Dodaj do ulubionych

Czy on mnie kocha???? Pomocy!

24.01.10, 22:13
Ptak ten. Którego karmię na balkonie. Łypie czarnym okiem, ślini się na mój widok (może to sople na dziobie?) Czy wszystkie ptaki tak mają?

Nie wiem, jak zrozumieć ptaka, czy jestem inna, nienormalna, zbyt kobieca? Pomocy! ¤.¤

:DD
Obserwuj wątek
    • 0yotte Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:15
      hmmmm... znam jednego czarnego ptaka, ale on na to forum chyba nie zagląda :P
      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:18
        A kto to, biały kruk? ;DD
        • 0yotte Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:13
          Kruk, jako żywo, ale czy on biały?
          hmmmm... no w pewnym sensie tak, prawdziwek, rzadko spotykana kreatura
          :P
          • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:51
            Kreuje się na kreatora ale trąci raczej kreaturą?

;DDD
    • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:15
      Wygoń tego sąsiada z balkonu, bo mu ptak zamarznie i odpadnie :D
      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:18
        ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Voker, dawaj tego mopsa do monitora!!!!!

Rany, Morela! ;D
        • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:23
          śliniak musi Ci wystarczyć :P
          [img]https://maredo.com.pl/images/Tommee/sliniak_tommee.jpg[/img]
          • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:27
            Ładny kolor! ;D A jako daszek od słońca to działa?

:D
            • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:30
              na upartego można spróbować :P
              • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:33
                Uparta jestem, tylko gdzie ja teraz znajdę słońce???

;D
                • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:41
                  na solarium? :D
                  • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:44
                    Zajęte! ;F

[img]https://www.n24.de/media/_fotos/3panorama/2008_9/september_8/080925/galerietop100/DonatellaVersace63.jpg[/img]
                    • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:48
                      ooooooooo jaaaaaaaaaa pierdziuuuuuuuuuuu :D:D:D
                      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:55
                        ;DDD

Kasa nie kupi smaku ani... lustra ;F
                    • 0yotte Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:14
                      litości!
                      toż to mumia Nutella :P
                      • twardycukierek Mumia Nutella 24.01.10, 23:17
                        ;DDDDDDDDD świetnie powiedziane!
    • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:19
      Poobserwuj jego język ciała, np. jak siada - wtedy na pewno będziesz wiedziała :D
      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:23
        On nie siada, na chama się kładzie ;F
        Czy to dowód miłości czy reumatyzmu???
        • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:28
          A co na to cham? :D
          • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:28
            Cham? Ten patak mu lata :D

Jaki cham taki kram!
            • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:35
              Mam dla Ciebie dobrą radę:

Żudź go!!! :D
              • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:38
                Z tego balkona żuć?

• razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:46
                  Może być z balona, będzie lepszy efekt z większej wysokości :D
                  • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:54
                    Un-safe sex ;DDDD
                    • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:58
                      Hehe, unhave this sex :D
                      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:00
                        Should I unsex him? Or unmarry?

;D
                        • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:03
                          Undate, unkiss and unshag! :D
                          • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:10
                            Oooooo! ;D Kurna, zaczynasz brzmieć jakbyś wymieniała wyspy w szkockich
                            hybrydach ;DDDDDDDD
                            • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:12
                              Właśnie tak sobie pomyślałam, unshag brzmi nieźle. To taki rodzaj haggisa :DDD
                              • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:30
                                Right! Haggis mating season is now! :DDD
                                • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:36
                                  Biegnę po wiaderko! :D
                                  • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:39
                                    I gumy! Rękawice, zasadniczo ;)
                                    • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:46
                                      Mam nadzieję, że haggis jednakowóż nie będzie motywem mych dzisiejszych snów :DD

Ewakuuję się do łóżka, niech Ci się przyśnią szkockie wyspy zatem oraz ich
                                      mieszkańcy, co nie noszą bielizny :D Dobranoc, Landrino! ;)))
                                      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:48
                                        Bym od razu wkleiła, ale nie jestem aż tak okrutna ;))

Dzięki za świetną głupawkę Razz... śpij słodko! :) I śnij o lecie...

:)
              • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:39
                jesteście okrutne!

ptaszka należy wziąć do rąk, przytulić, pochuchać na niego, pogłaskać,
                piórka uładzić, łebek posmyrać.....

no ja mam was uczyć???
                • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:42
                  Robię to! A on dalej się ślini!!!

:DDD
                  • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:44
                    hmmm? ale chyba to "ślinienie" to zdrowy objaw? nie uważasz?
                    • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:52
                      Tylko ile razy dziennie?

Czy on jest normalny???

Czy jest ornitolożka na sali? :DDD
                      • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:14
                        Ty nie pytaj: ile razy na dzień!

ty krzycz: DLACZEGO TAK MAŁO!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDD
                  • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:44
                    to nie dotykaj, opadnie i przestanie się ślinić :P
                    • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:53
                      morelka_1 napisała:

> to nie dotykaj, opadnie i przestanie się ślinić :P

Dobra... ale nadal łypie okiem ;D
                      • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:58
                        upewnię się - on ma jedno oko???
                        • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:59
                          oko proroka :D
                        • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:00
                          Jedno ale za to ogromne!

;D
                          • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:02
                            a to strasz się zbliżać :D:D:D
                            może groźnie warczeć! :D
                            • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:05
                              ty... no okiem będzie ptaszek warczała? no co ty gaworzysz dziewojo?
                              • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:07
                                no...to takie ślepe oczko :P
                                • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:11
                                  hmmm, sceptycyzm mi się dziś właczył: polemizowałabym, czy takie na
                                  pewno ślepe oko?
                                  :)
                            • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:11
                              Kurna, ma szlaban na cynk! ;P

• morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:15
                                fixuję? :D:D:D:D
                                nieeeeeeeeeeeeee :D jeszcze nieeeeeeeee :D:D
                              • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:17
                                od tygodnia też biorę, ale to chyba jeszcze nie objawy????
                                • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:17
                                  najgorsze przed Tobą :D
                                  • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:19
                                    ale na wszelki wypadek : [size=20]CYNKUJ[/size] :DDDDDDDD
                                    • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:21
                                      cynkuję ile wlezie :D:D:D:D:D:D
                      • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:58
                        jak kopniesz to się wyprostuje i oko schowa :D
                        • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:01
                          Jak ja kopnę to je schowa na zawsze :DDDDDDDDD
                          • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:07
                            Dziewczyny, jakie kopanie? jakie kopanie? ...az mnie sama zabolało!
                            wystarczy uspokoić i zasunąć. naprawdę wystarczy.... :(, bez kopania...
                            • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:12
                              Mała zostałaś w tyle :D:D
                              my o nielotach piszemy :D
                              • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:18
                                toż wiem, lotny to on nie jest! :DDDDDDDDDDDD
                          • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:08
                            tylko załóż kalosza....w razie wessie kalosza, zdążysz nogę wyciągnąć :D
                            Chyba powinnam się połozyć spać :D
                            • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:12
                              Kalosza na ptaka czy na nogę???

:DDDD

Miłość jest trudna... ;///////

:DDDDDDD
                              • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:16
                                na stopę, a potem kop :D
                                • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:30
                                  A czy post-kopowo będzie jeszcze działał? Kiedyś? :D
                                  • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 25.01.10, 07:42
                                    przemyślę, ale uważam, ze nogi należy oszczędzać na starość:P
                                    • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 25.01.10, 09:53
                                      Ja już jestem stara!!! :DDD
                                      • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 25.01.10, 13:10
                                        w takim razie ja też :P :D
                  • anka1670 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 25.01.10, 13:21
                    To od tego smyrania sie slini... daj spokuj, to go tylko niepotrzebnie pobudza.
                • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:42
                  ptaszka należy wziąć do rąk, przytulić, pochuchać na niego, pogłaskać,
                  piórka uładzić, łebek posmyrać.....a potem można zacząć żuć :D:D:D
                  • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:45
                    Morelcia! rany Julek.... [size=18]ty to powiedziałaś, nie ja :DDDDDDD[/size]
                    • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:49
                      ptaszki są fajne :D
                  • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:48
                    :DDDDD

Ludzka z Ciebie pani :D
                    • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:51
                      co do rączki to do buzi :D
                      • razzmatazzy Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 22:59
                        Mam nadzieję, że nie pracujesz u rzeźnika :D
                        • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:02
                          fuj :D
                          • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:08
                            tylko nie gryź zbyt mocno! to takie .... nieestetyczne :D
                            • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:12
                              noooooo i mogę żałować do końca życia :D:D:D
                              • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:21
                                faktycznie, slubnego nie wymienisz! ... żeby ci się aby w nocy nie
                                pomerdało :DDD
                                • morelka_1 Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:22
                                  tego z zamkniętymi oczkami rozpoznam :D
                                  • z_malej_litery Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:26
                                    ooooooo, on ma dwa oczka? jejku, pokaż! :DDDDDDDDDDDDDD
    • voker Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:03
      nie wiem co brałaś ale też chcę :)
      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 24.01.10, 23:11
        Cynk!

;DDDDD
    • twardycukierek Zboki ;P 24.01.10, 23:43
      A tu o ptaka z balkonu się rozchodziło ;P
      • voker Re: Zboki ;P 24.01.10, 23:47
        przestań już go trzymać na zewnątrz tylko wpuść do środka :)
        • voker Re: Zboki ;P 24.01.10, 23:49
          przeczytałem jeszcze raz ten wątek, jeśli ja zacząłbym brać cynk... :-DDDD
          • twardycukierek Re: Zboki ;P 24.01.10, 23:54
            Voker... jeśli nie bierzesz:

SZACUN!!!

PS. Czekam na zalegalizowanie bigamii ;D
        • twardycukierek Re: Zboki ;P 24.01.10, 23:49
          Po tym weekendzie mam go po dziurki!

....

W nosie ;DDDDDD
      • razzmatazzy Re: Zboki ;P 24.01.10, 23:48
        Sama prowokujesz, a teraz to 'zboki'! Gdyby to nie miała być prowokacja, to byś
        normalnie napisała, że siedzi Ci jakiś struś na balkonie! :P :DDD
        • voker Kojot, nie czytaj tego postu wyżej... :-D 24.01.10, 23:51

• twardycukierek Re: Zboki ;P 24.01.10, 23:55
          Struś??? Schował głowę w....

:DDDD
    • moonflour Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 25.01.10, 13:07
      twardycukierek napisała:
      Ładny kolor! ;D A jako daszek od słońca to działa?

to idąc mańką głowy,opatentuję jako formator ciemiączka:D
      • twardycukierek Re: Czy on mnie kocha???? Pomocy! 25.01.10, 13:11
        Brawo! Multitasking ;)))
    • funny_game Ptaszki, ptaszki, do domu! Boimy się! 25.01.10, 13:44
      Osz Ty świnko jedna, skarbonko :DDD

Dziś miałam zajebisty dylemat od rana, że jak to jest, że niektóre ssaki mają
      ptaki, ssaki są stałocieplne, ptaki zmiennocieplne, no to jak to jest?
      Aż zażyłam wiedzy i okazało się, że ptaki też są stałocieplne :DDD

I już nie mam dylematu, tylko ptaszków szkoda.

Dziś robimy karmnik na balkonie, jeśli dotrę do domu przed północą :/
      • anka1670 Re: Ptaszki, ptaszki, do domu! Boimy się! 25.01.10, 13:51
        Tez mialam karmnik w zeszlym roku, ale zamiast ptakof siedzialy w nim moje koty
        i czekaly na "okazje".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka