funny_game 23.01.10, 12:55 Mam czerwone policzki i górne i dolne :D Wiecie, że po intensywnym spacerze na mrozie dupka też czerwienieje? :DDD Znowu łamię zasady diety i wcinam grejpfruta, mmmmmmm, uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker tak? :) 23.01.10, 12:58 [img]https://orangejuiceblog.com/wp-content/uploads/2009/08/red-county-monkey-ass.jpg[/img] zastanawiam się czy iść na spacer, pogoda jest piękna, ale te -15... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: tak? :) 23.01.10, 13:05 idź idź, a później powiesz nam, co czerwienieje strusiom :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: tak? :) 23.01.10, 13:17 O właśnie tak, tylko futerko (a właściwie, uwaga, misia!) mam pod kurtką i sztuczne(go) :D Idź, póki się siatkówka nie zaczęła, co za słące dziś! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 13:13 To na przyszłość zjeżdżaj na nartach, a nie na dupoślizgu, to nie będzie czerwienieć. P.S. Czy spacer samochodem też się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 13:18 Dupoślizg :DDD Opowiadałam Ci, jak dupoślizgaliśmy się kiedyś z Bratem, szczeniętami będąc i zagrodziłam Mu trasę zjazdową? Nie, wyłaź z auta, Ty..., Ty..., Ty burżuju!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 13:15 I kawę sobie chyba zrobię, choć też mi nie wolno. Ale ekspres się do mnie normalnie uśmiecha, osz to wredny jeden :D Chciałam Wam dziś dostarczyć wrażeń estetycznych, robiłam zdjęcia (ale nie plenerowe, tylko tkaninowo-szklano-ceramiczne) i mi żadne nie wyszło :DDD Ach :D Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 13:30 o fuck me. te te malpy sa obrzydliwe.ble Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 13:47 Przepraszam Małpiszona, że Bazuka jet taki niewychowany i naśmiewa się z maupiszonej doopy... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 13:57 O, zaczyna się dobrze, lecę po popcorn :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Uuuuuuuuh! 23.01.10, 14:59 Mnie tam nic nie czerwienieje! Ale dlaczego grejfrut jest zakazany? Przecież to ma jakieś ujemne kalorie chyba tylko. I na dodatek jest niedobre. Podręcznikowy przykład zdrowego jedzenia, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Uuuuuuuuh! 24.01.10, 10:47 > Wiecie, że po intensywnym spacerze na mrozie dupka też czerwienieje? :DDD Czy ja to wiem? Mów mi 'pawianku' ;F :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uuuuuuuuh! 24.01.10, 12:46 Pawianusiek! [img]https://bazanye.files.wordpress.com/2008/10/ir_baboon_sniff.gif[/img] :D Ze zmarzniętą czerwoną dupką! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Uuuuuuuuh! 24.01.10, 16:22 ;DDDDDDDDD Ale to jest pawianek błotny czy stepowy??? Słodki! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uuuuuuuuh! 24.01.10, 17:34 Schabowy podniebny, qrde :D No nie mów mi, że nie znasz Jam Łasicy i Pawianuśka!!! en.wikipedia.org/wiki/I_Am_Weasel A Krowę i Kurczaka? en.wikipedia.org/wiki/Cow_and_Chicken Odpowiedz Link Zgłoś