ka_p_pa 20.01.11, 21:26 że mężczyźni o niepewnej orientacji seksualnej preferują samochody marki Skoda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:28 roootfl :) tego nie wiem, ale ci w zdefasonowanych kapeluszach na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:32 Co na pewno? Preferują skodę czy są niepewnej orientacji. Co to jest > roootfl :)? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:34 Na pewno ci w rozdeptanych kapeluszach preferują skody. To jest rolling on, on, on the floor itd. Takie radosne zaryczenie, no :) Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:37 że mężczyźni o niepewnej orientacji seksualnej preferują samochody marki Skoda? Dlaczego akurat Skoda? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:47 > Dlaczego akurat Skoda? No właśnie nie wiem. Kiedyś chciałem Oktawię kupić, ale mi odradzili z tego względu. No, że będą mnie chłopcy zaczepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:53 ka_p_pa napisał: > No właśnie nie wiem. Kiedyś chciałem Oktawię kupić, ale mi odradzili z tego wzg > lędu. No, że będą mnie chłopcy zaczepiać. Kup se BeeMkę. Nawet 1.4l. Będą brać Cię za dresa z abeesem:D Nikt Cię nie ruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:57 Też mi odradzono. Ze względu na przepis na sałatkę z buraka: wrzuca się granat do beemki Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:02 I słusznie. W pewnych krajach na zachodzie właśnie beemka jest queer-car. A beemka-kabriolet to juz znak rozpoznawczy... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:31 Czyli Skoda to taka miejscowa wersja Beemki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 21.01.11, 13:19 Każede społeczeństwo ma beemki (i gejów) na miarę swoich mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:39 ka_p_pa napisał: > że mężczyźni o niepewnej orientacji seksualnej preferują samochody marki Skoda? Możliwe :) mój sąsiad ma Skodę , zdecydowanie mi na cioteczkę wygląda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:46 No t on jest pewnej orientacji. Rozumiem, że założyciel twierdzi, że biseksi mają pociąg do Skód? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:49 Nie. A kto się w Polsce do orientacji homo przyzna? Tylko po samochodzie można rozpoznać:) Dlatego piszę- niepewna Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:53 a ja chciałem mieć skodę, mo że mnie ktoś zdiagnozować? Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:55 Proszę bardzo, już diagnozuję. Skoro "chciałeś", to znaczy, że mialeś niepewną orientację, ale już sie wyklaroawala. Czy ktoś jeszcze sobie życzy jakąś diagnozę? Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Aż się boję spytać 20.01.11, 22:01 Skoro kupiłeś Focusa, to nie wiadomo. Focus to samochód dla starszej młodzieży plci obojga. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Aż się boję spytać 20.01.11, 22:02 ka_p_pa napisał: > Kupiłem Focusa, jestem podejrzany? Oba mamy ten sam problem:D Ja mam Mondeo:D Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:00 angelfree napisała: > Proszę bardzo, już diagnozuję. Skoro "chciałeś", to znaczy, że mialeś niepewną > orientację, ale już sie wyklaroawala. > Czy ktoś jeszcze sobie życzy jakąś diagnozę? Lubię auta z dłuuugą maską przed sobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:02 > Lubię auta z dłuuugą maską przed sobą.... Marzy Ci się karnawal w Wenecji. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:05 Lubię auta z dłuuugą maską przed sobą.... No proszę ile dziadek Freud miałby dziś zabawy ze zmotoryzowanymi... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:05 > Lubię auta z dłuuugą maską przed sobą.... Kompensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:58 A ja twardo protestowałam, jak chłop chciał skodę. Może nas ktoś zdiagnozować? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy to prawda 22.01.11, 18:49 Pewnie nie chciałam, żeby mi kto chłopa mylnie zdiagnozował :) Kupilim volvo. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:09 rany boskie!!!!! ja miałem skodę 105, brązową- czyżby w moim życiu było coś o czym pojęcia do dziś nie miałem Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:11 Skoro brązową, to już zupelnie fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:11 gucio712 napisał: > rany boskie!!!!! ja miałem skodę 105, brązową- czyżby w moim życiu było coś o c > zym pojęcia do dziś nie miałem > > Po pijaku są zdarzenia o których się nie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:15 rossdarty napisał: > gucio712 napisał: > > > rany boskie!!!!! ja miałem skodę 105, brązową- czyżby w moim życiu było c > oś o c > > zym pojęcia do dziś nie miałem > > > > > > > Po pijaku są zdarzenia o których się nie pamięta... trzeźwy jak świnia byłem, ba dumny jeszcze chodziłem bo pierwsza moja taksówka była zaraz po tym jak prawko zrobiłem, w tej chwili załamałem się Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:23 gucio712 napisał: > trzeźwy jak świnia byłem, ba dumny jeszcze chodziłem bo pierwsza moja taksówka > była zaraz po tym jak prawko zrobiłem, w tej chwili załamałem się > > Ja nie o tym, że po pijaku kupowałeś:D Raczej o tym, co podświadomość Ci podpowiadała i o czym nie pamiętasz, bo noc była upojna, i to nie tylko z powodu opróżnionych butelek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:15 > Po pijaku są zdarzenia o których się nie pamięta A miałeś kiedy tak, że nie pamiętałeś gdzie zaparkowałeś samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:17 ka_p_pa napisał: > > Po pijaku są zdarzenia o których się nie pamięta > > A miałeś kiedy tak, że nie pamiętałeś gdzie zaparkowałeś samochód? Często pod marketami:D I to na trzeźwo:D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:22 Jasne, że na trzeźwo, ale nie pamiętałem, który parking! Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:48 ka_p_pa napisał: > Jasne, że na trzeźwo, ale nie pamiętałem, który parking! Miałem tak w Dublinie na lotnisku:D Trzy poziomy zleciałem zanim znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Czy to prawda IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.11, 22:32 BMW-buraki,dresy Skoda-ped....,tfu geje Fordy-starzy VW-wiesniaki Jeszcze jakies"przyklejanki" funcjonujom? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:35 Całkiem nieźle, na razie się nie łapię do żadnej z grup. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:48 strikemaster napisał: > Całkiem nieźle, na razie się nie łapię do żadnej z grup. Powiedz, czym jeździsz, to dopasujemy Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 08:33 Takie coś z przekreślonym grillem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Czy to prawda IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 08:53 strikemaster napisał: > Takie coś z przekreślonym grillem. Czyli: postaw się. a zastaw się:D Niewątpliwie, dbasz o swoje bezpieczeństwo... Oj, trudno Ci na tym świecie, trudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Czy to prawda IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.11, 11:08 jasny gwint...Opel ?...przekreslony grill ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Czy to prawda IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.11, 11:47 wlasnie pytam co ma grilla,jasny gwint ... koreanczykow nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 11:51 Grill, ukośnie przekreślony, znak męski, Rossdarty załapał. No i zdążyłem kupić zanim Chińczycy wykupili. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Czy to prawda IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.11, 11:55 Volvo z grillem kojarzyc????....wymiekam ,nie dla mnie ta fantazja bez granic Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 13:24 A co Ci sie zwykle z grillem kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy to prawda 22.01.11, 18:51 Jezusie, to ja tyle lat grillem jeździłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Czy to prawda IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 09:19 yoma napisała: > Jezusie, to ja tyle lat grillem jeździłam... Lepszy grill niż mikrofala.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 20.01.11, 21:54 Swego czasu nasza dzielna policja dość masowo jeździła Skodami. Czyżby oni TEŻ??? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:36 Więcej, oni na pewno, zauważ, że przeważnie po dwóch facetów jeżdżą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:49 strikemaster napisał: > Więcej, oni na pewno, zauważ, że przeważnie po dwóch facetów jeżdżą. :) Bywa, że i z psem Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 08:35 I jeszcze kajdanki mają, i coś co pejcz przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 21.01.11, 13:32 Ostatnio zauważyłem pary mieszane, ale element żeński w takiej parze jest cholernie zmaskulinizowany (znaczy one chyba TEŻ). Może to jakieś "białe partnerstwa", dla niepoznaki... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Czy to prawda 20.01.11, 22:51 kuk_krakauer napisał: > Swego czasu nasza dzielna policja dość masowo jeździła Skodami. Czyżby oni TEŻ? W policji inne kryterium. Oni muszą mieć wóz z półką skośną w kierunku szyby, żeby mieli gdzie czapki położyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbat Re: Czy to prawda IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.11, 09:03 ca 40 mln narod nie potrafi skonstruowac , wyprodukowac swojego samochodu , to wplyw orientacji sexualnej ... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 11:21 W USA policja ma półke na pączki bez nadzienia. Czym się żywią polscy policjanci? Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Czy to prawda 21.01.11, 13:30 W stolycy - kebabami. Czym na prowincji - nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 13:35 U mniew Metropolii pierogami, przynajmniej takie są skutki moich dość pobieżnych obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Czy to prawda 21.01.11, 09:27 W Czechach dużo ludzi jeździ skodą, czy to upoważnia do jakichś wniosków? Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Czy to prawda 21.01.11, 09:38 Popsuję wam zabawę. Raczej BMW i volvo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Czy to prawda 21.01.11, 10:42 sorry , ale aby doszukac sie zwiazku marki samochodu z orientacja seksualna rozumowanie na zasadzie pis daka genetycznego .... , - sztuczna mgla , samolot musial spasc . samochod Skoda superb , tak malo tych Skod w Polsce bo niewielu jest ja w stanie kupic ... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 21.01.11, 11:20 > samochod Skoda superb , tak malo tych Skod w Polsce bo niewielu jest ja w sta > nie kupic ... Kaczyńskiego było stać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy to prawda 23.01.11, 10:57 Czy jeszcze ma? Nie wiem. Gdy był premierem się nią chwalił. Do tego śmiesznie wyszło, bo pisiarze oznajmili, że w ramach oszczędności i bratania się z pospólstwem Kaczyński nie korzysta z rządowych limuzyn, tylko jeździ starą partyjną Skodą. Tyle tylko, że to była Superb full wypas. Odpowiedz Link Zgłoś