][/b][/COLOR]
        • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:01
          Wyjdź na dwór,jest przyjemny lekki mróz:)
        • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:12
          Jak Ci zimno to uciekaj z tego wątku i załóż jakiś ogrzewczy! :)
          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:14
            Albo kapok:D,,,,,,,,,,,,,,, eeeeeeeeeeeeee cos nie tak z tym kapokiem :D
            • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:16
              To się nazywa kożuch :DDD
              • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:20
                Kożuch to na mleku :)
                • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:29
                  Musimy od razu tak drastycznie? ;)
                  • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:30
                    No to na kakao :D
                    • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:39
                      Już lepiej, ale zdecydowanie przegrywa z grzanym winem ;)
                      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:41
                        A grzane wino z bimbrem :)
                        • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:47
                          Prawdziwy koneser po drugiej stronie, jak widzę ;)
                          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:49
                            Smakosz moja kochana,smakosz ;)
                            • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:00
                              Nie ma to jak wyrafinowane podniebienie ;)
                              • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:04
                                Ba,,,jak pic to najlepsze trunki,jak kraśc to miliony ;)
                                • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:09
                                  Słyszałam też wersję rozszerzoną :P
                                  • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:10
                                    A powiesz jaką ?:)
                                    • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:33
                                      Coś tam o księżniczkach... :P
                                      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:36
                                        Znam jedną,,,to królik Morelki,bo nie śpi na trocinach :)
                                        • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:39
                                          Jak to żona królika to chyba królowa nawet ;)
                                          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:46
                                            Oj nie,,,ten królik jest księżniczką facetem,,,taki kapryśny jakiś,,,ale co sie
                                            dziwić,,,Morelka daje mu tylko suchy chleb i każe spać na podłodze w przedpokoju :D

ps,,,kurde ale mi sie dostanie za to :D
                                            • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:53
                                              :DDD Czy jest uwięziony w wysokiej wieży?! ;)))

No ja myślę! :P
      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:03
        razzmatazzy napisała:

> Wyznaczają tor lotu dla strzał wypuszczonych z kuszy? ;)

Ich nawet kule z kałacha nie dogonią,a co dopiero z kuszy ;)
        • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:14
          Racja, nawet światło nie daje rady, dlatego często skaczą po ciemku ;)
          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:18
            Myślisz że po omacku dalej?:)
            • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:30
              Tak, bo ich nic nie rozprasza ;)
              • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:33
                A naszym to i majtochy przeszkadzają :)
                • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:39
                  Niech skaczą bez - tylko nie wiem, czy oglądalność wzrośnie czy zmaleje :D
                  • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:42
                    No to będziemy słuchać w radiu :)
                    • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:50
                      I śledzić doniesienia na Tweeterze ;)
                      • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 20:52
                        Eeeeeeeeeeeeeeeeeee a cóz to takiego ten CWETER ?:)
                        • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:02
                          To coś jak sprzęt podtrzymujący oddychanie - jak pika, to znaczy, że żyjesz. Tak
                          samo z publikacjami na Tweeterze ;)
                          • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:05
                            No to chyba żyje,bo mi coś pika i pika :)
                            • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:09
                              Nie daj się nabrać, to może być sms! :D
                              • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:11
                                U mnie robi tak jakoś,,,bliuuuuuuump :)
                                • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:36
                                  U mnie k'szsz... :D z poświstem
                                  • flisy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:47
                                    Kurde ten poświst jest intrygujacy :D
                                    • razzmatazzy Re: Leć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 06.01.10, 21:54
                                      Za każdym razem przechodzą mnie ciarki, dzięki czemu nawet nadejście reklamowego
                                      smsa jest ekscytujące ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka