Dodaj do ulubionych

LEPPER - POWSTRZYMAĆ ARMAGEDON

IP: *.terminus.pl / 195.116.99.* 22.03.04, 02:08
To nie puste słowa i nie mowa trawa, to nie paranoja, panika i mania
prześladowcza - Lepper jest dla nas wszystkich hiperrealnym zagrożeniem. Jak
rozsądny człowiek może je lekceważyć? To tak jakby nic sobie nie robić z
pędzącej lokomotywy stojąc na torach. Jeśli ten człowiek zdobędzie władzę w
Polsce, a więc bezpośredni wpływ na nasze życie, staniemy się
NIESZCZĘŚNIKAMI. Nie lekceważcie apeli znawców i alarmów historyków - to się
zawsze tak zaczynało!
Ten prosty, niebezpieczny, prymitywny i wyrachowany cham z rumianą mordą,
jeśli tendencje aktualne się utrzymają, zapisze się w historii jako tyran!!!
On nie kryje się nawet ze swoimi ambicjami, ze swoim cynizmem i fałszem na
tyle ile wymagałby choćby zwykły, ludzki wstyd. O swoich reformach mówi
kolegom partyjnym "nie martwcie się to i tak nie przejdzie", a najlepsze jest
to, że LUDZIE W TO NIE WIERZĄ!!! Zdobył taką pozycję, wypracował tak
olbrzymią siłę, że teraz tylko tytaniczny wysiłek może go unieszkodliwić.
Ten współczesny Jakub Szela cierpliwie jak woda drążąca skałę, osłabiał
autorytet wszystkich polskich polityków, zajętych waśniami i aferami, budował
swój wizerunek. To co teraz oglądamy, to reakcja łańcuchowa, efekt kuli
śnieżnej. Jego zwolennicy namawiają następnych itd. Stoi za nim murem 1/4
Polski, a zwolenników przybywa...
Ma wszystkie cechy idealnego dyktatora - genialny manipulator, zdolny mówca,
bezwzględny kat i oszczerca. Kłamstwo przechodzi mu przez gardło jak mleko z
miodem, a złowieszcze rządze władzy skrywa za cynicznym uśmieszkiem.
Apeluję do wszystkich, którzy mnie czytają - nie pozostajcie bierni, nie
lekceważcie GO, ośmieszajcie go na każdym kroku, dyskredytujcie jego
postulaty, dyskutujcie, psujcie szyki - udzielajcie się na forach, w domach,
w pracy, namawiajcie innych.
Możecie mnie traktować jak histerycznego krzykacza, ok, możecie idąc dalej
uwierzyć jemu, jak to już zrobiła część polskiej inteligencji, możecie też po
prostu to zagrożenie zlekceważyć, ale jeśli stracicie jeszcze kilka chwil i
zamiast chuchania na "zimne" (które już zaczyna żywym ogniem palić),
poczekacie na rozwój wypadków to niedługo zaśpiewacie pieśń chocholą, a
wszystko mgła spowije na długie lata... Będzie za późno...

Obserwuj wątek
    • Gość: nnn Re: LEPPER - POWSTRZYMAĆ ARMAGEDON IP: 5.5.* / 80.58.5.* 22.03.04, 05:56
      Przypominasz mi drobnych sklepikarzy protestujących przed wielkim supermaketem z tablicami na których są jakies teksty krytykujace wyniszczająca polityke cenową supermarketu. I teraz Pytanie co miał za skutek protest tych sklepikarzy
      oczywiscie miał skutek odwrotny od zamierzonego przyniusł zamiast antyreklamy reklame supermarketowi i to darmową drobni sklepikarze w czynie społecznym reklamowali supermarket.

Czy ty nie grasz w Pokrewnej sytuacji prawda że grasz?
      • Gość: ketiw1 Re: LEPPER - POWSTRZYMAĆ ARMAGEDON IP: *.terminus.pl / 195.116.99.* 23.03.04, 17:45
        Twoje luźne skojarzenia mają się nijak do tego co napisałem. Polityka to nie
        supermarket, a ja nie stoję przed domem leppera tylko namawiam zaniepokojonych
        ludzi do działania (jakiegokolwiek). Jeśli uważasz, że brak działania jest
        skuteczniejszy niż jakiekolwiek akcje to zamień ludzkie ciało na skorupę żółwia
        i poczekaj na lepsze czasy ale poddaj się fali i idź głosować na chamoobronę.
        Ja swoje słowa kieruję do ludzi świadomych, którzy są skłonni do choćby
        drobnego wysiłku na rzecz zmiany swego losu, który ZAWSZE jest chociaż troszkę
        od nich zależny. Chowanie głowy w piasek nie jest dla mnie żadnym wyjściem.
        Twoje kilkuzdaniowe teorie na temat marketingu politycznego nie są poparte
        żadnymi argumentami, jak masz lepszy pomysł na działanie ode mnie to się nim
        podziel, a jeśli umiesz tylko narzekać i krytykować, to powiem: niczym się od
        elektoratu szamboobrony nie różnisz. Do krytyki, szukania dziury w całym i
        niewyszukanych porównań nadaje się każdy.

p.s. O leperze każdy słyszał i wie co mówi, a nawoływania do krytyki nie mogą
        go bardziej już zareklamować, moim zdaniem jedynym sposobem na tego pana jest
        szczery śmiech i dyskredytacja.

Pluj na śmietnik tego świata
        Zdrowym śmiechem brud wymiataj!!!
        • Gość: nnn Re: LEPPER - POWSTRZYMAĆ ARMAGEDON IP: 5.5.* / 80.58.33.* 25.03.04, 01:35
          odpowiadam na ........ketiw1 ....napisał

Twoje kilkuzdaniowe teorie na temat marketingu politycznego nie są poparte
          żadnymi argumentami, jak masz lepszy pomysł na działanie ode mnie to się nim
          podziel,

Już odpowiadam podzielam się nie da się nic zrobić o to mój nowy tekst...
          ........................................................................

Lepper jest jak żywioł ty szukasz jakiegoś zaklinacza deszczu
          którego tak na prawde nie ma, ja nim nie jestem.
          Lepper jest jak żywioł żywiołu nie da
          a się powstrzymać ale kazdy zywioł
          trwa jakiś czas tylko i potem następuje cisza ulga
          Po Lepperze też tak będzie
          Lepper jest on się tak utworzył [jego siła polityczna znaczy]
          utworzył się coś w stylu jak Huragan W Ameryce
          dla stworzenia huraganu sprzyja lądowa ukosna linia wyżyny srodkowo amerykanskej
          U nas żywioł leppera stworzyła nia jasna nieudaczna polityka rządów
          Przed Huraganem trzeba schwać sie do głebokiej i mocnej betonowej komórki
          ale kto się bedze chować przed Lepperem na 4 lata do komórki lepszą alternatywą
          jest wyjazd z Polski.
          Szanowny pan Michał wisniewski ma dobra intuicje chcąc wyjechać z Polski jak by Lepper
          objął władze.
          Jak zapanuje Lepper [żywioł] napewno zapanuje po nim słodka i pragniona z utęskinieniem
          cisza jak po szalejącym huraganie możemy tylko liczyć na to że Lepper zrobi jak najmniej
          szkód jakby objął rząddy w Polsce rzecz jasna
          I jak pisałem Lepper to żywioł a żywiołu nie da się pokonać ale żaden żywioł nie jest wieczny.
          Chyba na jowiszu trwała burza 500 lat teraz dopiero znikła słynna plama na jowiszu takie oko
          wieksze od ziemi z chmur jowisza ,chyba słyszłeś?.Każdy kazdy zywioł sie skończy i zaden żywioł nie jest wieczny.

• Gość: adam LIST do MAMY O LEPERZE IP: *.sjs / *.sjs-stein.wh.uni-erlangen.de 24.03.04, 19:41
      Kochana Mamusiu! Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość! !!!

1.05.2008 r.
      Kochana Mamusiu! Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość! Właśnie przed chwilą
      dowiedziałem się że nasz Pan Prezydent Roman Giertych podpisał umowę o wymianie
      turystycznej z Białorusią, Mongolią i Kubą! Tak że już niedługo będziesz mogła
      z tej Białorusi do nas przyjechać bez specjalnej przepustki i wizy! Kiedy do
      nas przyjedziesz bardzo się zdziwisz jakie zmiany u nas zaszły! Nasza córka
      Kasia pracuje i już dostała pierwszą wypłatę! Na początek niewiele ok.
      5.000.000.000 zł. Tak! Nie przewidziało ci się! Nasz wspaniały Pan Premier
      Andrzej Lepper wraz z Panią Minister Finansów Renatą Beger odkryli że pieniądze
      leżą w bankach i należy je rozdać ludziom którzy są w potrzebie. Od tego czasu
      pieniędzy nam nie brakuje bo jak tylko sejf jest pusty to natychmiast pieniądze
      są dodrukowane. Balcerka i tą całą resztę z tej rady pognali i teraz każdy se
      może wziąć kredytu ile chce. Kasia pracuje w fabryce i wyplata koszyki z
      trzciny. Kiedyś miała tam być fabryka jakichś samochodów czy cóś ale po
      wyborach z 14 czerwca 2004 roku właściciel uciekł. To był jakiś Anglik czy Żyd,
      nie wiem dokładnie. Całe szczęście bo gdzie by teraz nasza Kaśka pracowała
      przecież na samochodach się nie zna, a matury nie zdała. Pieniądze nie są nam
      prawie potrzebne bo i tak nie można nic w sklepie kupić poza chlebem, cukrem,
      olejami no i tymi koszykami co Kaśka wyrabia ale to nam nie przeszkadza. W
      sąsiedniej wsi produkują bimber a u nas w pegeerze hodujemy świńki i krowy. Raz
      na miesiąc na jarmarku robimy wymianę i każdy jest zadowolony. Nasz Pietrek w
      fabryce pracuje w Polskim Cukrze zarabia aż 8.000.000.000 zł więcej co jego
      szef z mgr i inż. przed nazwiskiem, a więc tera jest sprawiedliwie nie będzie
      przecież jakiś obibok, który tylko przerzuca papierki zarabiał więcej od
      naszego Pietrka, który ciężko pracuje cały dzień nosząc worki z cukrem. Fabryki
      też mamy teraz wszystkie państwowe, a pan Zygmunt Wrzodak Minister Pracy dba,
      aby wszyscy pracowali. Mówi też, że Polska jest teraz trzecią potęgą
      gospodarczą Europy zaraz za tą Unią z której wyszliśmy i Rosją, a w produkcji
      cukru i koszyków to nawet ich wyprzedzamy. Prąd u nas we wsi wyłączyli bo to
      przez tych ze Śląska. Powiedzieli że huta ma im dać stal a elektrownia prąd. No
      to elektrownia powiedziała że da prąd jak dadzą węgiel. A huta powiedziała że
      chce i prąd i węgiel. No a potem się okazało że żeby wydobyć tonę węgla z
      kopalni to trzeba dać tonę dla elektrowni i dwie tony dla huty. No i się
      wszyscy pokłócili i prądu we wsi ni ma. Ale to nic! Mamy NAFTE!!! Bo jak tego
      węgla brakło to Pan Prezydent Giertych powiedział że Polska ma NAFTE i nikogo
      prosić się nie musi. No i teraz mamy w domu lampki naftowe. A jak my od razu
      mówili że trza do NAFTY to nas żaden nie słuchał. Są też smutne wieści: umarła
      ciotka Stefka. Bo jak to te wszystkie lekarze pouciekali w tym 2004 roku do
      Unii to został nom się ino weterynarz Józek no i mu się dawki zastrzyku z
      koniem pomyliły... A!!! I umarł też ten Heniek z sąsiedztwa i to na AIDS-a!!!
      Bo to chodził do tych panienek z Tajlandii i Bangladeszu co to u nas we wsi
      mieszkają no i się zaraził! A Pan Minister Zdrowia Gabriel Janowski ostrzegał
      że połowa ich mo AIDSA a połowa gruźlice i żeby się zadawać ino z tymi co
      kaszlą... Natomiast tych panienek z Rosji przy drogach już nie ma pojechały do
      Czech, na Węgry i na Słowację, w głowach im się poprzewracało kiedyś to można u
      nich było za 50 zł, a potem nawet za 5000000 zł nie chciały o jakiś ojro tylko
      mówiły. W zeszłym tygodni pisali w gazecie że złapali na granicy z tą uniom
      kilku takich co to chcieli uciec na Litwę niby to za robotom. Ale ja se myślę
      że to jakieś szpiegi musieli być bo to przecież Pan Minister Propagandy
      Czarnecki mówił że w tej unii to roboty ni ma a bieda aż piszczy. Zresztą
      Minister Sądownictwa i Więziennictwa Danuta Hojarska powiedziała, że pracę da
      im u nas w kamieniołomach. Mamo, spróbuj też przemycić prezerwatywy bo ich się
      w Polsce już nie produkuje odkąd prezydent Giertych uznał je jako narzędzie
      zbrodni dzieci nienarodzonych. Słyszałem, że Białoruś to bogaty kraj w sklepach
      mają nawet czekoladę i banany mogłabyś z tej Białorusi przywieźć tego trochę
      dzieciaki się ucieszą a może i co wyhandlujemy za to. Tylko uważaj na granicy
      bo ci celnicy od Ministra Spraw Wewnętrznych Antoniego Macierewicza mogą chcieć
      łapówki albo wszystko zabiorą. Muszę kończyć bo zaraz idę na zebranie Koła Ligi
      Samoobrony Polskich Rodzin a jak sie spóźnię to zaś mi zabiorą talon na nafte.
      Po zebraniu koła idziemy wszyscy razem, żeby nikt po drodze się w knajpie nie
      zapodział do kościoła. Jak ksiądz doniesie przewodniczącemu koła, zę kogoś nie
      było w kościele to też mogą zabrać ten talon na nafte. Wiem, że polityką się
      nie interesujesz, ale musisz wiedzieć, że teraz mamy tylko jedną partie Ligę
      Samoobrony Polskich Rodzin te z Unii coś gadają o braku demokracji i chcą
      przyjechać obaczyć nasze wolne wybory, ale my przecież już dawno postanowili na
      zebraniu Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin, że w następnych wyborach
      będziemy mieli jednego kandydata, którego nam polecił sam ukochany przywódca
      Lepper. A te wszystkie z solidarności i komuniści to podobno są w Londynie i
      jakiś rząd tam sobie wymyślili. Rozrywek u nas mało jak mamy prąd to oglądamy
      albo Telewizję Publiczną albo Telewizję Trwam naszego kochanego ojca Rydzyka
      pozostałe zbankrutowały bo wszyscy mieli dość tych ich reklam. Daj znać kiedy
      przyjedziesz to wyślemy furmana na stację.

Pozdrawiam Twój Syn Edek
    • Gość: nnn Lepper to żywioł a zywiołu nie da się powstrzymać IP: 5.5.* / 80.58.33.* 25.03.04, 01:38
      heh :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka