andra.82 27.05.11, 16:02 Właśnie wprowadzamy modną odzież w szerokiej gamie rozmiarów w naszym sklepie. Zainteresowane Panie zapraszam allegro.pl/listing.php/user?us_id=20083093 Odzież w rozmiarze 40-52 oznaczona jest różową ikona XL. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
streter Re: Modna odzież w rozmiarze XL 27.07.11, 22:25 a ja ostatnio trafiłam na sklep internetowy dla puszystych www.mylady.pl duże rozmiary, moda plus size, JOQA Fashion plus Size, sukienki dla puszystych, bluzki xxl, bielizna xxl. Bardzo szybka wysyłka i przystępne ceny. Szczerze polecam!!! Odpowiedz Link
taniomoda Re: Modna odzież w rozmiarze XL 31.07.11, 15:12 Zapraszamy do sklepu: www.monmar.istore.pl Tania odzież markowa nowa i używana już od kilku zł Rozmiary od 34 do 50 Odpowiedz Link
karenxl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 28.12.11, 11:25 a może warto zajrzeć tutaj? ;o) www.puszystystyl.pl Odpowiedz Link
kos-ko Re: Modna odzież w rozmiarze XL 31.01.12, 11:43 Moja mama kupiła sobie sukienkę tutaj: donnevere.pl/sukienka-alessia-id-2.html Wyglądała w niej bardzo elegancko i kobieco. Nie spodziewałam się, że dobrze skrojona sukienka może odjąć jej tyle kilogramów. A tu prosze.. Odpowiedz Link
www.vesto24.pl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 17.07.13, 18:37 www.vesto24.pl najlepszy moim zdaniem sklep dla puszystych, fajne sukienki, t-shirty i jeansy XXL Odpowiedz Link
visantpl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 24.08.13, 20:22 I o to właśnie chodzi, aby ubrania ukazywały nasz blask, a tuszowały mankamenty! Staramy się, aby nasze ubrania spełniały te wymagania. Sprawdźcie same: visant.pl/ Pozdrawiam! <3 Odpowiedz Link
salonmodyxxl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 07.09.12, 10:19 W sieci znajduje się mnóstwo sklepów internetowych z odzieżą dla puszystych. Jednym z godnych polecenia jest www.salonmodyxxl.pl, w którym ciekawe i modne ubrania dla puszystych znajdą dla siebie Panie starsze, ale również młode dziewczyny. Sklep www.salonmodyxxl.pl posiada w swojej ofercie również bieliznę dla puszystych, stroje kąpielowe duże rozmiary, a także zmysłową bieliznę xxxl Odpowiedz Link
twojexxl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 10.11.12, 16:52 W naszym sklepie i na aukcjach Allegro znajdziesz seksowną bieliznę dla Pań noszących duże rozmiary. Oferta od rozmiaru 42 do 56 ( XL - XXL - XXXL- XXXXL - XXXXXL ) twojexxl.pl/ twojexxl.na.allegro.pl/ www.facebook.com/twojeXXL Odpowiedz Link
daniela67 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 17.12.12, 16:11 Witam! Mam do sprzedania kilka rzeczy w wiekszych rozmiarach, w tym sukienki wieczorowe, zapraszam do przegladania! allegro.pl/listing/user.php?us_id=5087136 Odpowiedz Link
olguch Re: Modna odzież w rozmiarze XL 07.03.13, 23:10 witam, duńska odzież do 58+ na mit.na.allegro.pl, ponad tysiąc ofer i codziennie nowe dostawy! zapraszamy serdecznie :) Odpowiedz Link
yooca Re: Modna odzież w rozmiarze XL 25.06.13, 13:16 A my gorąco polecamy sklep: yooca-outlet.pl/ - trwa tam właśnie promocja odzieży damskiej dla puszystych! Wybrane egzemplarze markowej odzieży letniej 30% taniej! Odpowiedz Link
szafasizeplus Re: Modna odzież w rozmiarze XL 18.08.13, 00:09 A ja Was serdecznie zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach 42+. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli moda na krągłości - wszystko w jednym miejscu. Często aktualizowany. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/ Odpowiedz Link
monikabercia Re: Modna odzież w rozmiarze XL 27.09.13, 14:46 Jak mówimy moda dla puszystych, to powinniśmy chyba pomyśleć o stronach gdzie poruszane są takie tematy. Odzież dla puszystych, bielizna dla puszystych, zdrowie puszystych, odchudzanie puszystych, uroda puszystych. Takie oraz inne artykuły tylko zawiera portal dla puszystych, czyli PortalPuszystych.pl Odpowiedz Link
domiina Re: Modna odzież w rozmiarze XL 09.10.13, 14:10 o tym można znaleźć więcej modafon.pl/996-moda-dla-puszystych.html Odpowiedz Link
riwiera_turecka Re: Modna odzież w rozmiarze XL 06.11.13, 16:12 W Warszawie od 4.11.2013 działa sklep stacjonarny TWOJE XXL, do tej pory był tylko dostępny w sieci www.twojeXXL.pl i www.twojeXXL.na.allegro.pl. Fajne ciuszki i sexi bielizna - w sklepie stacjonarnym dodatkowo duży wybór biżuterii. Rozmiary - nawet do 60. Sklep Warszawa, Jana Pawła II 43a, pawilon 36B, podziemie Odpowiedz Link
www.vesto24.pl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 06.11.13, 21:49 ja tam jednak wole przez internet, w stacjonarnym sklepie zawsze lustrują czy aby taki rozmiar a może powinna większy... nie lubię .. a przez internet nikt mnie nie widzi nikt mnie nie ocenia... polecam wszystkim www.vesto24.pl Odpowiedz Link
puszystaona30 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 21.01.14, 13:59 Polecam nowy sklep dla puszystych www.bylola.pl. Kupiłam tam kilka fajnych rzeczy w przystępnych cenach. Mają aktualne kolekcje Zizzi/ZAY/VETO/STUDIO/CARMAKOMA i inne w rozmiarach chyba od 44 do 60. Ceny niższe nawet o 70 % od cen na metce. Można tam znaleźć sukienki dla puszystych, bluzki XXL, spodnie i dużo innej odzieży w dużych rozmiarach. Widziałam, że sprzedają też na allegro. Ahhaa i odnośnie portalu dla krągłych Pań bez względu na wiek i rozmiar polecam pierwszy w Polsce serwis o tej tematyce www.xl-pozytywnie.pl. Jest tam wiele ciekawych artykułów i forum użytkowników. Odpowiedz Link
ellmode Re: Modna odzież w rozmiarze XL 04.02.14, 11:25 zapraszam: ellmode.pl/ Strona skierowana jest nie tylko dla osób noszących większy rozmiar, ale dla każdej z nas, która chce przestać siebie oceniać i zacząć doceniać siebie. Ellmode to projekt kreowania wizerunku, dla każdej z nas, która ma z tym trudności, na co dzień, a w szczególności, gdy nosisz większy rozmiar. Oprócz porad stylistycznych znajdziesz tu artykuły o urodzie, wizażu, modzie, psychice, żywieniu. Jednym słowem, wszystko, to, co każdej kobiecie towarzyszy w życiu codziennym. Każda z nas zasługuje na to, by codziennie czuć się wyjątkowo. Odpowiedz Link
fanspp Re: Modna odzież w rozmiarze XL 22.05.14, 21:49 w czasie targów też będą fajne kolekcje ubrań www.facebook.com/events/230467927148511/ Odpowiedz Link
fanspp Re: Modna odzież w rozmiarze XL 22.05.14, 22:29 Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size + informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB www.facebook.com/events/230467927148511/ Odpowiedz Link
mago-sha Re: Modna odzież w rozmiarze XL 09.06.14, 08:17 Mam pytanie do znających się bardziej na modzie niż ja:)upatrzyłam sobie spodnice na www.gaba-fashion.pl/ moje pytanie brzmi, jaki krój spodnicy, odpowiada nam.. kobietom plus size najbardziej? Zastanawiałam się nad taką długością przed kolano, ale czy to jest dobre wyjscie? Odpowiedz Link
markowaplus Re: Modna odzież w rozmiarze XL 28.11.15, 13:53 W zasadzie jest tak, że nie ma reguły jaka długość spódnicy jest najlepsza. Zależy to wielu czynników. Przede wszystkim od budowy nóg. Jeśli nogi są posągowe i raczej grubsze spódnice należy wybierać o długości w kolano. Wtedy je równy podziała sylwetki i proporcje pięknie są zachowane. jeśli nogi są szczupłe polecam spódnice przed kolano. Inaczej sytuacja ma się dla dziewczyn młodych im w zasadzie pasuje każda długość spódnicy ( oprócz do łydki). Należy pamiętać, że 90% uprzedzeń istnieje tylko w naszych głowach, ludzie patrząc na nasz zewnątrz nie zauważają naszych kompleksów tylko w naszej głowie są one widoczne. Tak więc , jeśli jesteś młoda , to zasuwaj po tą spódnicę i nie oglądaj się na nic. www.markowaplus.pl Odpowiedz Link
hebe_83 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 18.08.14, 17:09 Wyprzedaż lata w butiku Kiecki.pl z piękną odzieżą damską plus size. Duży wybór, super ceny już od 30 zł!!! Zapraszam po więcej info na www.facebook.com/kieckipl Sklep stacjonarny mieści się w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 107. Zapraszam serdecznie! Kiecki.pl Boutique Odpowiedz Link
matylda.rojek Re: modne ubrania w Bialcon 09.03.15, 13:22 ja też lubię ta markę,w całej Polsce jest około 60 salonów, to sporo, w tym jak pisze koleżanka nawet w outletowych cenach, dzięki czemu można więcej sobie kupić niż w regularnej sprzedaży Odpowiedz Link
domi_nika81 Re: modne ubrania w Bialcon 09.03.15, 15:17 w outlet center jest 50% na drugi item jak ktoś jest zainteresowany Odpowiedz Link
matylda.rojek Re: modne ubrania w Bialcon 09.03.15, 13:52 to duży plus, na niektórych sklepach na wejściu powinno wisieć jakieś oznaczenie, ze rozmiary maja od XXS do M, a nie chodzisz, oglądasz i stwierdzasz że ani jednej rzeczy nie ma dla Ciebie Odpowiedz Link
klaudia4508 Re: modne ubrania w Bialcon 06.09.15, 23:19 Wejdz na allegro na nick malgo_rzata_1, masz rozmiarowke polską do 52 i polskie sukienki, eleganckie, kupilam dwie wiem co mowie, nosze 48/ 50 i to jest to. Odpowiedz Link
kasia9121 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 20.11.15, 09:56 Kilka razy zrobiłam duże zakupy w sklepie online. Jednak z mojej ostatnie przesyłki nie jestem zadowolona pomimo dokładnego pobrania miary spodnie okazały się za duże. Uprzejmie prosiłam o możliwość wymiany jednak prośba nie została zrealizowana. Mieszkam zagranicą lubię Polskie marki . Szczerze nie polecam. Pierwsza kwestia zawyżone rozmiary , druga obsługa. Na rynku jest wiele dobrych polskich marek. Proszę przemyśleć zakup. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bigusia1 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 27.11.15, 12:16 Dzień dobry ja poszukuję fajnych ciuchów dla mojego męża który niestety zachorował kilka lat temu i niestety przybrał powaznie na wadze. Nie szukam brzydkich, zwykłych worków, tylko jakiś fajnych meskich ciuchów, w rozmiarze 5XL. Mimo ze napisalam ten komentarz rowniez poszukuje w internecie, zeby nie bylo ze nie szukam i zaraz ktos na mnie naskoczy. Napisalam bo moze ktos ma cos nowego i ciekawego dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
chinczyk_japan Re: Modna odzież w rozmiarze XL 30.11.15, 14:29 Witam Cie Bigusia ja jestem dosc obszernych gabarytow i kupuje tylko przez internet bo naprawde jest problem jesli chodzi o sklepy stacjonarne ... dlatego polecam Tobie taki sklep internetowy z ktorego ja biore ciuchy i zapewniam Cie ze nie sa to worki , wiadomo ze nie ma co sie spodziewac super pieknych ubrac bo one same w sobie przez swa wielkosc nie beda niestety zbyt piekne bmc-zone.pl/ to jest ten sklep tylko dla facetow i mozna kupic ladne ubrania , przesylka tez jest bezproblemowa Odpowiedz Link
bigusia1 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 01.12.15, 11:15 Dziękuję tobie bardzo za zrozumienie, o coś takiego właśnie mi chodziło, ciuchy ladnie wyglądające, ale cena też adekwatnie niewysoka. Jest mi bardzo ciężko z tym, że tak bardzo ludzie o trochę większych gabarytyach są tak dyskryminowani, jeśli chodzi o ciuchy... A jak tam jest z przesyłką, trzeba czekać tydzien na bluzkę? Odpowiedz Link
chinczyk_japan Re: Modna odzież w rozmiarze XL 01.12.15, 14:21 Witam nie tutaj akurat jest dość szybko bo kurierem jeden dzień, a darmowa opcja to 48 godzin od przesylki z tego co sie orientuje. Pozdrowienia Odpowiedz Link
markowaplus Re: Modna odzież w rozmiarze XL 30.11.15, 14:32 www.markowaplus.pl wyższa pólka, ale odzież z klasą Odpowiedz Link
halina_kreatywna Re: Modna odzież w rozmiarze XL 14.12.15, 19:48 polski producent odzieży w regularnej rozmiarówce i dla puszystych: www.facebook.com/sandmacodziez Odpowiedz Link
walpio78 Re: Modna odzież w rozmiarze XL 18.12.15, 13:28 jeśli chodzi o odzież męską w większych rozmiarach to zdecydowanie polecam sklep www.2xldo8xl.pl , ceny moze i wyzsze ale jakosciowo super. Z mężem zamawiamy już ładnych kilka lat. Dostawa ekspresowa, ze zwrotami też nie ma problemów. Odpowiedz Link
malgosiaxl Re: Modna odzież w rozmiarze XL 21.10.16, 17:45 Ciężko jest ja mam rozmiar 50 i powiem ze jak jest jakaś okazja i potrzebuje cos fajnego kupić to wychodzę z płaczem z prawie każdej galerii znalazłam prze facebook nowy sklepu z modnymi ubraniami polskich marek dla kobiet poszytych od rozmiaru XL . karko.pl Odpowiedz Link
yoursclothing Re: Modna odzież w rozmiarze XL 05.10.17, 13:45 Hej, Sprawdźcie tą strone, jest naprawdę świetna, modne ciuchy i super ceny, polecam: www.yoursclothing.pl Odpowiedz Link