milleniusz 13.05.10, 22:04 Co to jestem wieczorem, to nikogo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:11 A ja to co, hę? No chyba, że mnie wygasiłeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:36 > Rzucił postem i poszedł! Bo ile można czekać, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:49 Chyba nie próbowałeś się dodzwonić do informacji PKP :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Tu zboczyłem 13.05.10, 22:58 razzmatazzy napisała: > Chyba nie próbowałeś się dodzwonić do informacji PKP :D Przez ostatnie dziesięć lat chyba nie. Ale z 5 lat temu próbowałem z komórki połączyć się z ich serwisem internetowym, i ze zdziwieniem się dowiedziałem, że trzeba wysłać sms-a za jakąś złotówkę, żeby się dało zobaczyć, o której odjeżdża pociąg. Poziom obciachu i świadomości praw klienta podobny jak w knajpie, gdzie żeby pójść do kibla musisz wyskoczyć z monety, po czym otrzymujesz kluczyk, po czym się zastanawiasz ilu poprzedników nie umyło rąk po zamknięciu nim drzwi. Przy czym ten dylemat nabiera na znaczeniu po skorzystaniu i umyciu rąk. Niestety, paradoks czyste ręce / brudny klucz jest nierozwiązywalny w dostępnej nam czterowymiarowej rzeczywistości (choć czekam na propozycje). Uważam iż to przedsiębiorstwo należy zaorać i posadzić bratki. No ale chyba zboczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Tu zboczyłem 13.05.10, 23:05 Zboczyłeś, synu, nie pierwszy raz zresztą :DD No zgadza się, dramat. A teraz puszczają melodyjki, prawda, że się zmieniło na lepsze? ;)) A w serwisie internetowym najbardziej mnie rozwala, że trzeba wybrać konkretną stację docelową. Jak się wybieram gdzieś do nieznanego mi miasta, to nie mam pojęcia jak się nazywają poszczególne stacje i gdzie zatrzymuje się pociąg z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Tu zboczyłem 13.05.10, 23:18 W internecie to przynajmniej jest za darmo. Wyobraź sobie, że by chcieli za to pieniążka. Normalnie jak żebrak parkingowy! Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Tu zboczyłem 13.05.10, 23:23 I tak dobrze, że tylko złotówka, a nie jakiś numer na Seszele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Tu zboczyłem 13.05.10, 23:34 Ech. No właśnie, ale jaki był zasadniczo temat? Aaa, czekanie. No więc nie lubię czekać. Nie lubię i już! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:37 > jak nie ma, jak jest :-P Grzywkę sobie popraw, bo ci w oczy włazi. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:47 takie są teraz modne, nie znasz się :-P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:59 Oczywiście, że się znam. Zawsze i wszędzie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:10 nic nie słyszę ( widzisz te włosy w moich uszach? ) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:28 ale te włosy są praktyczne na wypadek burzy piaskowej... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:33 Mogłabyś zgolić. Dawno tu burzy nie widziano. :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:36 Ty i tak się nie kwalifikujesz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:50 O właśnie, dawno Cię nie czytałam! :))) Wessał Cię real tak zwany? :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:54 :))) nieeee, no jestem :) mniej tu, więcej u siebie, ale w ogóle to faktycznie, mniej mnie. takie fazy mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:01 :DD Czyli mniej, ale więcej, a w ogóle to mniej ;))) Fazy rozumiem jak najbardziej. Trójfazowość, trójpolówka, trójniak i te sprawy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:03 oooo tak! mam trójfazowość: śpię/śpię/śpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:05 Ale to chyba w porządku - dobrze pamiętam, że miałaś problemy ze snem kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:09 Tak Razzzzzzz, mam dalej i na tabletkach jadę - ale to nocą. w dzień zaś śpię ot tak, na pstryknięcie palcyma :D Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:13 > w dzień zaś śpię ot tak, na pstryknięcie palcyma :D I stąd problemy ze spaniem w nocy. Byłaś u lekarza? Bo to nie wygląda dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:14 No w sumie nocne życie też ciekawe, może nawet ciekawsze... ;) A tak serio, to mam nadzieję, że Ci się uda w końcu jakoś się poprzestawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:22 coś muszę zrobić tak ogólnie, całokształtnie. bo bywa różnie. ale teraz grzecznie podryptam do wyrka :) taki jakiś mam dzień w plecy. pilnujecie Milka bo bojowy dziś ponoć :) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:24 No to śpij dobrze bez zakłóceń! :) Chyba sam się musi pilnować, ja też już niedługo zwijam żagle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:32 Pa łodzianko :) (dobrze pamiętam? :D) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:25 Milka? Spoko! ;D [img]https://www.jmthivel.com/nouv/milka.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:27 to Millencjusz? taki .....uszaty i trąbiasty? Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:31 uuuu, to zmiatam, bo jak ryknie do reszty nie zasnę :D dobranoc Scorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:59 > ja wyjątkowo jestem :) Właśnie - gdzie się włóczyłaś? :] Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:02 rany boskie - zaraz mi odciski zdejmiesz z palców :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:35 Nie, nie, nic ci nie będę zdejmował. :] Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 22:49 > Ty i tak się nie kwalifikujesz. :P Uff! Mam wolne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:07 > Miluś jaja sobie robisz?;p Nie, wcale nie, dziś jestem dość agresywnie nastawiony do świata (dla odmiany). :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:12 Ok rozumiem masz TE dni...trzymaj się! za kilka dni będzie lepiej:D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chyba was rzucę! 13.05.10, 23:18 Nie, nie, mam się całkiem dobrze, wszytko wokół jest świetnie, nawet się najadłem. No nie wiem. To chyba wy... :P Odpowiedz Link Zgłoś