Dodaj do ulubionych

Patrząc na Egipt

30.01.11, 22:40
myślę, czy jednak komuna nie dała nam jako narodowi wolności myślenia, czy to nie dzięki niej po 89 nie wpadliśmy całkowicie, śladem Iranu, w odchłań religijnej paranoi... ?
Obserwuj wątek
    • migreniasta Re: Patrząc na Egipt 30.01.11, 23:14
      komuna tłamsząc naszą wolność sprawiła że staliśmy się wolni ale nie widzę w tym żadnego odniesienia do Egiptu
    • lvcas111 Re: Patrząc na Egipt 31.01.11, 10:31
      haha mówili wczoraj, że więźniowie broń zdobyli i pouciekali... przestaną pewnie, jak nowy rząd zmienią.

Zdjęcia ślubne Warszawa | Program do PIT | porady prawne przez internet | news | dobre konto | francuski warszawa | fotografia ślubna Legnica | nawadnianie ogrodów | wszystko o luksusowych samochodach! | przewidzimy Twoją przyszłość | Stoły do rehabilitacji | dźwigi samochodowe | ogrzewanie domu | Ogłoszenia
    • paco_lopez Re: Patrząc na Egipt 31.01.11, 13:01
      kto wpadł to wpadł. mniejszość gardłuje pod krzyżem a wiekszość grilluje pod lipą albo jeździ na narty. pomiędzy tymi frakcjami sa jeszcze dziewczyny z ciałem i ceną na portalach oraz kobiety gospodynie domowe i dzieci do lat 14, które żyja dniem dzisiejszym i naogół w dupie mają to co było.
    • znj2 Re: Patrząc na Egipt 31.01.11, 13:43
      To nie winna komuna. Komuna odciągała od kościoła. Nie można wszystkiego zwalać na tzw. komunę! Po prostu trzeba mieć rozum!
      • voxave Re: Patrząc na Egipt 02.02.11, 11:58
        czego nie można przypisać mojemu przedmówcy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka