07.05.12, 00:44
mistrzostw Europy w pilce noznej na Ukrainie
komu i czemu to ma sluzyc ?
przepraszam,ze osmielilam sie poruszyc ten temat...
sport i polityka nie ida w parze...
Obserwuj wątek
    • 4her Re: bojkot 07.05.12, 00:51
      nie interesuje mnie piłka kopana i mam za złe, że z moich podatków buduje się stadiony.
      państwo polskie powinno więcej pieniędzy przeznaczać na bożnice i kościoły.
      • lidka449 Re: bojkot 07.05.12, 01:07
        > państwo polskie powinno więcej pieniędzy przeznaczać na bożnice i kościoły.
        ???
        odpowiadalaby Ci taka opcja ,czy tylko prowokujesz ?
        • pocoo Re: bojkot 07.05.12, 08:48
          lidka449 napisała:

> > państwo polskie powinno więcej pieniędzy przeznaczać na bożnice i kościoł
          > y.
          > ???
          > odpowiadalaby Ci taka opcja ,czy tylko prowokujesz ?

To forumowy kretyn,który w każdym wątku prymitywnie próbuje prowokować.Zbyt prymitywnie.
          • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:09
            Lej go pałą na odlew..... haha
            Ja też tak myślę.
            • 4her Re: bojkot 07.05.12, 10:07
              migreniasta napisała:

> Lej go pałą na odlew..... haha
              > Ja też tak myślę.

No, no, tylko bez antysemickich wystąpień. Najpierw niech nam rząd zwróci mienie, a potem sobie urządza piłkę kopaną.
              • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 10:18
                Nam czyli komu?
                Ja nie roszczę sobie żadnych pretensji do nikogo i cieszę się,że będę sobie jeździła wypaśną ósemką do Warszawy..........
    • Gość: inkwizytor Re: bojkot IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 07:41
      idka449 napisała:

> mistrzostw Europy w pilce noznej na Ukrainie
      > komu i czemu to ma sluzyc ?

Zaspokojeniu partykularnych interesów lub interesików bojkotujących.
      • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 08:37
        Gołym okiem widać,że UE ledwo zipie. Ukraina czeka w kolejce do Europy. Trzeba znaleźć powód, dla którego oczekiwanie się przedłuży......
        W to wszystko wpisują się politycy mniejszego formatu tacy jak Kaczyński i też chcą zbić kapitalik polityczny.
        • Gość: inkwizytor Re: bojkot IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 09:06
          migreniasta napisała:

> W to wszystko wpisują się politycy mniejszego formatu tacy jak Kaczyński i też
          > chcą zbić kapitalik polityczny.

Smoleńsk już się raczej wypalił, więc szuka następnego tematu, na którym chce coś ugrać.
          • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:08
            Smoleńsk ma jeszcze potencjał...... Tylko w miarę upływu czasu wypalają się teoretycy gawędziarze.
            Dziś się dowiedziałam,że martwy prezydent dzwonił sobie odsłuchać pocztę.....
    • voxave Re: bojkot 07.05.12, 09:10
      lidka449 napisała:

> mistrzostw Europy w pilce noznej na Ukrainie
      > komu i czemu to ma sluzyc ?
      > przepraszam,ze osmielilam sie poruszyc ten temat...
      > sport i polityka nie ida w parze...

Za nic nigdy nie przepraszaj---tak mnie uczyl na poczatku Piwi.Teraz nie tylko nie przeproszę,ale natychmiast dokopię :)))))
      • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:15
        Piwiemu? Za co ?
        • Gość: inkwizytor Re: bojkot IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.12, 09:24
          migreniasta napisała:

> Piwiemu? Za co ?

Za naukę złych manier.
          • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 09:42
            Piwi zawsze podkreślał hedonistyczne ciągoty. Stawiał sprawy jasno i klarownie. Ja go za to lubię nawet.....
            • 4her Re: bojkot 07.05.12, 10:05
              migreniasta napisała:

> Piwi zawsze podkreślał hedonistyczne ciągoty.

Alkoholik. Nie bójmy się tego słowa. Po co te eufemizmy w rodzaju hedonista? Pijak. 30% alkoholików to piwosze. Jeszcze mówią, że piwo to nie alkohol, tylko napój orzeźwiający. I dzieciom dają.
              • migreniasta Re: bojkot 07.05.12, 10:16
                Ciekawy wywód rodem z Barei.
                "pijak...i złodziej....bo każdy pijak to złodziej...."
                Kim u licha jesteś skoro tak znasz Piwiego-jego sąsiadem?
    • klosowski333 Re: bojkot 10.05.12, 12:04
      Czasem ida w parze, choc raczej nie powinny ;)

Niemcy wielokrotnie wykazywali sie hipokryzja, jeden raz wiecej nie robi wielkiej roznicy. Nie raczyli zbojkotowac IO w Pekinie, nie beda sie tez spieszyc z bojkotowaniem IO w Soczi. Interesy uber alles. Niemcy nie nadepna na odcisk Wielkiej Rosji, wiecej - tu i owdzie beda ja po cichu wspierac. Nie lezy w interesie Rosji integracja Ukrainy z Europa (Unia Europejska), zatem nie lezy to tez w interesie niemieckich przyjaciol Rosji. Bojkot polityczny Ukrainy (wladz ukrainskich) z oczywistych wzgledow nie moze przyniesc niczego pozytywnego w relacjach EU-Ukraina. Bojkot moze - i tak sie pewnie stanie - odepchnac Ukraine w strone Rosji i to nie tylko na plaszczyznie politycznej, ale tez spolecznej. Na Ukrainie malo kto rozumie stanowisko Niemiec i komisarzy unijnych. Jezeli cos pojdzie nie tak podczas Euro, na przyklad przyjedzie szokujaco malo kibicow europejskich, Ukraincy sobie to wytlumacza po swojemu. Uznaja, ze Europa im swieto zepsula i nie beda tak calkiem bez racji.

Sprawa Tymoszenko? Oczywiscie postawa Janukowycza jest karygodna, ale politycy europejscy nie powinni tego wiazac ze sportem i z tak waznym wydarzeniem dla milionow Ukraincow jak Euro.

• paco_lopez Re: bojkot 11.05.12, 21:48
      idą w parze. w aregentynie wszystko pilnowali umundurowani z karabinami .to powinien być w pewnym sensie protest. to jest piłkarska olimpiada w moskwie. u nas trzej muszkieterowie i reszta. złoto tez się liczy. to nie jest żaden precendens. olimpiada w moskwie była zrąbista. zdobyliśmy tam złoto o tyczce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka