no.nie.mogiem 18.05.11, 15:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9619933,Dyrektorka_katolickiego_osrodka_brala_kase_za_adopcje.html co ta religia takiego w sobie ma, że generuje takie patologie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 15:16 Ale głupia baba, żeby się przyznać, że pieniądze poszły na remont, samochód i operacje plastyczną. Teraz zabiorą jej mieszkanie, samochód i powyjmują z gęby wszystkie sztuczne części. A gdyby powiedziała, że pieniądze poszły na domowy ołtarz, psałterz i być może jakiś dzwon, do tego poświęcony przez ks. X., to wszystkie prokuratury razem mogłyby jej skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 15:26 no.nie.mogiem napisała: > co ta religia takiego w sobie ma, że generuje takie patologie? Brak osobistej odpowiedzialności wobec boga ,zastąpioną nadzieją rozgrzeszenia przy konfesjonale :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 15:56 kolter-xxl napisał: > Brak osobistej odpowiedzialności wobec boga ,zastąpioną nadzieją rozgrzeszenia > przy konfesjonale :) A ja myślę, że jak się od małego utwierdza człowieka w przekonaniu, że jest zerem, pyłem, niczym, to on takim się w końcu staje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 15:58 piwi77 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > Brak osobistej odpowiedzialności wobec boga ,zastąpioną nadzieją rozgrzes > zenia > > przy konfesjonale :) > > A ja myślę, że jak się od małego utwierdza człowieka w przekonaniu, że jest zer > em, pyłem, niczym, to on takim się w końcu staje. To też , przecież w Krk kobieta ma szczególna role-sprzątaczki , konkubiny lub tylko sponsorki wielebnej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 16:00 Kolt--nie przeginaj,nie przeginaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 21:23 voxave napisała: > Kolt--nie przeginaj,nie przeginaj :) Zapomniałem o roli chórzystki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: katolicki handel dziećmi 19.05.11, 06:07 Kolter---słodki chłopczyk, masz dobra pamieć, ale do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 22:51 no.nie.mogiem napisała: > co ta religia takiego w sobie ma, że generuje takie patologie? Skąd wiesz, że religia była przyczyną ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: katolicki handel dziećmi 18.05.11, 22:56 mg2005 napisał: > no.nie.mogiem napisała: > > > co ta religia takiego w sobie ma, że generuje takie patologie? > > Skąd wiesz, że religia była przyczyną ? Hostia jej zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: katolicki handel dziećmi 19.05.11, 21:30 > ...kato > lickie rozmywanie grzechu. Co takiego ??...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: katolicki handel dziećmi 19.05.11, 21:48 mg2005 napisał: > > ...kato > > lickie rozmywanie grzechu. > > Co takiego ??...:) Pewno tzw spowiedź . Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: katolicki handel dziećmi 19.05.11, 21:36 > Miałem sąsiada - przykładnego ateistę. A w domu... > -pił,znęcał się nad żoną i GWAŁCIŁ SWOJE DWIE CÓRKI. No cóż,nie on jeden...ateistyczne negowanie grzechu... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: katolicki handel dziećmi 19.05.11, 22:25 > > Miałem sąsiada - przykładnego ateistę. Jak go załatwiłeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 voxave, pocoo ! 19.05.11, 21:40 Wy naprawdę wierzycie, że dyrektorka dokonywała korupcji z powodu tłumienia popędu seksualnego ??!... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: voxave, pocoo ! 19.05.11, 21:50 mg2005 napisał: > Wy naprawdę wierzycie, że dyrektorka dokonywała korupcji z powodu tłumienia pop > ędu seksualnego ??!... :)))) Nie można wykluczyć ze to kopulujące tylko na glempa bydle ma z tego powodu stresy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: katolicki handel dziećmi 19.05.11, 21:38 voxave napisała: religia tłumi naturalne odruchy człowiek s > zczególnie seks Kultura robi to samo ! Skoro tego nie wiesz, tzn, że niewiele masz z kulturą wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Religia vs. kultura? 19.05.11, 22:26 > voxave napisała: > religia tłumi naturalne odruchy człowiek s > > zczególnie seks > > Kultura robi to samo ! Skoro tego nie wiesz, tzn, że niewiele masz z ku > lturą wspólnego... Ciekawe postawienie sprawy, religia vs. kultura. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Religia vs. kultura? 19.05.11, 22:42 > Ciekawe postawienie sprawy, religia vs. kultura Nie zrozumiałeś - wtedy trzeba by uznać, że voxave jest religijna :) Odpowiedz Link Zgłoś