03.08.11, 18:10
to pojęcie ukute przez media które dostrzegły że wielu idoli rockowych odeszło w zaświaty w tym właśnie wieku. Janis Joplin Jimmy Hendrix Curt Cobain i teraz Amy Whitehouse. Przyczyną śmierci wszystkich tych artystów były oczywiście narkotyki. I tacy ludzie są przez media komercyjne stawiani za wzór do naśladowania dla młodziezy. Żyj szybko umieraj młodo to kolejne durnowate hasło które w mediach zostały własnie wylansowane, najlepiej w wieku 27 lat
Dla mnie osobiście klub 27 to klub debili, nieodpowiedzialnych palantów którzy bali się normalnego zycia i konsekwencji. Myśleli ze życie to nieustajaca zabawa, balanga.
Bardzo bym prosił by media już więcej nie mówiły o ludziach z tego klubu. Tu najlepsze jest zaduma i milczenie a dla żyjacych zwł młodych ostrzeżenie by nie szli tą drogą
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: "klub 27" 03.08.11, 18:20
      Wina nie pij, muzyki nie sluchaj... Moj Boze, patrzysz i nie grzmisz!
      • oszolom-z-radia-maryja Re: "klub 27" 03.08.11, 18:26
        mi nie chodzi o wino jeno o narkotyki a rocka przestałem słuchać już dawno temu
        • lepian4 Re: "klub 27" 04.08.11, 09:02
          W zeszlodniowym watku o numerze seryjnym 158 wspominales tez bezalkoholowe wesela. A przeciez na takie to nawet Jezus sie nie wybieral!
    • tanebo Re: "klub 27" 03.08.11, 19:02
      Może i masz rację. Ale ich zapamiętamy przynajmniej za talent. Ciebie i tobie podobnych bigotów, gdy skończą z wami robaki, będziemy wspominać jak audycję radiową której nikt nie słuchał, nikt z niej nic nie zapamiętał, ale wszyscy czują ulgę że już się skończyła...
    • 33qq Re: "klub 27" 03.08.11, 20:34
      te 27 to dość umowna sprawa, ja bym granicę umierania młodo przedłużył do min 33 roku życia. Zaś tak durny post jak twój , osiołku, mogło napisać jedynie indywiduum o empatii krowy i wrażliwości pantofelka
    • ikcort Re: "klub 27" 03.08.11, 22:48
      > Tu najlepsze jest zaduma i milczenie

Zaduma i milczenie są najlepszą reakcją na to, żeś zmarnował 8 lat życia pisząc głupoty na forum. :)
    • black-emissary Re: "klub 27" 03.08.11, 23:13
      Nie każdy podziela Twoją prostotę rozumowania. Na szczęście.
      • gucio71.2 Re: "klub 27" 03.08.11, 23:20
        ja to sobie myśle że jezeli chodzi o amy to ona poprostu czytała posty osiołka i nie wytrzymała
        • billy.the.kid Re: "klub 27" 04.08.11, 08:07
          osiołek prześladowany urodził sie już jako ZGRED.
          • super.zgred Re: "klub 27" 04.08.11, 08:47
            Proszę nie ubliżać ZGREDOM!!!!!!!!!!!!!
        • oszolom-z-radia-maryja Re: "klub 27" 05.08.11, 11:39
          znałeś ją? czy ona znała język polski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka