Dodaj do ulubionych

Jestem antysemitą

07.09.10, 12:35

Mam prawo a nawet obowiązek być antysemitą bo polski antysemityzm jest uświęcony tradycją. Nie lubię żydów bo robią z siebie święte krowy i pępek świata. Np. oni uważają, że tylko oni byli mordowani w obozach koncentracyjnych a Polacy już nie (bo przecież Polacy współpracowali z nazistami). W dodatku są perfidni bo wykorzystują tragedię Holocaustu do własnych interesów (holocaust industry). Jak ktoś powie, że nie lubi Francuzów bo są zniewieściali i jedzą ślimaki to się żaden Francuz nie obrazi ale powiedz, że nie lubisz żydów bo są pazerni na kasę i kontrolują banki to już jesteś antysemitą. Jeszcze się znajdzie więcej przykładów.
Wątek pewnie zaraz poleci do kosza ale taka jest prawda.
Obserwuj wątek
    • krytykantka07 Re: Jestem antysemitą 07.09.10, 12:41
      Antysemitami i do tego prawdziwymi są Żydzi.
      Oni z prześladowań innych Żydów są dumni i uważają, że wtedy bóg im pomagał...
      To religia żydowska stworzyła antysemityzm, ale Żydzi umiejętnie w innych podsycają poczucie winy.
      To religia żydowska stworzyła Hitlera, dzięki zawartemu w niej wezwaniu do antysemityzmu.
      Dlatego czas na to, aby nie pozwolić Żydom czerpać korzyści z Holocaustu.
    • matylda1001 Re: Jestem antysemitą 07.09.10, 12:41
      Dlaczego ma poleciec do kosza? Wszak wśród Polaków jest wielu posiadających tę paskudną cechę. Poza tym ilu Zydów znasz osobiście, i na jakiej podstawie wystawiasz cenzurkę całej nacji?
      • wendrowczyk Re: Jestem antysemitą 07.09.10, 13:04
        matylda1001 napisała:

> Dlaczego ma poleciec do kosza? Wszak wśród Polaków jest wielu posiadających tę
        > paskudną cechę. Poza tym ilu Zydów znasz osobiście, i na jakiej podstawie wyst
        > awiasz cenzurkę całej nacji?
        Na takiej samej podstawie co oni gdy mówią, że Polacy mają antysemityzm wyssany z mlekiem matki. Nie znam żadnego Żyda (pewnie dlatego, że oni jakoś nie lubią się przyznawać do tego, że są żydami, zmieniają w końcu nazwiska) ale wiem co robią jako naród. Francuza też żadnego nie znam ale wiem, że żrą ślimaki i ropuchy i zachowali się jak ostatni tchórze w II wojnie światowej.
        • Gość: Iza Re: Jestem antysemitą IP: *.chello.pl 13.09.10, 23:08
          wendrowczyk napisał:

> Nie znam żadnego Żyda (pewnie dlatego, że oni jakoś nie lubią
          > się przyznawać do tego, że są żydami, zmieniają w końcu nazwiska) ale wiem co
          > robią jako naród. Francuza też żadnego nie znam ale wiem, że

A jakiegoś Polaka znasz?
    • piwi77 No dobrze. 07.09.10, 12:46
      A teraz opowiedz nam szczegółowo o swoim dzieciństwie.
      • wendrowczyk Re: No dobrze. 07.09.10, 13:07
        piwi77 napisał:
        > A teraz opowiedz nam szczegółowo o swoim dzieciństwie.
        Może ty opowiedz o dzieciństwie mordowanych palestyńskich dzieci.
        • piwi77 Re: No dobrze. 07.09.10, 13:15
          wendrowczyk napisał:

> Może ty opowiedz o dzieciństwie mordowanych palestyńskich dzieci.

Rozumiem, że jestes antysemitą, ale skąd przyszło Ci do głowy, że jestem Palestyńczykiem?
        • kolter-xxl Re: No dobrze. 09.09.10, 16:50

wendrowczyk napisał:

> piwi77 napisał:
          > > A teraz opowiedz nam szczegółowo o swoim dzieciństwie.
          > Może ty opowiedz o dzieciństwie mordowanych palestyńskich dzieci.

Może dla równowagi opowiedz co sądzisz o palestynskich psychopatycznych mordercach wysadzających się w autobusach pełnych żydowskich dzieci ?
          • Gość: ka_p_pa gdzieś się podziewał? IP: *.lukman.pl 09.09.10, 16:57
    • migreniasta Ten wątek nigdzie nie poleci 07.09.10, 13:31
      a jego kopia trafi do mgazynu.
      A wiesz czemu?
      Albowiem atysemityzm jest tak szczątkowy i niszowy,że istnieje tylko dzięki podsycaniu tego zjawiska przez samych Żydów i wierzących w spiskowe teorie oszołomów.
      Przyczyniłeś się do odświeżenia gniota i dałeś pożywkę i łowcą antysemickich postaw i podobnym Tobie oszołomom.
      Żydzi robią z siebie pępek świata bo taka ich natura ukształtowana na przełomie wieków.
      I właśnie ta natura zrodziła przeciwwagę w postaci antysemityzmu.
      Typowa rzeźba w gó...e.....
    • Gość: Magnus Re: Jestem antysemitą IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.10, 14:37
      Ja ma stosunek obojetny do Zydow i Izraela.Nie interesuje mnie konflikt bliskowschodni i po zatym tez Izrael traktuje jak jedno z wielu malych azjatyckich panstw.
      • migreniasta Małe azjatyckie państwo.... 09.09.10, 16:20
        Koń by się uśmiał!
        Mały jest też Katar, kaszel i koklusz.
    • Gość: antypapista Re: Jestem antysemitą IP: 89.231.11.* 11.09.10, 20:32
      Ja jestem antysemitą.Pochodzę z małego miasteczka gdzie przed wojną roiło się od żydów.
      Wiem z opowiadań rodziców i starszego rodzeństwa,jakie słowa wymawiały żydowskie gęby przed wojną(urodziłem się w czasie wojny więc nie pamiętam). Mianowicie:"Wasze ulice Polaczki a nasze kamienice" oraz "Przyjdzie taki czas,że waszymi polskimi głowami będziemy brukować ulice".Do dziś pamiętam słowa mojej śp.matki "Mój Boże i przyszły takie czasy,że nie naszymi głowami ale ich głowami rozpalano krematoryjne piece".Jak myślicie,co miały znaczyć te słowa?To co wyrabiają z Palestyńczykami dowodzi,że robiono by z nami.Jeśli takie słowa mówili Niemcom to w cale się nie dziwię Hitlerowi,że ich tak nienawidził.
      • krytykantka07 wszystko o Żydach... 11.09.10, 20:47
        Oto z czego są dumni i co starali się zrobić w innych państwach:

www.nonpossumus.pl/ps/Rdz/34.php

I jak tu nie być antysemitą?
      • oldtimer333 Re: Jestem antysemitą 12.09.10, 22:21
        Niestety młodzi ludzie nie doceniają zagrożenia.A i metody żydów się zmieniły ,teraz obejmują
        ważne stanowiska pod zmienionymi nazwiskami. Cel natomiast pozostał "wasze ulice".
        Na marginesie podobno według nowych badań Hitler był żydem.
        • minniemouse Re: Jestem antysemitą 12.09.10, 22:35
          spieprzajcie z tym obrzydliwym watkiem.
          w cywiilizowanych krajach mozna zostac ukaranym za antysemityzm nawet wiezienem tylko nie w tej obrzydliwej Polsce, kraju 150 lat za trzecim a nawet czwartym, piatym szosteym swiatem. i czym wy sie roznicie od Nazistow. tak naprawde.
          rzyg.

Minnie
          • qqazz Re: Jestem antysemitą 12.09.10, 23:16
            A za niechęć do Rosjan, Niemców, Francuzów lub Polaków mozna w tych krajach być ukaranym? Bo jak nie to cywilizacja godna Kalego, zresztą w ogóle to jakim prawem ktokolwiek ma mi zabraniać niechęci do kogokolwiek? Więc ja tam wolę mój szósty swiat.

pozdrawiam
            • minniemouse Re: Jestem antysemitą 12.09.10, 23:49
              oczywscie, nie wolno przesladowac nikogo za rase, pochodzenie, narodowosc, wyznanie religijne.

A ty lubisz sie jak np Niemcy mowia ze nie podoba im sie twoj Polnishe shweine ryj ?
              oni w koncu pokazuja tylko prywatna niechec. tak jak i ty.

Minnie
              • qqazz Re: Jestem antysemitą 13.09.10, 00:06
                A co mnie do tego co sobie mówi czy mysli Niemiec w Niemczech? Moze mi sie to nie podobać rzecz jasna i moge dać temu wyraz ale mysleć czy mówić jak jest u siebie nie mogę mu zabraniać, zreszta tak nawiasem mówiąc to np. o Francuzach Niemcy mają zdanie sporo gorsze niż o Polakach.
                I nikt tutaj nie mówi o prześladowaniu, po prostu jednych sie lubi innych nie jednych sie akceptuje a innych tylko toleruje.

pozdrawiam
                • minniemouse Re: Jestem antysemitą 13.09.10, 02:26
                  co innego jest prywatnie myslec,

co innego wyrazac na glos, otwarcie , poglady ublizajace lub krzywdzace lub w jakikolwiek inny sposob uchybiajace czy dokonujace uszczerbku na godnosci drugiego czlowieka
                  z powodow wyzej juz wymienionych. dluzej na ten temat nie zamierzam dyskutowac.

Minnie
                  • qqazz Re: Jestem antysemitą 13.09.10, 20:46
                    A jezeli wygłasza się poglady bedace logicznymi wnioskami wynikajacymi wprost z faktów?
                    Co kiedy mówi sie prawdę?
                    Co złego w tym ze nie lubie tyej czy innej nacji z powodów np. cywilizacyjnych, i nie mierżą mnie jej przedstawiciele a raczej ich wartości, sposób bycia i kultura?
                    I czy ktos nie moze miec podobnego zdania o mnie z tych samych powodów?

pozdrawiam
        • Gość: Iza Re: Jestem antysemitą IP: *.chello.pl 13.09.10, 23:11
          oldtimer333 napisał:

> A i metody żydów się zmieniły ,
          > teraz obejmują
          > ważne stanowiska pod zmienionymi nazwiskami.

'Oldtimer' dla mnie nie brzmi zbyt polsko, dziadku...
    • sabinac-0 Re: Jestem antysemitą 13.09.10, 10:19
      Kazdy lubi sie chwalic a jak nie bardzo jest czym, to chwala sie ze potrafia zatluc kota, ze obsluga kibla ich przerasta i sraja za firanka, lub z antysemityzmu na przyklad.
    • 33qq Re: Jestem antysemitą 13.09.10, 23:21
      A to nie my jesteśmy męczennikami świata?
    • 0szollom.z.radia.maryja większość forumowiczów to antysemici?? 14.09.10, 11:28
      57%... W redakcji chyba za głowy się łapią i zapewne zwołana zostanie nadzwyczajna narada
    • easz A ja jestem ż/Żydówką 14.09.10, 20:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka