mg2005 07.01.11, 21:03 www.rp.pl/artykul/589883-Duchowy-odlot-Davida-Lyncha-.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Lewitujący Dawid 07.01.11, 21:11 fajne to-...religiknej sekty wykorzystującej naiwność ludzi..... łokrutnie miem siem to spodobywało. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer A czym to się różni od kk? 07.01.11, 21:22 Tymczasem pieniądze pozyskiwane od zwolenników zapewniają liderom organizacji, tytułującym się "skromnie" radżami, bizantyjski styl życia. Przeznaczane są także na zakładanie prywatnych uniwersytetów i centrów medytacji, w których nauczanie przypomina pranie mózgów zmierzające do odcięcia uczniów od zewnętrznego świata. Organizacja chce również wkroczyć ze swoim programem do szkół A czym to się różni od działalności kościoła katolickiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: A czym to się różni od kk? 08.01.11, 10:07 Wszystkim :) > kościoła katolickiego Pytasz o konkretny budynek (kościół) ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: A czym to się różni od kk? 08.01.11, 10:14 To było proste pytanie, a ty się skupiłeś na błędzie ort. Po raz kolejny dowodzisz małostkowości i ograniczonych horyzontów. Ja widzę wielkie analogie między obiema sektami Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: A czym to się różni od kk? 08.01.11, 10:57 Ja zawsze piszę kościół katolicki z małej litery. Jest to mój wyraz braku szacunku do tej instytucji. A tak ad rem? Czym konkretnie się różni? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: A czym to się różni od kk? 08.01.11, 11:10 Też tak pisałem, ale pomyślałem sobie, że bardziej szanuję język polski niż nie szanuję Kościoła Katolickiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś