twardycukierek 10.12.10, 15:34 ... Red ;P Lee Zus ani Li Tsooz też nie. #.# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 15:38 Brus Lizus? (Bruce Lee ZUS) Gdyby takim funkcjonariuszami dysponowały organy podatkowe, to strach się bać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 15:53 już widzę taką kontrolę: I am Bruce. Bruce Lee ZUS :D buahahahaha king.james napisał: > Brus Lizus? > (Bruce Lee ZUS) > Gdyby takim funkcjonariuszami dysponowały organy podatkowe, to strach się bać. > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 17:59 Brus to ten z Die Hard? ;) Bardziej pasuje do ZUSu :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Dżek Brus & Dżim Dżebejke 10.12.10, 18:15 aka Jack Bruce & Ginger Baker armil.wrzuta.pl/audio/0H88eRqxEkv/ [img]https://www.noiseaddicts.com/wp-content/uploads/2009/01/ginger_baker.jpg[/img] Znaczy się pytał mnie kiedyś jeden gośció, czy nazwisko tego bębniarza (na zdjęciu z mamą) to się pisze tak samo jak Jamaica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dżek Brus & Dżim Dżebejke 11.12.10, 09:14 Nuta świetna, zdjęcie też :)) Woooohoooooo! Ten pytający gościu był skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Dżek Brus & Dżim Dżebejke 13.12.10, 00:10 Gościu był z technikum. :) Nie zdziwiło mnie to pytanie, bo dla kogoś całkowicie nieanglojęzycznego imię Ginger może nie być oczywiste. Za to "Jamaica" wręcz przeciwnie - był to czas triumfu The Goombay Dance Band. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dżek Brus & Dżim Dżebejke 13.12.10, 08:18 :) Już dawno miałam zapytać: jak i gdzie się tak nauczyłeś angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mazgalis ............... & Dżim Dżebejke 28.10.14, 22:14 redundant napisał: > aka Jack Bruce & Ginger Baker aka ............... & Ginger Baker Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 15:53 Permanętna inwigilacja!!! :> :P Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 17:47 a może......... nie-e.... to tez nie jest wystarczająco słonikowe :/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 17:48 Luuuuuuuuuuuuuusia! Brakowało mi Ciebie :) zaraz to udowodnię :D Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 17:51 udo-na-wodnisz? ;) p.s. Mi Ciem Też :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 17:52 Nie, Woda już dał... nogę ;P ;D PS. Poka! :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Lizus to nie jest Słonikowe Słowo... 10.12.10, 17:57 > PS. Poka.. ...hontas. Odpowiedz Link Zgłoś