Dodaj do ulubionych

Zmarł Jan Konieczny

24.02.05, 21:40
['] Zapalmy swieczke.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Zmarł Jan Konieczny 24.02.05, 22:13
      Wyrazy współczucia.
      A kto to był?
      • hepik1 Re: Zmarł Jan Konieczny 24.02.05, 22:18
        Już wiem.Wpisalem w google i wyszło,że radny z Rudy.
    • mirellla Re: Zmarł Jan Konieczny 25.02.05, 07:46
      przyłączam się
      • amarian2 Re: Zmarł Jan Konieczny 25.02.05, 10:14
        Pan Jan Konieczny był człowiekiem niezwykle uczciwym, nie poddawał się naciskom.
        Był osobą rzetelną i pracowitą. Był inicjatorem wielu działań i szkoda, że
        zaczynamy doceniać człowieka wtedy, kiedy już go nie ma wśród Nas.
        Ostatni raz widziałem się z Panem Jankiem kilka dni temu, byliśmy razem w
        poniedziałek na szkoleniu w Katowicach. Martwił się wtedy brakiem remontu Parku
        Kozioła, przygotowywał w tej sprawie wystąpienie. Mówił także o zbliżającym się
        konkursie orkiestr dętych Jego ukochanego zadania. Miał wiele planów. Niestety.
        Będzie Go brakowało, nie tylko w Tej Radzie ale także w Dzielnicy i w Mieście.
        [] zapalam świeczkę.
    • jozefosmenda Re: Zmarł Jan Konieczny 25.02.05, 10:21
      Ta wiadomość spadła na nas jak przysłowiowy grom z jasnego nieba.Akurat
      mielismy posiedzenie Komisji Oświaty.Do teraz nie mogę w to uwierzyć,ze Janka
      już pomiędzy nami nie ma!Jeszcze w poniedziałek jechaliśmy razem samochodem
      nową autostradą do Katowic na szkolenie w zakresie działalności Komisji
      Rewizyjnej omawiajać po drodze szereg spraw samorządowych tych byłych,bieżacych
      i takich na przyszłość.
      Jako radnego oceniałem go wysoko twierdząc,ze to był najlepszy samorządowiec na
      tej funkcji.On moim zdaniem urodził sie do tego by być radnym.Był zawsze i
      wszędzie tam gdzie ludzie go potrzebowali.Aż do bólu przejmował się sprawami
      naszego Ślaska,naszego miasta a przede wszystkim dzielnicy Ruda( chociaż nie
      tylko tej dzielnicy).Zabytki,przystanki,chodniki,parki,kanalizacja,oświetlenie
      ulic,puszcza Kokotek i cały szereg innych inicjatyw z jego strony- to był Jan
      KONIECZNY!
      To z jego inicjatywy w poprzedniej kadencji zapoczątkowano Festiwale Orkiestr
      Dętych im.A.Kozioła.Myślę,ze będą się one dalej toczyć po to by też i jego nam
      przypominały.
      Straciliśmu dobrego kolegę ,mieszkańca i człowieka czynu.Razem planowaliśmy
      start w przyszłych wyborach samorządowych.Została pustka i niepojęty żal!
      Dlaczego on,dlaczego akurat w tym momencie,dlaczego,dlaczego.....?
      Cześć Twojej pamięci Janku!
    • kapioh1 Re: Zmarł Jan Konieczny 01.03.05, 15:06
      Straszne !! To Pan Janek osobiście wkręcał żarówki pod wiaduktem w Rudzie, to
      on osobiście stawiał cudnej urody tablicę "700 lat Rudy". Ciemno będzie.
    • broneknotgeld Re: Zmarł Jan Konieczny 23.02.06, 08:25
      Rok niy z nami jego dusza
      Tako wspomnieć teroz musza.
    • broneknotgeld Re: Zmarł Jan Konieczny 20.02.07, 17:59
      Rajce z Rudy zaś wspomnymy
      Chocioz myślom z Niym bydymy.
      • broneknotgeld Re: Zmarł Jan Konieczny 25.02.07, 23:13
        Pryndzy świyczka być tu miała
        Chocioż dzisioj zablyszczała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka