redundant 19.10.10, 00:56 ... ale oryginał tyż jest mocny. Jaki ruch sceniczny... klik :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Szukałem po czesku, zasadniczo... 19.10.10, 08:09 Made my day, mate! :DDDD PS. Eeeech te koszule! ¤.¤ PSPS. Uwielbiam ten kijowy playback! Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Szukałem po czesku, zasadniczo... 19.10.10, 11:55 I tik-tak główeczkami. I mimika kolegi szczuplasa w bieli. Ech, patrzę i widzę... DDR. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Szukałem po czesku, zasadniczo... 19.10.10, 12:49 Też. Widzę taki stary garnitur taty :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek The Young Ones 19.10.10, 10:09 Tylko dla Ciebie! :D Naści, naciesz się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: The Young Ones 19.10.10, 10:59 A ja wam mowie ze to jeszcze kiedys wroci. I moda aby Zespol byl jednakowo ubrany w czasie wystepu. I to beda stroje od Designerow, taki product placement. Zeby nie bylo takiego bezholowia jak tu, gdzie basista podkoszulki nie ma. www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic To jest marnowanie potencjala marketyngowego. Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: The Young Ones 19.10.10, 11:50 To ja poproszę jeszcze powrót takiej choreografii. :) Ale żebyśmy dobrze się rozumieli - takiej ze startera, sprzed Boney M. Gdyż Boney M to już dekadencja. :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: The Young Ones 21.10.10, 13:23 Весёлые ребята! :cool: :) Nie mów, że nie pamiętasz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Young Ones 21.10.10, 15:36 I'm standing on my lashes to forget :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Co za fakin szmira! 21.10.10, 13:21 Nieopacznie otworzyłem tego Frankensteina. :( Ależ to kiła pretensjonalna i pompatyczna. gównodópasikirzygi :/ Odpowiedz Link Zgłoś