dr_warzywo 23.05.11, 01:06 Czy wydarzenia (a wlasciwie ich brak) ostatnich dni nie sklonily Cie juz do tego zeby dojrzec do decyzji i podjac leczenie psychiatryczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amfaber99 Re: Obves1 23.05.11, 09:28 dr_warzywo napisała: > Czy wydarzenia (a wlasciwie ich brak) ostatnich dni nie sklonily Cie juz do teg > o zeby dojrzec do decyzji i podjac leczenie psychiatryczne? Pamietaj,że kazdy osąd /negatywna ocena/"diagnoza" jest samoosądem, negatywną oceną samego siebie i "diagnozą" własną. Mamy w Polsce demokrację i wolność słowa i dlatego tez kazdy może wyrażać swoje opinie i poglądy - również mężczyzna ,który ma login Obves 1. Jeżeli jego opinie,poglądy na dana sprawę Ci nie odpowiadają ,to je po prostu zignoruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obalaczowski Re: Obves1 IP: *.tvkdiana.pl 23.05.11, 11:26 Wydaje mi się, że nie będzie potrzeby ignorowania Obvesa1. Po tym jak 21 maja przeszedł bez echa wszystko wskazuje na to, że się załamał i schował kalkulator do szuflady. Innymi słowy, nie uświadczymy chyba więcej jego dalece rozbieżnych z rzeczywistością obliczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragstrip Re: Obves1 IP: 193.201.167.* 23.05.11, 11:42 A ja myślę, że wkrótce się objawi. Ma przecież jeszcze kilka innych dat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Obves1 IP: *.asm.bellsouth.net 23.05.11, 21:39 Myślę, ze się mylisz co do Obvies1 i nie usłyszymy już od niego o końcu świata, opartego rzekomo na Biblii, ale inni z pewnością się pojawia. Pojawia się z cala pewnością(zaraz jak się ociepli/latem) przepowiednie zagrożenia świata z powodu: globalnego ocieplania, jedzenia mięsa itd. W końcu chodzi im o możliwość wprowadzenia nowego podatku opartego na CO2, który bardzo potrzebują aby dać go "nie omylnym"(to oni są powodem naszych kłopotów z ekonomia) bankiera, których NIGDY nie da się zadowolić, pomimo ich kontroli całym finansowym światem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cocaine Re: Obves1 IP: *.server4rent.eu 23.05.11, 23:37 E tam Młody zdaje Ci się bo rośniesz. To jest pewne jak amen w pacierzu że ON tu wróci z kolejną datą. Na bank, od razu mówił że on bardziej obstawia 2012, tiru riru, z Campingiem się nie zgadza, wiesz jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragstrip Re: Obves1 IP: 193.201.167.* 24.05.11, 11:34 Harold już ogłosił nowy koniec. Obves też wkrótce się ujawni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Obves1 IP: *.asm.bellsouth.net 24.05.11, 14:45 Macie jednak racje. Jóź pojawił się. Ja prywatnie miałem nadzieje, ze ma trochę ambicji, ale jak on myśli ze jest bogiem(tylko Bóg zna datę końca świata), to myśli tag ze, ze nie może czynić źle, bo ma się jakiś święty(boży) tylko znany bogu(jemu-obvies1) powód. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_warzywo Aniu 23.05.11, 23:45 > dr_warzywo napisała: > > > Czy wydarzenia (a wlasciwie ich brak) ostatnich dni nie sklonily Cie juz > do teg > > o zeby dojrzec do decyzji i podjac leczenie psychiatryczne? > Pamietaj,że kazdy osąd /negatywna ocena/"diagnoza" jest samoosądem, negatywną o > ceną samego siebie i "diagnozą" własną. > Mamy w Polsce demokrację i wolność słowa i dlatego tez kazdy może wyrażać swoje > opinie i poglądy - również mężczyzna ,który ma login Obves 1. > Jeżeli jego opinie,poglądy na dana sprawę Ci nie odpowiadają ,to je po prostu z > ignoruj. Aniu zapal swiece! więcej nie napisze bo bardzo zla diagnoze by mi to wrozylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc tych bzdur Re: Obves1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 14:45 teraz czuby sie przelicytowywują "czyja data lepsza" i który pójdzie do piekła za herezję! obydwoma się powinien psychiatra zając zanim kogoś zastrzelą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Obves1 IP: *.ennet.pl 09.01.12, 19:58 Też się na tym zastanawiam od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś