laura_4 29.12.10, 13:46 Zapraszam wszystkich na spotkania i zapisy , w odróżnienu do pewnych osób i wiary , wierzymy że świad zbudowały krasnoludki , są na to dowody OCZYWISTE . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 13:56 Tej religii brakuje rzeczy arcyważnej - świętej księgi napisanej pod natchnieniem krasnoludków. Nie wróżę jej przyszłości (ale mogę się mylić). Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 13:58 Zawsze można uzupełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 14:04 piwi77 napisał: > brakuje rzeczy arcyważnej - świętej księgi > Może chociaż blog? Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem ogrodowe krasnale stoją od lat 29.12.10, 14:00 przed wiernymi domostwami, tylko proszę nie stawiajcie drewnianych muchomorów przed Pałacem Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Droga Lauro 29.12.10, 14:04 Zwracam uwagę, że prawa autorskie do nazwy Powszechny Kościół Wszechkrasnoludkowy należą do mnie i nie udzielałem na niego licencji. Wymysliłem go w określonym celu. Proszę, wymyśl swoją nazwę i swój kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_4 Drogi kukuku :) 29.12.10, 14:19 Ja głoszę tylko słowo boże Koscioła Wszechkrasnoludkowego , Ty będziesz szefem :) ok? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Drogi kukuku :) 29.12.10, 14:21 Daj mu tytuł proroka, to bedzie spokojniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Wolę Prezesa 29.12.10, 19:19 Daj mu tytuł proroka, to bedzie spokojniejszy Wolę Prezesa Instytutu Dzieł Religijnych (dożywotniego). Kto kumaty, wie o co chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem męczennika potrzebujecie 29.12.10, 14:11 bez tego nie ma poważnej religii, proponuję krasnala zamęczonego przez kota Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: i cudu 29.12.10, 14:18 Wykluczone. Jeżeli krasnale mają być nie z tej ziemi (a muszą, bo inaczej to żadna religia), to w ogóle nie mogą mieć potrzeb ubikacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: i cudu 29.12.10, 14:20 No way. Wszyscy wiedzą, że krasnale szczają do mleka, to żaden cud. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: męczennika potrzebujecie 29.12.10, 14:16 Od biedy można się jeszcze obyć bez takich męczeńskich perwersji, ale przynajmniej jakieś cudowne narodziny, przy którym ptaszki mówią ludzkim głosem, a słoneczko zatacza kilka kręgów na niebie (scenariusz rozwojowy), powinny mieć miejsce. Czymś trzeba szarą masę zafascynować. Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem jeszcze postać szatana 29.12.10, 14:24 laleczka czaki? nieee, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 14:16 Mniemam, iż spotkania owe założycielskie pod „wielkim krasnalem świebodzińskim” zainaugurowanymi będą? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 14:19 Nie, nie, ten krasnal jest już zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_4 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 14:22 Miejsce będzie ustalone na wiecu przywitalnym które tez musimy prędko ustalić . Owy ruch musi szybko zostać poznany . Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 14:24 Musisz koniecznie mieć objawienie, bo inaczej nikogo to nie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 29.12.10, 19:44 laura_4 napisała: > Miejsce będzie ustalone na wiecu przywitalnym które tez musimy prędko ustalić . > > Owy ruch musi szybko zostać poznany . > > Do zorganizowania miejsca wiecu proponuję Teletoobisa... Odpowiedz Link Zgłoś
laura_4 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 08:51 Pan prezes powinien wybrać miejsce i maskotke Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 08:55 --Ja chciałbym być kościelnym... ----- ***** Internet, to świat w którym żyjesz - postaraj się w nim nie napaskudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 09:16 laura_4 napisała: > wierzymy że świad zbudowały krasnoludki , są na to dowody OCZYWISTE . Ta wiara jest głupia jak ty sama: skoro jest dowód, to nie ma wiary :) Podaj te oczywiste dowody :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 09:37 W dwóch Księgach najbardziej znanych; "O krasnoludkach i sierotce Marysi" oraz "Królewna Śnieżka", jest namiastka działalności tych istotek .Nikogo nie mordują w imię Koszałka Opałka,nie gwałcą w imieniu Gapcia i nie kradną w imię Śpiocha.Istoty które nie mają żadnego draństwa na sumieniu chyba niezbyt nadają się aby w ich imieniu zakladać kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 16:32 > laura_4 napisała: świad Ty naprawdę powtarzasz 3. klasę , nieuku ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 16:43 Oho, dobrodziej konkurencji się obawia.... Kaska będzie pusta? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 18:38 kuk_krakauer napisał: > Oho, dobrodziej konkurencji się obawia.... Kaska będzie pusta? Oszołomie,wyjaśnij związek z moim postem... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Czy Ty mg2005 30.12.10, 19:09 jesteś franciszkaninem z Koszarawy Bystrej? To właśnie oni na forach używają takich odzywek jak Twoje.Specjalne szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Czy Ty (ponawiam pytanie)mg2005 01.01.11, 08:54 pocoo napisała: > jesteś franciszkaninem z Koszarawy Bystrej? To właśnie oni na forach używają ta > kich odzywek jak Twoje.Specjalne szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Czy Ty (ponawiam pytanie)mg2005 02.01.11, 11:46 pocoo napisała: > > jesteś franciszkaninem z Koszarawy Bystrej? Jesteś wiel-błądem ? :) Rozumujesz jak wielbłąd :) To właśnie oni na forach używ > ają ta > > kich odzywek jak Twoje.Specjalne szkolenie? Ujawniają błędy logiczne rozmówców ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Czy Ty (ponawiam pytanie)mg2005 02.01.11, 11:56 mg2005 napisał: > pocoo napisała: > > > jesteś franciszkaninem z Koszarawy Bystrej? > > Jesteś wiel-błądem ? :) Rozumujesz jak wielbłąd :) > > To właśnie oni na forach używ > > ają ta > > > kich odzywek jak Twoje.Specjalne szkolenie? > > Ujawniają błędy logiczne rozmówców ? :) Doskonale wiesz, dlaczego mnie twoja odpowiedź nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 20:26 > kuk_krakauer napisał: > > > Oho, dobrodziej konkurencji się obawia.... Kaska będzie pusta? > > Oszołomie,wyjaśnij związek z moim postem... Napisał wcześniej dobrodziej: Ta wiara jest głupia jak ty sama: skoro jest dowód, to nie ma wiary :) Podaj te oczywiste dowody :) Czy się wypiera, modą katolicką? Że też coraz częściej sprawdza się, im kto bardziej katolicki w gębie, tym bardziej tuman w głowie. A może następny wielbiciel Tajfuna, wzorem 111-ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steff Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko IP: 62.22.15.* 31.12.10, 08:14 mg2005 napisał: Podaj te oczywiste dowody :) To ty podaj dowody na swojego boga i jezusa :D Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 18:40 Na F.Religia, wsiowa babo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko IP: *.lukman.pl 30.12.10, 19:34 Sam tam spie...j. W tym wątku obrażasz moje uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 30.12.10, 20:09 Aby wprowadzic wiare w krasnoludki potrzebny jest jakis Konstantyn ( osoba wplywowa z moca wykonawcza - mieczem ) , ktory by ja uznal za panstwowa , jedyna - powszechna , jedynie prawdziwa ... Podatnika mozna by obciazyc kosztami szkol , instytutow , seminariow , zajmujacych sie krasnoludkami , wiara w nie , dopracowywaly by szczegoly ich egzystencji . Jakies relikwie , odpusty , cuda , swiete krasnoludki ... zaden problem , byle krasnoludki obiecaly cos wspanialego .... cos co bedzie po smierci krasnoludkowych wiercow . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 31.12.10, 07:26 Karbat,kościół o którym piszesz już istnieje więc nie ma sensu dublowanie go. Odpowiedzi chociażby na pytania; -kto zgwalcił ministranta?-krasnoludki... -kto okradł wiernych?-krasnoludki...itd,spowodują przepełnienie szpitali psychiatrycznych. Obecna religia zwala wszystko na Ducha Świętego i dobrze jest. Chociaż,skąd ja mam coś na pewno wiedzieć? Czy ja jestem Duchem Świętym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steff Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko IP: 62.22.15.* 31.12.10, 08:15 A co z kwestią KING SAIZU ? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 31.12.10, 13:17 Ja nie zmieniam swojego przekonania, że to Latający Potwór Spaghetti stworzył wszechświat. Żadne tam krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer WPS tworem krasnoludków !!! 31.12.10, 16:20 Latający Potwór Spaghetti to jedynie twór Krasnoludków, które stworzyły go a następnie zesłały z Metawszechświata celem stworzenia i zbawienia naszego wszechświata. Następnie spowodowały jego ugotowanie przez niewiernych i przesłanie z powrotem do Metawszechświata. Na pamiątkę zesłania WPS przez krasnoludki jemy tradycyjne spaghetti. Kult znany zwłaszcza w okolicach Neapolu skąd rozprzestrzenił się na całe Włochy, Europę i obie Ameryki. Niech żyje Gapcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamer dlaczego sie nabijacie z mg2005 ?:) IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: dlaczego sie nabijacie z mg2005 ?:) 31.12.10, 17:59 Na miłego Krasnoludka, my tworzymy podwaliny nowego Mitu Założycielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: dlaczego sie nabijacie z mg2005 ?:) 01.01.11, 08:11 Bo usilnie o to zabiega. Wręcz o to błaga, a część forumowiczów jest wrażliwa na błagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamer Re: dlaczego sie nabijacie z mg2005 ?:) IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 10:16 Myślę ze w nowym ustroju wielki krasnolud spusci go w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamer Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 13:25 Świat powstał zdecydowanie po pierdnięciu wielkiego krasnala Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 02.01.11, 13:53 Być może. Tu byłby punkt styczny z nauką. Ona twierdzi, że był Wielki Wybuch, my możemy przyjąć Wielkie Pierdnięcie. Dalej nie wyklucza to posłużenia się przez krasnale WPS. Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem Re: Uczciwym Powszechny Kościół Wszechkrasnoludko 02.01.11, 13:59 wszystko zaczęło się od Wielkiego Piardu, brzmi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem krasnoludki zgwałciły królewnę śnieżkę 02.01.11, 13:28 w siedmiu, od tej pory jest w śpiączce taka prawda o krasnalach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: krasnoludki zgwałciły królewnę śnieżkę 02.01.11, 13:49 G..., a nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem Re: krasnoludki zgwałciły królewnę śnieżkę 02.01.11, 13:58 nie ukrywajmy niechlubnych stron historii, nie jesteśmy katolikami, zresztą prowokowała i była naćpana - stąd ta śpiączka Odpowiedz Link Zgłoś