twardycukierek 02.02.10, 08:21 Nieproszone dobre rady, każdy je kocha, prawda? ;D Robimy toplistę ;))) Dobuziam się i na razie żadnej nie pamiętam, ale wrócę tu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:23 Zakładaj czapke - tak jakbym w mróz chodził bez czapki:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:26 Ooooo, czyli na złość cioci nie odmrozisz sobie uszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:36 No własnie nie odmroże, ale co rano Mamencja przypomina o czapce:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:27 przykro mi, nic nie napiszę... w takich momentach mam zanik pamięci :D Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony_dzisiaj Jedź ostrożnie. 02.02.10, 08:29 Tak jakbym bez tego nie wiedział, że mam zachować ostrożność na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:32 Eeeej, już ja wiem, kogo tak usilnie 'zapominasz' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:54 masz rację :D pomyślałam o niej :D ale powtarzać się nie będę :D Odpowiedz Link Zgłoś
cieplanata Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 08:58 Ja dzień w dzień powtarzam swoim dzieciom, żeby zjadły drugie śniadanie, a przecież wiem, że nie lubią być głodne, więc zjedzą, samo jakoś mi to włazi na język ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cieplanata Lataj nisko i powoli 02.02.10, 08:59 Tak mamusia przedwojennego lotnika przestrzegała go przed każdym wylotem Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Lataj nisko i powoli 02.02.10, 09:52 Zjedz porządne śniadanie i ubierz się cieplej! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Lataj nisko i powoli 02.02.10, 10:09 Jakim ? Gdzie teraz kupisz groch w całości ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 12:40 Ejże, ale trzeba odróżniać dobre rady od zaklęć. Jak mówię M., siedząc na siedzeniu pasażera (i prawka też nie mam, bo od razu by mnie za terroryzm posadzili) "Zjedź na tamten pas, bo widzę lepiej, niż Ty, że na nim szybciej jadą", to nic dziwnego, że on chce, żebym się położyła przed samochodem, by mógł mnie kilka razy przejechać :D Ale nie wypuszczę Go z domu w dalszą trasę, jak nie użyję zaklęć typu "jedź ostrożnie", "uważaj na siebie". Hm, niedługo będę mówić "siedź ostrożnie w domku" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 14:27 Może niech w hełmie na głowie siedzi? ¤.¤ :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 14:36 I nie dotyka Bazyliszka? :D Powiedz mi, dlaczego mnie ten kot tak nie chce mordować??? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 14:48 Koty to dranie, wybierają słabe ofiary ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:00 To by wychodziło na to, że wszyscy są dla tego drania słabi, tylko M. z nim przesiaduje najwięcej czasu akurat :D Muszę Ci przysłać zdjęcie mojej ręki z jednego z bliskich spotkań, jak goście byli i chciałam ich przez nim obronić :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:06 Może Kriss ma hipotezę? Ja się tylko na koniach i psach znam :D Tylko daj tytuł bo pomyślę, że to przepis na bifftekia ;DDDDD Nie bij! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:21 Na zwykłe polskie mielone-szarpane :F :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:21 Sos jakiś taki fioletowy! Vendetta kota :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:37 Cudne! :))))) do Słonika choć tylko my zakumamy o co drapie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:53 E, to lepiej nie, jeszcze mnie znienawidzą :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 03.02.10, 08:05 Wisz jak długo się te przeklęte posty wczoraj nie wyświetlały? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:50 Chyba... żuć? Eeeee? ;DDDDD Witaj Razzzzik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 15:53 O, to Twoja ulubiona :D (Tak, to ja, coraz bliżej twojej lepianki) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 16:00 No pewnie, że ulubiona, rozwiązałam już w ten sposób tyle życiowych problemów. Nie działa Ci komp? Rzuć go! :DDD Wiesz, śniegi takie, drogi zasypane... jakoś dziwnie spokojna się czuję... :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: WujCiotka Dobra Rada 02.02.10, 19:15 jeśli nie chcesz mojej zguby krokodyla kup mi luby :) Odpowiedz Link Zgłoś