klosowski333 04.12.10, 13:46 Jak czesto pijecie alkohol i jaki konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
33qq Re: Alkohol 04.12.10, 14:40 Za rzadko, Piwo lubię z Czarnkowa, ale się Żabka dogadała z byłym prezesem i sprzedaje sikacza zjego nalepkami, więc przestawiam się na pszeniczne. Wina czerwone wytrawne, n nie pamiętam nazw, a wódę lubię kartoflaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerek Re: Alkohol IP: *.prothost.com 04.12.10, 18:54 ja wale jabola codziennie a co nie wolno mi? Odpowiedz Link Zgłoś
laura_4 Re: Alkohol 04.12.10, 18:58 Tylko Finlandia , czasem whisky , piwo prawie nigdy . jak często ,,,, jak tylko sie da .:) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Alkohol 04.12.10, 21:29 To to się teraz nazywa walenie jabola? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Alkohol 04.12.10, 19:04 Nie piję alkoholu bo mi nie smakuje, w zasadzie żaden. Ciekawa jestem kto wypija to, co na mnie przypada (statystyczny Polak w przeliczeniu na czysty spirytus) :) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Alkohol 04.12.10, 19:22 widzisz-te nafte wali się nie po to żeby smakowała. pije sie ż Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Alkohol 04.12.10, 19:23 widzisz-te nafte wali się nie po to żeby smakowała. pije sie żeby sponiewierała człowieka. po takim sponiewieraniu rano pije się jako lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Alkohol 04.12.10, 20:09 > Ciekawa jestem kto wypija to, co na mnie przypada Nie można wykluczyć, ze ja. :) Głównie piwo, choć wódą i whiski nie gardzę. Win nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Alkohol 04.12.10, 20:50 No to mamy jakies wspólne zainteresowania ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamer Re: Alkohol IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 19:39 Właśnie szukam kogos do picia ..... jak narazie klapa ale mam wielka ochotę .... z nadzieja i wiarą czekam na zwrotne smsy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Alkohol 04.12.10, 20:24 Cóż... Czasy gdym sportem owym naszym narodowym wyczynowo się parał minęły niestety bezpowrotnie... Teraz to tylko trenerem mógłbym być. Chyba. Obecnie miłą tę dyscyplinę jeno amatorsko uprawiam ;-) z szlachetnych napojów tylko destylaty. Na szczęście duch narodowy jeszcze nie zaginął i znam kilku rękodzielników, którzy prawdziwe potrafią tworzyć arcydzieła... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Moje malenstwa... 04.12.10, 20:29 fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,66009695,70090506.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ten_co_ma_racje świeże, rześkie, kasztelan niep., ciechan 04.12.10, 20:42 Lubię się naćpać narkotykiem zwanym potocznie alkoholem jak np. świeże z BK, rześkie z BK, kasztelan niepasteryzowany, ciechan niepasteryzowany - średnio 2 x w tygodniu po 1,5 litra. Sporadycznie wódka kiedy jest zastawiony stół np. na weselu lub chrzcinach. Wtedy między 0,5 a 0,7 zależnie od dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Alkohol 04.12.10, 23:23 Alkohol jest dla ludzi, oczywiscie wszystko z umiarem. Ja preferuje drinkasy roznej masci, ale to w domu i na imprezach zamknietych. W pubach nie pije niczego innego poza piwem. Czasem na koncertach rockowych zdarza mi sie zamowic sobie drinka, ale bez szarzowania. Poza tym lubie wina czerwone polwytrawne, ale tez slodkie alkohole, zwlaszcza mieszanki wermutow z ginami jak np martini. Lubie nawet aperitify i likiery. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Alkohol 05.12.10, 22:14 Russian Standard Eichbaum Ureich Premium Pils Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Alkohol 05.12.10, 23:31 Najchetniej wino wytrawne oraz piwo (to ostatnie rowniez w wersji light), zawsze do dobrego jedzonka. Z pozostalych ewentualnie gin z tonikiem lub Mojito (domowej roboty, specjalnie w tym celu hoduje hierbabuena w doniczce), glownie w letnie wieczory. Siwuchy i innych mocnych trunkow saute nie uzywam wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Alkohol 06.12.10, 00:59 Miód dwójniak, hiszpańskie sherry, Bombay Sapphire (To akurat tak ostatnio.) Latem, po 60+ km w upale na rowerze - chetnie Guinness lub Kilkenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Alkohol IP: 195.117.216.* 06.12.10, 12:26 Wino wytrawne, bo ma mniej kalorii ale wolę półwytrawne - co drugi dzień, dwa trzy kieliszki, czasem piwa niepasteryzowane, miodowe, Ciechan, pszeniczne. Wódki nie cierpię i nie rozumiem picia setkami i do nieprzytomności. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Alkohol 06.12.10, 12:44 Najczęściej towarzysko, może raz, 2 razy w tygodniu. Najczęściej piwo lub wino, zimą zwłaszcza grzane wino. Czasem whisky albo jakiś likier. Wódkę rzadko, na weselach itd. Odpowiedz Link Zgłoś