Dodaj do ulubionych

piękna pogoda w PL

11.05.11, 20:13
sensu brak. forum stało sie folwarkiem dwóch przykrych indywiduów. tymczasem społeczeństwo na ulicy stało się kobietą. kusi i nęci. oni chyba te tematy sobie zarzucają jako brom. strach pomyślec co im do głów przyjdzie jak ciągle będzie raczej słonecznie. myślę że mamy 80 % bezrobotnych młodych kobiet, które zamiatają tyłkami przestrzeń w środku dnia. o w kasnie jak to piszę dwie przeszły za moim oknem.
Obserwuj wątek
    • migreniasta Re: piękna pogoda w PL 11.05.11, 20:22
      To weż strzelaj do nich z procy...hihi
      Kogo masz na myśli pisząc
      dwóch przykrych indywiduów?
      • paco_lopez Re: piękna pogoda w PL 12.05.11, 09:32
        henia i oszoła.
    • matylda1001 Re: piękna pogoda w PL 11.05.11, 20:26
      O której Ty wstajesz, Paco, że godz. 20.13 jest dla Ciebie środkiem dnia?
      ------------------------------------------------------------
      Nauczycielka pyta Jasia: Jasiu, powiedz, gdzie pracuje twój tato.
      Jasio, czerwony na twarzy, mówi: Mój tata tańczy nago na rurze w klubie dla gejów.
      Pani jest oczywiście w szoku, ale chwali Jasia za szczerość i odwagę i pozwala usiąść. Jasio siada i mówi do kolegi z ławki: No i co miałem k…. zrobić? Przyznać się, że jest posłem PiS?
    • Gość: ka_p_pa Re: piękna pogoda w PL IP: *.lukman.pl 11.05.11, 20:27
      Też je widuję:)
    • klosowski333 Re: piękna pogoda w PL 11.05.11, 20:54
      To prawda, pogoda jest super, slicznych dziewczyn na ulicach multum, moze weekendowo uda mi sie z kolegami pojechac do Kazimierza Dolnego...
      A co do forum - jakie jest, kazdy widzi. Bez normalnego moderatora lepiej raczej nie bedzie.
      • paco_lopez Re: piękna pogoda w PL 12.05.11, 09:34
        teraz to ja ci zazdroszcze.
    • Gość: yagnik Re: piękna pogoda w PL IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 22:01
      Pogoda jest faktycznie super! :-)
      "Przyszła wiosna będzie w dupie trwa rosła"
      (naczos muczaczos)
      • voxave Re: piękna pogoda w PL 12.05.11, 04:06
        Jak ciepło,wczoraj rozpoczęłam sezon koczowania pod sosnami w ogródku---zakupiłam nowy leżak z poduszkami jak-materac---pieknie jest dużo książek /w tym Złote żniwa Grossa/ z biblioteki,parasol stolik siedziska dla gości ---smakołyki,napoje ---radio +telewizor jakby ktoś chciał słuchać i ogladać,
        Men instaluje podłączenie laptopa w ogrodzie...
        A ptaki tak śpiewaja--szkoda tylko bo przejeżdżajace samochody robia hałas
        Sezon leżenia pod gruszą,na dowolnie wybranym boku--rozpoczęty /acha nie mam gruszy tylko wiśnię ,ciekawe czy będa owoce po tym niedawnym mrozie/
        Pozdrowionko dla pracujących :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka