Dodaj do ulubionych

Społeczeństwo forumowe

27.12.10, 20:27
Na forach gazety setki, tysiące, dziesiątki tysięcy, a w całym polskim necie pewnie parę milionów postów zostało napisanych przez Polaków w Boże Narodzenie. Zamiast świętować wspólnie z rodziną, cieszyć się jedynym takim świętem w roku, ludzie logują się na forach i pisza komentarze. To smutne. Świadczy to o tym, że forumowicz to człowiek samotny, a człowiek samotny jest nieszczęśliwy. Szczęśliwemu człowiekowi nie przyszłoby do głowy spędzanie świąt na forum. Przyjmijcie moje wyrazy współczucia, świąteczni forumowicze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fafara Re: Społeczeństwo forumowe IP: *.ipmgr.net 27.12.10, 21:55
      Jakbyś sam nie był samotny - nieszczęśliwy - cierpiący, to byś nie szydził z nikogo na forum, także i po świętach.
    • seth.destructor Re: Społeczeństwo forumowe 27.12.10, 22:54
      Rodzinę się chwali, gdy mieszka w oddali.
    • Gość: gosc Re: Społeczeństwo forumowe IP: *.tvk.torun.pl 28.12.10, 02:19
      A to prawda, ze ci co serwują wiecznie po internecie muszą mieć coś z głową!!! A przy okazji jedyna poprawna nazwa to FOROWICZ (podobno).
      • voxave Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 04:46
        lubię swoich z rodziny,znam na pomięć kazdy ich ruch,tak tez jest ze znajomymi---ciekawa niespodzianka moze mnie spotkac tylko na forum---dlatego tu zagladam na chwilę--i z tego powodu jestem częściowo odmóżdżona ?
        • krotochwill Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 14:08
          Odmóżdżona nie, ale nieszczęśliwa na pewno.
          • yoma Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 16:25
            A skąd ty wiesz, czy ona jest szczęśliwa czy nie?
    • 33qq Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 14:13
      Błazen z ciebie, donie, żałosny błazen, przyjmij moje wyrazy współczucia. Chociaż może nie do ciebie powinny one być kierowane, a do twojej rodziny, która ma w składzie tak pretensjonalnego mędrka

:D
    • Gość: steff Re: Społeczeństwo forumowe IP: 62.22.15.* 28.12.10, 15:03
      Uważasz donie ze swieta to siedzenie na dupie przy stole 24 h ?
      żałosne ...

mozna usiaść na chwile na kompie i coś napisać słuchając w tle głupiego kevina samego w domu.

A teraz z grubej rury .....

napisałeś

Na forach gazety setki, tysiące, dziesiątki tysięcy, a w całym polskim necie pe
      > wnie parę milionów postów zostało napisanych przez Polaków w Boże Narodzenie

I to pokazuje jak Polskie świeta są zakłamane , jak ludzie w świeta nie myslą o rodzinie tylko o tym jak dopierdzielić drugiemu na forum .

A najgorsze jest to że to robią rodowi KATOLICY
      • 33qq Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 16:27
        czemu Najgorsze?
    • znj2 Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 16:42
      Chcesz mieć wesołe święta. Zaproś takiego w kiecce.
      • strikemaster Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 17:15
        Kieckę zawsze można włożyć samemu, taniej wyjdzie.
    • piwi77 Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 16:51
      don_barbiturano napisał:

> Zamiast świętować wspólnie z rodziną, cieszyć się jedynym takim świętem w roku,
      > ludzie logują się na forach i pisza komentarze.

Raz, że przesilenie zimowe to nie jedyny taki dzień kiedy można świętować z rodziną, dwa, że nie można tak od rana do wieczora, więc przy dobrej organizacji, nawet w ten dzień znajdzie się chwila na internet.
    • Gość: kalka Re: Społeczeństwo forumowe IP: *.range81-151.btcentralplus.com 28.12.10, 17:26
      Prosze pana barbiturana
      bez wzgledu na to jak jadowicie tresiowo pan tu jezykiem operowal, musze napisac, ze tylko po to by zobaczyc pana ozezwiajacy nick, odczytuje nonstop, to co Don napisales.
      czy masz jakie inne posty pod tym niezwykle wzruszajacym nicknejwem?
    • don_barbiturano Elektorniczny psychoterapeuta 28.12.10, 17:50
      Nazywa się Forum. Dla części forumowiczów dr. Forum. Specjalista w zakresie leczenia samotności. Zaspokaja potrzeby społeczne u osób, które nie są w stanie zaspokoić ich w realnym świecie. Kolejna odsłona dramatu nastąpi w noc sylwestrową.
      • Gość: kalka Re: Elektorniczny psychoterapeuta IP: *.range81-151.btcentralplus.com 28.12.10, 18:03
        nie wiem co znaczy nie są w stanie i co znaczy w tym kontekscie kolejna odslona dramatu,
        ale ciesze sie, ze odslona
      • kuk_krakauer Re: Elektorniczny psychoterapeuta 28.12.10, 18:09
        Dla niektórych forum, dla niektórych barbiturany... Ja tam wolę bez chemii, ale don widać nie może, nawet w nicku swoje ulubione umieścił...
      • 33qq Re: Elektorniczny psychoterapeuta 28.12.10, 20:42
        Misiek, jeśli jest prawdę twoja hipoteza, to ją udowodnij, jeśli nie, to idź do kibelka i ją dopracuj.
    • sammler Re: Społeczeństwo forumowe 28.12.10, 22:51
      Masz z tym jakiś problem? Więc może sam powinieneś skorzystać z pomocy jakiegoś psychoterapeuty?

Ja z tradycji świątecznego obżarstwa i spędzania świąt przy stole przed telewizorem wyrosłem wieki temu... Zresztą jeśli uważasz, że wchodzę na forum, by siedzieć tu całymi godzinami, to jesteś w wielkim błędzie. Współczesne przeglądarki mają taką użyteczną funkcję jak wyświetlanie wielu stron w oddzielnych kartach... W jednej leci mi film z iplex.pl lub coś z youtube'a, w drugiej mam otwartą stronę z forum, w trzeciej czytam np. Politykę w wersji PDF. Ponadto robię wiele innych rzeczy - niekoniecznie w całkowitej izolacji od kogokolwiek... Laptop i WiFi działa cuda, panie... Cuda... Ludzi też łączą :)

S.
    • no.nie.mogiem opisz świętowanie i cieszenie się 28.12.10, 22:54
      nie wiem. siadamy razem i co?
      • Gość: ka_p_pa Re: opisz świętowanie i cieszenie się IP: *.lukman.pl 28.12.10, 22:56
        i siem cieszym
        • no.nie.mogiem Re: opisz świętowanie i cieszenie się 28.12.10, 23:09
          siedzim jem i gaworzym, to ja nie tylko w swięta mam takie imprezy
          biedni ci ludzie co cały rok na to czekają
          • Gość: ka_p_pa Re: opisz świętowanie i cieszenie się IP: *.lukman.pl 28.12.10, 23:17
            ta jest niezwykła, bo karpia jedzo. I te, jak mu, chpisy bezsmakowe. A nawet sianko.
    • praktyczna Re: Społeczeństwo forumowe 29.12.10, 08:55
      Niesmialo dodac chcialam, iz wstep na forum ma caly swiat i jak wiemy (chocby ze szkoly) na swiecie sa rozne strefy czasowe - to raz.

wiele osob w swieta (w tym w Wigilie) pracowac musi, a niektorzy moga podczas pracy korzystac z netu by zabic "nude" :) - to dwa.

Reasumujac - niektorzy pisali na forum kiedy Ty siedziales przy karpiu a oni byli jeszcze przed albo juz mocno po, tudziez nie spali bys spac mogl Ty :)

Mam wiec praktyczna rade - zanim napiszesz - pomysl :)
      Czego Ci zycze w nowym roku :)

ps. zaryzykuje stwierdzenie ze w Sylwestra tez bedzie wiele wpisow
      • don_barbiturano Re: Społeczeństwo forumowe 29.12.10, 13:55
        > ps. zaryzykuje stwierdzenie ze w Sylwestra tez bedzie wiele wpisow

Tak, to prawda, w Sylwestra internet znów zapłacze nad ludzką samotnościa łzami w postaci postów.
        • voxave Re: Społeczeństwo forumowe 29.12.10, 15:24
          zaraz zaółczne płakać,bo postawiono mi diagnozę,że jestem samotna i nieszczęśliwa---powinnam sie chyba dostosować do tak stanowczego rozpoznania---na Sylwestra tez będe cała we łzach oglądajac wypożyczone horrory i inne dobre filmy przyniesione przez przyjaciół
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka