king.james 14.04.11, 08:53 I znać język polska. klik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Trza doruść 14.04.11, 09:02 Polska jeżyk być trudna, a sprawa na miarę Fucktu, albo Superekspresiaka. Faktycznie - GW schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Trza doruść 14.04.11, 09:50 - Ja nikogo nie zaatakowałem personalnie. Oceniałem tylko zdarzenia. Może w formie przesadzonej, ale jeśli przesadziłem, to w ocenie faktów, a nie ludzi. - "Działaczka Teresa, zapewne nie z Kalkuty", "wujaszek z PSL", "czekista nie koniecznie kremlowski, ale z krainy iglo prodownika". To są przecież personalne ataki, wiadomo że opisuje pan członków prezydium sejmiku, czyli przewodniczącą i jej zastępców - tłumaczę. Ale radny Ziobro trwa przy swoim. Upiera się, że skoro nie wymieniał nikogo z nazwiska, to nikogo nie obraził. - Rozumiem, gdyby radny miał chwilę słabości o północy, a rano wykonał telefon i przeprosił. Sprawy by nie było. Ale on nie zadzwonił - mówiła nam w środę po południu Kubas-Hul. Radny Ziobro ani myśli dzwonić z przeprosinami. Sam ich oczekuje za to, że nie dochodziły do niego e-maile. ..urzekło mię powyższe.. Będę anarchistką, będę..p r a w i e jezdem już!! Ha!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: Trza doruść 14.04.11, 15:08 Ale nic nie było tam o Budionnym ani o Czapajewie ani kulomiocie na taczance W tym stanie radny Ziobro mógł wydać się nie przekonywujący. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga.wyobrazni Re: Trza doruść 14.04.11, 15:12 Ziobro, Ziobro. Ja skądś znam to nazwisko. Aaaa - "wybiła dwunasta ziobro ziobro." Odpowiedz Link Zgłoś