Dodaj do ulubionych

Ktoś planuje kupić samochód?

28.03.11, 11:10
[img]https://mistrzowie.org/uimages/201103/1301129221_by_javelek_500.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • tfu.tfu Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 11:14
      misie marzy skoda yeti ;) z kierowcą :P
      • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 11:16
        a mnie bez;)
      • king.james Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 11:18
        A nie wystarczy kierownica?
        • tfu.tfu Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 11:23
          nie ;P
      • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:22
        Wygląd ma faktycznie wyjątkowo adekwatny do nazwy :D
        • king.james Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:23
          Bardziej by pasowało PŁYV.
          • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:31
            A dlaczemó?
            • king.james Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:34
              No bo trochę pływały. :P
              • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:38
                Ale to nie były Yeti :)
                A ta Skoda ma taką właśnie urodę :)
                I tu szacun dla Czechów, bo wydawać by się mogło, ze nic brzydszego się nie da zaprojektować, a oni stworzyli jeszcze Roomstera :)
                • king.james Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:40
                  Aaa, bo Ty o skodzie, a ja o SUVach. :D
                  • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 15:44
                    SUV czasem się jeszcze trafi taki co jako-tako wygląda i trzyma proporcje, ale Skoda osiągnęła mistrzostwo świata w robieniu nieproporcjonalnych i brzydkich nadwozi.
                    MSZ - nawet Dacia jest ładniejsza :)
                    • tygrysgreen Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 17:28
                      czepiasz się, fajna jest
                      fiaty to paskudztwa.
                      nie mogę sobie przypomnieć, ale to chyba fiat miał parę lat temu takie coś, na więcej niż 5 osób ale dziwadło straszne. na szczęście już zniknęło.
                      • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 17:48
                        Multipla moim zdaniem mieściła się w kategorii "tak szkaradna, że aż śliczna", ale tylko w tej wyłupiastookiej wersji sprzed faceliftingu.
                        Jak popatrzysz na linię boczną Skód (może za wyjątkiem Octavii), to te auta są po prostu nieproporcjonalne. Czego o żadnym Fiacie bym nie powiedział (może poza nową Cromą - faktycznie przypomina mrówkojada), zaś 500, Grande Punto i Bravo są moim zdaniem jednymi z najładniejszych modeli w swoich klasach.
                        • tygrysgreen Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 17:57
                          zgadza się, Multipla. paskuda straszna
                          widzisz, bo mamy inne spojrzenie
                          dla ciebie linia boczna, proporcje
                          a ja patrzę na gębę, czy przystojna i bez wyłupiastych oczu albo obwisłego zderzaka
                          • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 18:05
                            Bo na samochód trza popatrzeć jak na całość. I Skoda u mnie tego egzaminu nie zdaje. A wyłupiastookie są fajne:
                            Garbus, Carrera, Corolla z lat z lat 1997-2002, czy Subaru Impreza z lat 2000-2003 :)
                            I pewnie jeszcze masę innych fajnych bym znalazł.
                            • tygrysgreen Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 18:09
                              a kto mówi o entuzjazmie. po prostu nie jest tak źle.
                              • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 18:15
                                Ja o entuzjazmie nic nie pisałem.
                                A wzbudzić mogą go tylko wyjątkowe maszyny. Jak Fiat Coupe, czy Fiat Barchetta na ten przykład, albo Mazda RX-7. Że o Bugatti Atlantic nie wspomnę (to cacko z lat 30 zeszłego stulecia jest dla mnie królem wszystkich samochodów :) .
                                Ale ja jestem maniakiem motoryzacyjnym i jak zaraz nie wyjdę z tego wątku to chyba zacznę trollować :)
                                • tygrysgreen Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 18:18
                                  fakt
                                  "egzaminu nie zdaje' przeczytałam "entuzjazmu nie wzbudza'
                                  za trzeźwa jestem, nie inaczej. cho na piwo
                                  • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 18:26
                                    Na ągielski pójdę. A potem w gałę haratnąć :)
                                    • tygrysgreen Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 18:29
                                      w gałę haratnąć :)

na trzeźwo tego nie rozkminię
                                      • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 28.03.11, 23:19
                                        To trzeba oglądać posiedzenia rządu, to będziesz rozkminiać jak chcesz :)
                          • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 09:22
                            eee nie ważne jak wygląda - ma być wygodny i szybki;) i musi mi pod butem pasować reszta to drobiazgi;)
                            • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 09:35
                              Jak się ma możliwość wyboru - to ważne, jak wygląda :)
                              Szybki? Do pewnego momentu. Po co by mi był 1000-konny Veyron na polskich drogach?
                              • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 09:40
                                oczywiście że dopasowany do naszych drogowych dziurek;)
                                chociaż patrząc jako użytkownik to mój gdyby miał 110 silnik to nic bym już nie chciała
                                • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:04
                                  W naszych realiach optymalnie to 100 KM na każdą tonę masy całkowitej. Większej mocy i tak się nie wykorzysta.
                                  • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:06
                                    ale ja dodałam jeszcze swoja masę;)
                                    • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:20
                                      To też wchodzi w skład masy całkowitej. I wszystkie graty, które masz w bagażniku i paliwo w baku też :)
                                      • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:21
                                        Lupi czy moje auto ma BAGAŻNIK?
                                        • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:31
                                          Tak, to coś z tyłu wielkości schowka na rękawiczki w Renault Espace. Ale i tak jest lepiej niż w takim np. Porsche Carrera ;)
                                          • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:34
                                            jakbym miała takie porsche to nie narzekałabym na brak bagażnika bo pewnie zakupy robiłby mi kamerdyner;)
                                            • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:40
                                              A nie. To dopiero, jakbyś miała Rollsa. Albo Maybacha.
                                              • madalenka25 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:44
                                                no cóż ale dziś pojadę jeszcze cytrynką i sama zrobię zakupy;)
                                                • lupus76 Re: Ktoś planuje kupić samochód? 29.03.11, 10:50
                                                  Zdaje się, ze możesz przesunąć tylną kanapę, żeby oprócz rękawiczek z tyłu zmieściła się jeszcze karta kredytowa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka