lidka449 07.05.12, 00:44 mistrzostw Europy w pilce noznej na Ukrainie komu i czemu to ma sluzyc ? przepraszam,ze osmielilam sie poruszyc ten temat... sport i polityka nie ida w parze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4her Re: bojkot 07.05.12, 00:51 nie interesuje mnie piłka kopana i mam za złe, że z moich podatków buduje się stadiony. państwo polskie powinno więcej pieniędzy przeznaczać na bożnice i kościoły. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: bojkot 07.05.12, 01:07 > państwo polskie powinno więcej pieniędzy przeznaczać na bożnice i kościoły. ??? odpowiadalaby Ci taka opcja ,czy tylko prowokujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: bojkot 07.05.12, 08:48 lidka449 napisała: > > państwo polskie powinno więcej pieniędzy przeznaczać na bożnice i kościoł > y. > ??? > odpowiadalaby Ci taka opcja ,czy tylko prowokujesz ? To forumowy kretyn,który w każdym wątku prymitywnie próbuje prowokować.Zbyt prymitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:09 Lej go pałą na odlew..... haha Ja też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
4her Re: bojkot 07.05.12, 10:07 migreniasta napisała: > Lej go pałą na odlew..... haha > Ja też tak myślę. No, no, tylko bez antysemickich wystąpień. Najpierw niech nam rząd zwróci mienie, a potem sobie urządza piłkę kopaną. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 10:18 Nam czyli komu? Ja nie roszczę sobie żadnych pretensji do nikogo i cieszę się,że będę sobie jeździła wypaśną ósemką do Warszawy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: bojkot IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 07:41 idka449 napisała: > mistrzostw Europy w pilce noznej na Ukrainie > komu i czemu to ma sluzyc ? Zaspokojeniu partykularnych interesów lub interesików bojkotujących. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 08:37 Gołym okiem widać,że UE ledwo zipie. Ukraina czeka w kolejce do Europy. Trzeba znaleźć powód, dla którego oczekiwanie się przedłuży...... W to wszystko wpisują się politycy mniejszego formatu tacy jak Kaczyński i też chcą zbić kapitalik polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: bojkot IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 09:06 migreniasta napisała: > W to wszystko wpisują się politycy mniejszego formatu tacy jak Kaczyński i też > chcą zbić kapitalik polityczny. Smoleńsk już się raczej wypalił, więc szuka następnego tematu, na którym chce coś ugrać. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:08 Smoleńsk ma jeszcze potencjał...... Tylko w miarę upływu czasu wypalają się teoretycy gawędziarze. Dziś się dowiedziałam,że martwy prezydent dzwonił sobie odsłuchać pocztę..... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: bojkot 07.05.12, 09:10 lidka449 napisała: > mistrzostw Europy w pilce noznej na Ukrainie > komu i czemu to ma sluzyc ? > przepraszam,ze osmielilam sie poruszyc ten temat... > sport i polityka nie ida w parze... Za nic nigdy nie przepraszaj---tak mnie uczyl na poczatku Piwi.Teraz nie tylko nie przeproszę,ale natychmiast dokopię :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: bojkot IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 09:24 migreniasta napisała: > Piwiemu? Za co ? Za naukę złych manier. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:42 Piwi zawsze podkreślał hedonistyczne ciągoty. Stawiał sprawy jasno i klarownie. Ja go za to lubię nawet..... Odpowiedz Link Zgłoś
4her Re: bojkot 07.05.12, 10:05 migreniasta napisała: > Piwi zawsze podkreślał hedonistyczne ciągoty. Alkoholik. Nie bójmy się tego słowa. Po co te eufemizmy w rodzaju hedonista? Pijak. 30% alkoholików to piwosze. Jeszcze mówią, że piwo to nie alkohol, tylko napój orzeźwiający. I dzieciom dają. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 10:16 Ciekawy wywód rodem z Barei. "pijak...i złodziej....bo każdy pijak to złodziej...." Kim u licha jesteś skoro tak znasz Piwiego-jego sąsiadem? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: bojkot 10.05.12, 12:04 Czasem ida w parze, choc raczej nie powinny ;) Niemcy wielokrotnie wykazywali sie hipokryzja, jeden raz wiecej nie robi wielkiej roznicy. Nie raczyli zbojkotowac IO w Pekinie, nie beda sie tez spieszyc z bojkotowaniem IO w Soczi. Interesy uber alles. Niemcy nie nadepna na odcisk Wielkiej Rosji, wiecej - tu i owdzie beda ja po cichu wspierac. Nie lezy w interesie Rosji integracja Ukrainy z Europa (Unia Europejska), zatem nie lezy to tez w interesie niemieckich przyjaciol Rosji. Bojkot polityczny Ukrainy (wladz ukrainskich) z oczywistych wzgledow nie moze przyniesc niczego pozytywnego w relacjach EU-Ukraina. Bojkot moze - i tak sie pewnie stanie - odepchnac Ukraine w strone Rosji i to nie tylko na plaszczyznie politycznej, ale tez spolecznej. Na Ukrainie malo kto rozumie stanowisko Niemiec i komisarzy unijnych. Jezeli cos pojdzie nie tak podczas Euro, na przyklad przyjedzie szokujaco malo kibicow europejskich, Ukraincy sobie to wytlumacza po swojemu. Uznaja, ze Europa im swieto zepsula i nie beda tak calkiem bez racji. Sprawa Tymoszenko? Oczywiscie postawa Janukowycza jest karygodna, ale politycy europejscy nie powinni tego wiazac ze sportem i z tak waznym wydarzeniem dla milionow Ukraincow jak Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: bojkot 11.05.12, 21:48 idą w parze. w aregentynie wszystko pilnowali umundurowani z karabinami .to powinien być w pewnym sensie protest. to jest piłkarska olimpiada w moskwie. u nas trzej muszkieterowie i reszta. złoto tez się liczy. to nie jest żaden precendens. olimpiada w moskwie była zrąbista. zdobyliśmy tam złoto o tyczce. Odpowiedz Link Zgłoś