Dodaj do ulubionych

Foch teściowej

06.01.25, 19:08
Witam, znowu problem z teściową. Mianowicie teściowa płaczem i narzekaniem wymusza aby mąż (mówi o nim ale oczywiście chodzi o całą rodzinę czyli on, ja i dzieci ) żeby zamieszkał z nią, nie wiem obok niej, bo tam jest gospodarstwo które mąż obrabia. Nie wdając się w szczegóły my planujemy budowę ok 28 km od tego gospodarstwa. Teściowa przeżywa i płacze że ona będzie sama itd. No i do sedna. Ostatnio pisałam do niej trzy smsy, nie odpisała, zadzwoniłam nie odebrała. Szwagier mówił że ona nie chce z nikim rozmawiać ale od drugiego szwagra odebrała tel wiem to od niego, jak dzwonil mąż to akurat z sąsiadka gadała, później odebrała od mojego męża i płakała mu ze on ja odda do domu starców itd bo ktoś jej opowiadał jakaś historie że ktoś oddał matkę i ona myśli że mój mąż ja też odda. Minęły dwa tygodnie i do mnie się nie odezwała, z moim mężem rozmawia. Mąż wczoraj był z synem u niej i pytała dlaczego ja nie przyjechałam. Czy że mną jest coś nie tak, czy o co chodzi? Kobieta nue odzywa się do mnie bo niby do wszystkich się nie odzywa a ja mam pierwsza teraz do niej jechać??
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka