imponeross 03.08.10, 19:07 Krzyz zostaje na placu przed Palacem Prezydenckim! Zwyciezyla prawda, milosc i dobro - nad szatanem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rata.sofisticada Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:11 To byla decyzja Donalda. Donald pokonal sily nieczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:13 rata.sofisticada napisała: > To byla decyzja Donalda. Donald pokonal sily nieczyste. Donald powinien wiec zostac ogloszony blogoslawionym jeszcze za zycia! A wkrotce potem swietym... Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:23 Donald powinien wiec zostac ogloszony blogoslawionym jeszcze za > zycia! A wkrotce potem swietym... Donald to rozsadny polityk. Nie dal sie poniesc lewicowej histerii. Sprawa z krzyzem sama sie rozwiaze po cichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe chciałoby się rzec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 19:24 je..ć ten krzyż, ale nie ma pewnosci czy oheblowany, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Po cichu? 03.08.10, 19:33 rata.sofisticada napisała: > Donald powinien wiec zostac ogloszony blogoslawionym jeszcze za > > zycia! A wkrotce potem swietym... > > Donald to rozsadny polityk. Nie dal sie poniesc lewicowej histerii. Sprawa z kr > zyzem sama sie rozwiaze po cichu. Po cichu? Na razie mowi o niej caly swiat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Po cichu? 03.08.10, 19:39 Po cichu? Na razie mowi o niej caly swiat ;) Watpie, zeby to kogos naprawde interesowalo poza Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Po cichu? 03.08.10, 19:42 rata.sofisticada napisała: > Po cichu? Na razie mowi o niej caly swiat ;) > > Watpie, zeby to kogos naprawde interesowalo poza Polska. Moze nie interesuje, ale i tak pisza i mowia wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Po cichu? 03.08.10, 19:49 Moze nie interesuje, ale i tak pisza i mowia wszedzie... No i co z tego? Kto sie tym przejmuje? Za tydzien malo kto bedzie o tym pamietal. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Po cichu? 03.08.10, 19:52 rata.sofisticada napisała: > Moze nie interesuje, ale i tak pisza i mowia wszedzie... > > No i co z tego? Kto sie tym przejmuje? Za tydzien malo kto bedzie o tym pamieta > l. Tak masz pewnie racje, ale niemasz racji piszac, ze odbywa sie to po cichu... Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Po cichu? 03.08.10, 19:59 > Tak masz pewnie racje, ale niemasz racji piszac, ze odbywa sie to po cichu.. Mialem na mysl, ze krzyz za jakis czas zniknie po cichu, bez niepotrzebnych scen. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Po cichu? 03.08.10, 20:04 rata.sofisticada napisała: > > Tak masz pewnie racje, ale niemasz racji piszac, ze odbywa sie to po c > ichu.. > > Mialem na mysl, ze krzyz za jakis czas zniknie po cichu, bez niepotrzebnych sce > n. Dlaczego za jakis czas ma zniknac po cichu, skoro teraz jest tyle o niego halasu? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Po cichu? 03.08.10, 21:12 Dlaczego za jakis czas ma zniknac po cichu, skoro teraz jest tyle o > niego halasu? Takie zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:37 wolnywpis napisał: > To szatan żyje? Moze juz nie... Zostal zwyciezony przeciez przez obroncow nielegalnego krzyza przed palacem prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnywpis Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:43 A kiedy krzyże są legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:48 wolnywpis napisał: > A kiedy krzyże są legalne? No chyba np. na cmentarzu chrzescijanskim, czy w kosciele... Odpowiedz Link Zgłoś
wolnywpis Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:54 Ale czy są legalne? Posiadają akty prawne zainstalowania? Jakie mają mieć gabaryty? Wymiary? itp. Może istnieje legalizacja krzyży? Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:56 wolnywpis napisał: > Ale czy są legalne? > Posiadają akty prawne zainstalowania? Trzeba miec akt prawny zainstalowania, by byc legalnym? Ty masz swoj akt prawny zainstalowania czy jestes nielegalny? > Jakie mają mieć gabaryty? Wymiary? itp. > Może istnieje legalizacja krzyży? Moze... Odpowiedz Link Zgłoś
wolnywpis Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 20:03 Jestem legalny. Mam akt urodzenia, pesel, nip, zmieściłem się w ramach zdrowego dziecka i pozwolono mi żyć, pod warunkiem że będę się trzymał ram określonych przez prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 20:06 wolnywpis napisał: > Jestem legalny. > Mam akt urodzenia, pesel, nip, zmieściłem się w ramach zdrowego dziecka > i pozwolono mi żyć, pod warunkiem że będę się trzymał ram określonych > przez prawo. Ale czy masz wspomniany przez siebie akt prawny zainstalowania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolnywpis Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 20:10 Oczywiście. Jestem jednostka samobieżną zainstalowaną na dwóch nogach. Posiadam akt zainstalowania wydany chociażby przez ewolucję. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 20:17 wolnywpis napisał: > Oczywiście. > Jestem jednostka samobieżną zainstalowaną na dwóch nogach. > Posiadam akt zainstalowania wydany chociażby przez ewolucję. Taki akt zainstalowania to ma tez na pewno krzyz przy palacu prezydenckim ktory jest jednostka niebiezna, wolnostojaca, zainstalowana na jednym kolku... Wydany chocby przez oszolomna rewolucje. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnywpis Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 20:36 Może to jest problem, krzyż nie jest budowlą. Zmierzam do czegoś innego, państwo pozwala na krzyże w szkołach, szpitalach, w sejmie itp. Przy większości drogach stoją krzyże, ktoś na to pozwala, a ten akurat nie może stać. Dlaczego? Przecież tamte też są nielagalne i nikt ich nie ściąga. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 04.08.10, 18:36 wolnywpis napisał: > Może to jest problem, > krzyż nie jest budowlą. No wlasnie, czy krzyz nie jest budowla? A pomink? > Zmierzam do czegoś innego, państwo pozwala na krzyże w szkołach, > szpitalach, w sejmie itp. Przy większości drogach stoją krzyże, ktoś na > to pozwala, a ten akurat nie może stać. > Dlaczego? Przecież tamte też są nielagalne i nikt ich nie ściąga. Pozwalaja wlasciciele. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:43 No jesli na twarzach oszolomkow i w ich czynach malowalo sie dobro, przebijala z nich prawda podbudowana miloscia.... to ja nie chce wiedziec jak wygladaja te zastepy talibow kiedy sa wku.rwione. Zatryufowala anarchia, nieposzanowanie blizniego, hucpa. Kto jest przegranym? Przede wszystkim kosciol. Jak widac daleko wspolczesnym pastuchom do ks. Skargi. Potrafia tylko ryje przy kasie trzymac. O umiejetnosci duszpasania nie ma mowy. Skompromitowali sie w calej rozleglosci. I oni uzurpuja sobie prawo do gloszenia prawdy moralnej? A moze jakies czyny, co? Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 19:50 teletoobis napisał: > No jesli na twarzach oszolomkow i w ich czynach malowalo sie dobro, przebijala > z > nich prawda podbudowana miloscia.... A nie? > to ja nie chce wiedziec jak wygladaja te > zastepy talibow kiedy sa wku.rwione. Sam bym chcial zobaczyc! > Zatryufowala anarchia, nieposzanowanie blizniego, hucpa. E tam... > Kto jest przegranym? Przede wszystkim kosciol. E tam... > Jak widac daleko wspolczesnym > pastuchom do ks. Skargi. Potrafia tylko ryje przy kasie trzymac. O umiejetnosci > duszpasania nie ma mowy. Skompromitowali sie w calej rozleglosci. I oni uzurpuj > a > sobie prawo do gloszenia prawdy moralnej? A moze jakies czyny, co? Zawsze tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Nurek Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.08.10, 19:55 Takiej bandy oszołomów i sekciarzy dawno nie widziałem jak przed chwilą w wiadomościach .... PS za granicą juz z nas mają polew kolejny po kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Zwyciezyla prawda, milosc i dobro 03.08.10, 20:07 Gość portalu: Stefan Nurek napisał(a): > > Takiej bandy oszołomów i sekciarzy dawno nie widziałem jak przed > chwilą w wiadomościach .... > > PS za granicą juz z nas mają polew kolejny po kaczynskich Przesadzasz. Za trzy dni nikt o tym nie bedzie pamietal. Odpowiedz Link Zgłoś