Dodaj do ulubionych

¤Czy Chrystus wróci 21 maja 2011 AD ?

13.11.10, 01:12
27 tygodni pozostało już do 21 maja 2011 AD kiedy to według Campinga
Chrystus ma wrócić .
Nie będzie to rok 2012 AD jak to wiele może myśleć .
Moja data w oparciu o Biblię jest 28 września 2011 AD.
Zobacz na pl.soc.religia ( grupa google ).
Obserwuj wątek
    • dr_warzywo Obwies inna zagadka 13.11.10, 13:12
      Camping ma juz 127 lat jakie jest prawdopodobienstwo ze doczeka tych dwoch wymienionych przez ciebie dat?

stawiam 55% na 21 maja 2011 (ma chlop silna motywacje zeby dozyc tej daty)
      i 40% na 28 wrzesnia (spadnie mu po tym jak nic sie nie stanie 21 maja)
      • obves1 Re: Obwies inna zagadka 13.11.10, 15:49
        Harold Camping ma 89 lat . I nie znajdziesz nigdzie w Polsce kogoś z tak autorytatywnym stylem głoszenia Biblii. Ja choć nie zgadzam się z wieloma jego nauczeniami słucham jego Open Forum . Teraz z kasety jak pisz grana jeszt kaseta audio moja własna z jego programem.
        Dobra rada dla ciebie jest byś słuchał jego Open Forum u internetu w Polsce godzinami .

Chcesz poznać lepiej co głoszę odtwórz moje wcześniejsze posty.

Akurat teraz Camping wyjaśnia dlaczego dwa extra dni należy liczyć : 20 i 21 .X.
        • yagnik Re: Obwies inna zagadka 13.11.10, 18:39
          A weszłam z ciekawości na tę grupę usnetową Marianie Śliwiński :-)
          Tam to szalejesz bracie na całego!

A ja się mogę od Ciebie dowiedzieć co się stanie po zejściu Jezusa,
          wytłumacz mi tak łopatologicznie bo nietęga jestem umysłowo, co
          się stanie, jak ten raj ma wyglądać według Twoich prognoz?
          • obves1 Jaki Raj ? 14.11.10, 04:13
            Raj na ziemi to kontynuacja obecnego życia w doskonałych warunkach stworzonych przez Boga. Zbawienie odziedziczą ziemię . Bóg usunie bezbożnych z oblicza ziemi na zawsze; będą oni unicestwieni .
            • yagnik Re: Jaki Raj ? 14.11.10, 17:10
              O to ja dziękuję za taki Raj Obwiesiu, postoję.
              Poza tym mnie usuną od razu bo "bozi" w serduszku nie noszę.
              Co robić :-)
              • obves1 Będzie to Raj Wymarzony 15.11.10, 05:28
                To gwarantuje Stwórca Wszechświata ! Który stwarza chmury ,śnieg,każda kropla deszczu jest stworzona przez Boga Jahwe i kierowana ! Popatrz na ulicę jak deszcz pada ile kropli widzisz w jednym miejscu na jakie patrzysz !
                Mieć piękną żonę i mieć seks co za wspaniała przyjemność i to wiecznie .
                • yagnik Re: Będzie to Raj Wymarzony 15.11.10, 09:35
                  Im bardziej patrzę na ten deszcz tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że stwórcy to my nie mamy na pewno...

I ta wieczność Obwiesiu w tym całym planie mnie trochę przerasta i że jak to ma niby wyglądać, się nie starzejmy? Nie no, trochę bez sensu, zaburzy mi to cały system przyczynowo-skutkowy a alternatywny nie ma (próbowałam nie da się). Tak więc samo założenie takiego wiecznego raju jest więc niewykonalne z powodu mechanizmów które rządzą tym padołem łez :-)
                  • 33qq Re: Będzie to Raj Wymarzony 22.11.10, 20:21
                    Jakie fajne foro, i o deszczyku jest i o seksie z żoną. A jak owa nie jest piękna, to nadal muszę z nią tentego w tym raju?
                    • no-jak-nie Re: Będzie to Raj Wymarzony 22.11.10, 20:50
                      33qq napisał:

> Jakie fajne foro, i o deszczyku jest i o seksie z żoną. A jak owa nie jest pięk
                      > na, to nadal muszę z nią tentego w tym raju?

Nikt Ci nie kazał hajtać się z brzydulą, masz jeszcze kilka miechów, szybki rozwód i po ptokach :-)
        • dr_warzywo Re: Obwies inna zagadka 13.11.10, 19:35
          Dobra rada dla ciebie jest byś słuchał jego Open Forum u internetu w Polsce godzinami .

a po co mam sluchac godzinami, nie jestem gluchy wystarczy ze mi raz te date zakomunikowales i przyjalem do wiadomosci,
          w san antonio byly 4 takie rozglosnie i ich guru tez wyznaczali 4 rozne daty a najlepsze jak sie klocili miedzy soba kto ma racje skonczylo sie tak ze jeden drugiego postrzelil i oczekuje na przyjscie pana w wiezieniu stanowym jak dobrze pamietam to dostal 70 lat za usilowanie morderstwa hehe
          • obves1 Słuchaj Open Forum 14.11.10, 04:16
            Camping ci wyjaśni wiele spraw . Kto zapowiadał przyjście Chrystusa , jaka grupa .
            Są wymogi różne na to by zapowiadać przyjście Chrystusa .
            • no-jak-nie Seler 22.11.10, 21:01
              co Ty to jeszcze robisz? Odpalaj Family Radio ale już na jednej nodze.
              Posłuchasz sobie Campinga i Ci się we łbie przejaśni tak jak panu M
              do reszty bym powiedziała, do reszty.
    • znj2 Re: ¤Czy Chrystus wróci 21 maja 2011 AD ? 25.11.10, 21:53
      Jeżeli wróci, to i tak motłoch nie uwierzy! Chyba, że przemówi przez TVN 24! Tam, jak się gada nawet byle co, to czerń łyka, jak indyk kluchy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka