lepian4 Re: Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkot 15.05.12, 06:28 Odrobina samokrytyki i bledow znalazby znacznie wiecej. Swoja droga, czy alkoholik powinien wypowiadac sie o nalogach? Moim zdaniem nie. Zatem, jak dzis Kwasiu sam glosi, popelnil kolejny blad. Odpowiedz Link Zgłoś
hooliveira Barbara Labuda i Tadeusz Cymański, twórcy ustawy 15.05.12, 06:40 Barbara Labuda i Tadeusz Cymański, twórcy tej drakońskiej ustawy (skutkiem której skazano w 12 lat ok. 400 000 Polaków) twierdzą "do nadal", że stworzyli świetne prawo i nic się nie stało. Pewnie śpią spokojnie, obłudnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkotyków 15.05.12, 07:38 przyznał, że 12 lat temu jako prezydent Polski przyczynił się do wprowadzenia polityki, która nie tylko nie ograniczyła obrotu narkotykami, nie zaprowadziła do więzienia dilerów narkotykowych, ale zwichnęła życie wielu Bogu ducha winnych palaczy trawki. W celu spełnienia choćby minimum wiarygodności powinien dobrowolnie poddać się karze wiezienia, najlepiej amerykańskiemu, w którym wychowawstwo sprawuje CIA. Mógłby wtedy osobiście poznać talibów i wyrazić szczery żal, bo całkiem zbędne było merdanie ogonem za pomocą polskiej armii. Niech mi kto wytłumaczy, dlaczego tak skompromitowany klęcznik od golenia potrafi wepchać się do poważnej międzynarodowej organizacji? Jak tu protestować, do kogo i gdzie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_s Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkotyków 15.05.12, 07:40 No cóż - przyznanie się do błędu to nic innego, jak przyznanie, że dzisiaj jest się mądrzejszym niż było się wczoraj. Może to i niewiele, ale zawsze coś. Czy to "coś" jednak coś komuś da albo odbierze, to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftoreq Myliśmy się w obu sprawach. IP: *.motorola-solutions.com 15.05.12, 07:53 Mam zasadę, że czytam do pierwszego rażącego byka. Dotarłem do: "Myliśmy się w obu sprawach." Ja się myję w wannie. Pozdrawiam ałtożynę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_gadu Wieszanie nie pomaga ! 15.05.12, 07:57 trzeba wybrac kompromis ! tak jak z alkoholem czy tytoniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkot IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 07:59 W chinach ,Rosji i Ameryce są takie restrykcje bo politycy sami robią szwindel . Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Kryzys w bankach , potrzeba więcej kasy do prania 15.05.12, 08:24 Takie rynki narkotykowe jak Polska, Rosja, Chiny, to byłby raj dla bankowej kasty. Trzeba pamiętać , że najwięksi tego świata wchodzą tylko w te interesy które nie podlegają prawom wahań, nie są obarczone ryzykiem. Do takich "biznesów" zaliczamy : - hazard bukmacherski w sporcie, - narkotyki, - handel bronią, - handel organami, - handel kobietami i dziećmi, - niewolniczą pracę, - produkcja podróbek , kopiowanie audio i wideo, kopiowanie blu-ray, - ropa i gaz, - metale szlachetne, - metale ziem rzadkich, - pierwiastki promieniotwórcze, - handel dziełami sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Dalsze staczanie się Kwaśniewskiego 15.05.12, 08:46 Zaczął od tolerancji dla alkoholu. Teraz będzie tolerował narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Dalsze staczanie się Kwaśniewskiego 15.05.12, 09:01 Tym razem bedzie to sie nazywac horoba wenezuelska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump z brzeskiej Re: Dalsze staczanie się Kwaśniewskiego IP: *.home.aster.pl 15.05.12, 09:50 Chyba raczej kolumbijska :) Ciekawe, ile wziął pod pozorem honorarium autorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Dalsze staczanie się Kwaśniewskiego 15.05.12, 10:53 Tak naprawdę użyliście, towarzyszu, bardzo dobrego słowa. "Narkotyki" - czy ściślej mówiąc nieszkodliwe przypadki ich stosowania - należy TOLEROWAĆ. Bo dlaczego właściwie należałoby nie tolerować tego, że ktoś chce odczuwać taki lub inny stan świadomości? Bo alkoholowo-nikotynowo-kofeinowa większość "wie lepiej" i ma być władcą cudzych umysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Fachowo: "syndrom stoczniowy"... 15.05.12, 11:24 wlodzimierz.ilicz napisał: > Zaczął od tolerancji dla alkoholu. > Teraz będzie tolerował narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkotyków 15.05.12, 09:03 O, komuch zaczął myśleć, dziwna i podejrzana sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkot 15.05.12, 10:47 33qq napisał: > O, komuch zaczął myśleć, dziwna i podejrzana sprawa... bo amerykanskie wiezienia zaczynaja doskwierac to kazda zaslona dymna jest lepsza od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkot IP: *.159.50.35.static.crowley.pl 15.05.12, 09:06 Dałeś ciała, Kwas. Wszystko odwrotnie: narkotyki trzeba było wetować, a podpisać podatek liniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
5stefpg Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkotyków 15.05.12, 10:03 Bo to tylko ten jeden błąd?!! A konkordat, a złagodzenie kodeksu karnego - to nie były kardynalne błędy? Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkotyków 15.05.12, 14:40 A może najpierw prawo ,komu to dziś potrzebne,narkotyki ,wódzia i wszelkie używki były i będaA a Pan i ludzkość od zarania dziejów wie o tym doskonale- zakazem nie ustanawia się prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Wiele błędów popełnił 15.05.12, 22:51 Pan Kwaśniewski był słabym prezydentem, popełnił wiele błędów. Największy błąd to było podpisanie konkordatu...hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 p.Kwasniewski zawsze z pradem zgodnie z "madroscia 15.05.12, 23:34 etapu" - kiedys szczery i ideowy komuch, pozniej za panowania solidaruchow przypomnialo mu sie ze w sumie to byl po stronie opozycji a nawet czytal bibule i "Kulture" :D jak bylo w modzie zaostrzanie prawa to zaostrzal, USA trzaslo swiatem to im wiezienia udostepnial, potem byla milosc do UE, teraz paru wplywowych madrali stwierdza ze cpanie nie takie zle wiec znow jest ZA :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
szymon149 Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkotyków 16.05.12, 07:04 i zapomniał powiedzieć o wielkim błędzie podpisując konkordat. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Kwaśniewski: Popełniłem błąd w sprawie narkot 17.05.12, 19:18 ubiquitousghost88 napisał: > Komu on znów coś obiecuje? Im, czy nam? > A tu Europa mu się do dupy dobiera... > wyborcza.pl/1,75248,11722466,Polskie_wiezienia_CIA_pod_lupa_Parlamentu_Europejskiego.html To moze niech go naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś