bugelka 22.09.10, 20:21 ... czy o Tobie mowa? na FK bywam od przypadku do przypadku, a dziś od razu rzuciłeś się na oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagier... 22.09.10, 20:28 Nie, ale chcialbym tak czesto bywac w Polsce.:-) Nie uzywam chipsow do piwa, co to to nie. To na dowod ze nie ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bugelka Re: Szwagier... 22.09.10, 20:33 to jestę spokojna :D najgorsze to te 4h w garażu w aucie, taki żal w me serce się wlał jak to przeczytałam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagier... 22.09.10, 20:41 Nie martw sie, ja bym sobie spacer przez ten czas zrobil :-) Poza tym ja nie rozumiem tam czegos. Ten Facet autorki postu utrzymuje kontakt tylko ze Szwagrem, a mianowicie z powodu choroby? Jakas dziwna jednostka chorobowa... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagier... 23.09.10, 13:11 Ohydne zboczenie .... :-ßß Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Szwagier... 23.09.10, 11:22 To prawda, że bywasz tam od przypadku do przypadku. Bo jako stała bywalczyni niechybnie zatytułowałabyś wątek: Szwagier na Kobiecie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagier... 23.09.10, 12:57 > Szwagier na Kobiecie... Eee, nie no, jeszcze nie jest tak zeby od razu z tego watek na publicznym forum robic :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina O, to sie nadaje do prasy :-) 23.09.10, 13:01 Problem z częściami intymnymi Negatywną opinię wydali eksperci z międzyministerialnego komitetu do spraw bezpieczeństwa. Okazało się, że skanerów nie można uznać za niezawodne, przede wszystkim dlatego, że zgodnie z wymogami zachowania prywatności niewidoczne mają pozostać intymne części ciała pasażerów. Tymczasem istnieje ryzyko, że to właśnie one mogą być miejscem ukrycia groźnych substancji i materiałów wybuchowych. Slyszalem o Drodze wybuchajacej piesci, ale cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Szwagier... 23.09.10, 13:33 szwagier_z_niemodlina napisał: > Eee, nie no, jeszcze nie jest tak zeby od razu z tego watek na publicznym forum > robic :-DD Jasna sprawa, kierowniku - praca w terenie nie może składać się z samych wad. :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagier... 23.09.10, 13:35 Kazdy dzialacz terenowy o tym kiedys wiedzial. Byla ta swiadomosc ze jestesmy terenowi potrzebni. To se ne vrati, chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Szwagier... 23.09.10, 14:03 Najbardziej podobał mi się "przemysł terenowy" i towarzyszące mu "Zjednoczenie Przemysłu Terenowego". :) Odpowiedz Link Zgłoś