twardycukierek Re: Sonda 19.01.10, 10:42 morelka_1 napisała: > a ja nie powiem na co zagłosowałam :P I bardzo dobrze, wybory są tajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sonda 19.01.10, 10:41 Nie! ;D To jest Piotrka oddolna inicjatywa i pustolat ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Sonda 19.01.10, 10:42 Ukryte lepiej nie. Jak chcesz pisać na ukrytym, to możesz pisać u mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Sonda 19.01.10, 10:47 scorro napisał: > Ukryte lepiej nie. Jak chcesz pisać na ukrytym, to możesz pisać u mnie. :) Już,chętnie,zaraz,,,tylko gdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sonda 19.01.10, 10:46 Ale po co... od kiedy otwarłam nadal świetnie nam idzie :))) Czy macie jakieś skargi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Sonda 19.01.10, 10:45 Hehe spełniłem swój obywatelski obowiązek, czy teraz Wuadza wyda mi paszport? :DDDD ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Sonda 19.01.10, 11:39 Jestę za otwarciem, w tym na fajne trolle :F Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka nie zamykajta!! 19.01.10, 17:45 jej, na początku myślałam, ze w sondzie chodzi o rodzaj szpilek i ciekawość mię zjadała, czy ktoś lubi jako i ja lubię szpilki brąz zamszowe, zdecydowanie zamknięte (bez okienka na palucha z zarośniętym żółtym paznokciem), ale.. chyba jednak nie?! nie zamykajcie tegoż forum, dopiero co znalazłam stare nicki i chciałam chyłkiem popodczytywać, a tu taki zonk :( Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 17:49 A wiesz ty że ciekawość to pierwszy stopień do piekła:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 17:52 flisy napisał: > A wiesz ty że ciekawość to pierwszy stopień do piekła:) Masz rację: Szpile to piekło! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 17:50 Hej :) ani nam się śni zamykać. Witaj i bywaj tu, bardzo ciekawie o szpilach piszesz ;))) PS. Uwielbiam Wrocław! :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 17:56 Wolę GDYNIĘ,,,czy jest tu ktoś z Gdyni??? Halo pytałem o coś,,,czy na Szpilach jest ktoś z GDYNI?:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 17:59 ;DDDDDDDDDDDDDDD Rany Piotrek! Nawet nie wiesz, jak się śmieję ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:05 No tak,ja zadałem proste pytanie,a ona sie chichra :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:08 To mnie cholernie rozbawiło! ;DDDD Tak samo jak to z brodą i wąsami ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:16 Nie mam wąsów i brody tez nie mam,,,,już :P Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:21 A moja?,,,ja nic nie zrobiłem,ja tylko kopiowałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:02 > PS. Uwielbiam Wrocław! :D ja też nań nie narzekam :) ale na szpilkach do rynku we wro to radzę z nosicielem się wybrać! dziury międzykostkowe(brukowe, nie mylić z kostkami nogowymi) złosliwie wyrywają fleczki, zrywają skórę z obcasów szpilowych, ba, krążą pogłoski, że potrafią zassać i nieostrożną stopę. dobra, już siedzę cicho i popodczytuję, by zobaczyć, kto zacz na tymże interesujący forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:05 Eee, nie... po kocich łbach to ja też w szpilach nie popylam ;) > krążą pogłoski, że potrafią zassać i nieostrożną stopę. W Warszawie to Bazyliszek wsysa ;DDD Po co masz cicho siedzieć, udziel się trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: nie zamykajta!! 20.01.10, 12:44 twardycukierek napisała: > > W Warszawie to Bazyliszek wsysa ;DDD > Gdyby tak było, to by sie tam kolejki ustawiały ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie zamykajta!! 20.01.10, 14:08 Tylko paniom szpile wsysa ;))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: nie zamykajta!! 19.01.10, 18:07 Nie żartuj w Wrocku nie jest tak źle,,,a po za tym to co ma być na Starym Mieście,asfalt,polbruk?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz 10:6 19.01.10, 21:03 Póki co wygrywam. :] Ale spamerów bym bez żalu banował. Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: 10:6 19.01.10, 22:56 Mam dylemata. Albo znów po raz któryś tam zagłosuję, albo nie zobaczę aktualnych wyników. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: 10:6 19.01.10, 23:04 No właśnie miałem pisać, ale zapomniałem. Ręka która będzie głosować podwójnie zostanie odcięta! Jest 10:4:3:3, czy jakoś tak. Ktoś dorzucił się na "nie" między tym moim postem a poprzednim. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz PS 19.01.10, 23:05 milleniusz napisał: > No właśnie miałem pisać, ale zapomniałem. Ręka która będzie głosować podwójnie > zostanie odcięta! No chyba, że głosuje "jak trzeba". Wtedy zostanie usciśnięta. :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: PS 19.01.10, 23:08 Ale, o ile mnie pamięć nie myli, nie było tam opcji "nie". :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: PS 19.01.10, 23:09 No nie bądź upierdliwy! Otwarte, zamknięte, ukryte, nie wiem. Wszystko co nie pierwsze, jest "nie". :] Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: PS 19.01.10, 23:14 Kajam się. Faktycznie jest "nie". W czwartej opcji. Upierdliwy jestem z natury. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: PS 19.01.10, 23:16 Wszystkie są "nie", oprócz pierwszego. Bo prawdziwe pytanie brzmi - czy chcesz, żeby forum było otwarte? A odpowiedzi są "tak", "nie", "absolutnie nie", "nie mam fiołkowego pojęcia". Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: PS 19.01.10, 23:24 A ja tak naprawdę się nie upieram. Jak się teraz zamknie, to wszyscy którzy coś tu pisnęli zostaną z dostępem, i to już nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: PS 19.01.10, 23:30 A ja z kolei nie jestem przeciwny temu, że jest otwarte. Tyle, że potrafię sobie wyobrazić sytuację, gdzie jedynym ratunkiem będzie domofon. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS 20.01.10, 08:11 Panowie, spokojnie ;) inwazja trolla w próbówce wody odparta, kolejne swoje forum plus oba nicki jak widzę skasował, czyli wszystko jak zwykle ;DDD Odpalamy coś do picia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PS 20.01.10, 08:30 twardycukierek napisała: > Panowie, spokojnie ;) inwazja trolla w próbówce wody odparta, kolejne sw > oje forum plus oba nicki jak widzę skasował, czyli wszystko jak zwykle ;DDD > Odpalamy coś do picia ;) Nie bardzo rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS 20.01.10, 08:32 ... tamten troll skasował kolejne swoje forum i dał nogę :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PS 20.01.10, 08:40 Też bym tak zrobił,gdyby wszystkie moje pomysły kopiowano :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS 20.01.10, 09:21 > Też bym tak zrobił,gdyby wszystkie moje pomysły kopiowano :D:D:D Padłam ze śmiechu i już nie wstanę!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: PS 20.01.10, 09:25 No sokoro padałaś i nie wstaniesz to ja mogę iść spokojnie czynić przygotowania do produkcji obiadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kawy 20.01.10, 08:41 scorro napisał: > Dać Flisemu! :D Pomału zaczyna krążyć w żyłach :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bum! 20.01.10, 09:22 Scorro, zgodnie ze słowami niejakiego Churchilla, nigdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Bum! 20.01.10, 14:18 twardycukierek napisała: > Demokracja zwyciężyła! No tak nie bardzo. Już jest 12:11 tylko. Mam nadzieję, że nikt nie kantuje. W razie czego zrobi się głosowanie jawne! :] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Z Wrocław-i-Anka!!! 20.01.10, 08:55 Małpo w czerwonym, wiiiiitaj po długiej przerwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aczy 20.01.10, 20:13 twardycukierek napisała: > ... każdy oddał tylko *1* głos? Moim zdaniem im dłużej to będzie wisieć, tym więcej rączek będą mieli (i miały!) nasi współplemieńcy. Ale zdaje się, że oba obozy kantują mniej więcej po równo, więc parytet jest zachowany. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aczy 21.01.10, 08:11 Wybory są zakończone, ale jak kto chce, niech klika ;))) taki mały trening obywatelski, bardzo na czasie :D Odpowiedz Link Zgłoś