Dodaj do ulubionych

Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu aborcji

15.06.12, 10:50
www.pch24.pl/-nie--dla-czubaszek-w-nowym-saczu-pikieta-przeciwko-aborcji,3435,i.html
-brawo mieszkańcy! Tak powinni zrobić normalni Polacy w całym kraju! Nie można akceptować pochwały dla zbrodni, dla ludobójstwa! jakieś standardy obyczajowe muszą istnieć! Ta pani powinna być bojkotowana przez media a nie jeszcze lansowana uważam takie postępowanie mediów za skandal i zastanawiam sie czy nie pozwać aby te media do sadu o nakłanianie do aborcji która przecież jest prawnie zakazana
Obserwuj wątek
    • narfi Re: Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu abor 15.06.12, 11:11
      Oszolku przesladowany,macie tam w Poznaniu jakies mosty, he :?
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu abor 15.06.12, 11:39
        mamy, jest ich wiele ale tych przez rzeke prowadzących jest stanowczo za mało
        pl.wikipedia.org/wiki/Mosty_i_wiadukty_w_Poznaniu
        - a tak poza tym jeśli łaska to proszę o nie uciekanie od głównego tematu niniejszego wątku
    • black-emissary Re: Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu abor 15.06.12, 11:22
      Nowy Sącz ma tylko kilkunastu mieszkańców?
    • snajper55 Nie Nowy Sącz, tylko grupka fanatyków /nt 15.06.12, 11:51

• oszolom-z-radia-maryja to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 11:55
        osoby wydelegowane i popierane przez tysiące zwyczajnych Nowosądeczan czym można zaświadczyć wynikami wyborczymi w tym mieście
        • narfi Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 12:45
          Oszolku,ciesze sie ,ze macie tam w Poznaniu tyle mostow. No to powiedz mi, jezeli czujesz sie tak przesladowany, dlaczego z jednego z nich nie skoczysz i tym rozwiazesz swoje problemy, ktore w oczywisty sposob Cie przerastaja :D
        • snajper55 Nieprawda 15.06.12, 14:54
          oszolom-z-radia-maryja napisał:

> osoby wydelegowane i popierane przez tysiące zwyczajnych Nowosądeczan czym możn
          > a zaświadczyć wynikami wyborczymi w tym mieście

Żadne tysiące ich nie wydelegowały. Nie wstyd ci tak kłamać? W twojej religii podobno kłamstwo jest grzechem. A może się mylę?

S.
          • Gość: ka_p_pa Re: Nieprawda IP: *.interwan.pl 15.06.12, 15:34
            snajper55 napisał:
            >. Nie wstyd ci tak kłamać? W twojej religii podobno kłamstwo jest grzechem. A może się mylę?

Mylisz się właśnie, w jego religii wolno kłamać.
            • 6burakow Re: Nieprawda 15.06.12, 19:00
              Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> Mylisz się właśnie, w jego religii wolno kłamać.

Mylisz sie kappa: w jego religii nie wolno nie klamac.
              • Gość: kappa Re: Nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 19:10
                6burakow napisał:

> Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
                >
                > > Mylisz się właśnie, w jego religii wolno kłamać.
                >
                > Mylisz sie kappa: w jego religii nie wolno nie klamac.

Słusznie!
    • voxave Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 13:08
      W twoim przypadku bedziesz rozgrzeszony-----wiele istnień ludzkich odetchnie.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 13:39
        płonne twoje nadzieje, nawet gdybym stracił sens zycia to własnie tym mi go paradoksalnie dałaś n zyć na złość takim jak ty
        • narfi Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 14:41
          No popatrz Oszolku jaki ten swiat jest skomplikowany.Jezeli nie skoczysz z mostu to zrobisz na zlosc Voxie,natomiast jezeli skoczysz to zrobisz na zlosc mnie.No bo ja uwielbiam czytac Twoje posty.Ile razy przeczytam to co napisales to natychmiast czuje sie lepiej. Przeciez zawsze istniala mozliwosc,ze moglbym sie urodzic podobny do Ciebie :)
          • voxave Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 18:26
            Narfi--jest jedna nieścisłośc --ja Oszoła, ani nikogo innego do samobójstwa nie namawiam--ja tylko mówie że nie bedzie miał w razie czego grzechu:)_
            • 6burakow Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 15.06.12, 19:02
              Autor: oszolom-z-radia-maryja napisal:

" ...nawet gdybym stracił sens zycia to..."

... zawsze mozesz wrocic do wiary w to w co wierzyles bedac ubekiem.
              • oszolom-z-radia-maryja Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 19.06.12, 12:55
                to niemożliwe ponieważ urodziłem się ćwierć wieku po likwidacji UB i jej przekształceniu w SB
                • 6burakow Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 19.06.12, 12:58

> to niemożliwe ponieważ urodziłem się ćwierć wieku po likwidacji UB i jej przeks
                  > ztałceniu w SB

ooops, przepraszam: ... zawsze mozesz wrocic do wiary w to w co wierzyles bedac sbekiem.
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: to najbardziej światła elita tego miasta! 19.06.12, 13:55
                    tez pudło bo nieletnich nie przyjmowali zreztą ja takich ambicji nigdy nie miałem w1989 roku miałem 10 lat
    • 33qq :D 15.06.12, 19:34
      na szczęście nowosądeccy pijacy to nie cała Polska

:D
    • matylda1001 Ale, o co chodzi? 15.06.12, 22:07
      :) Czy ktoś byłby tak miły, żeby mnie zapoznać z tematem wątku?
      • Gość: kappa Re: Ale, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 22:20
        Przecież to wątek osła,temat nie ma najmniejszego znaczenia:)
        • matylda1001 Re: Ale, o co chodzi? 15.06.12, 22:57
          Gość portalu: kappa napisał(a):

> Przecież to wątek osła,temat nie ma najmniejszego znaczenia:)<

:) Czyli, znaczy się, należy odpowiedzieć tradycyjnie?

Osiołku prześladowany! jak zwykle nie masz racji, linkujesz głupoty i nie masz pojęcia o niczym!

• matylda1001 Re: Ale, o co chodzi? 15.06.12, 23:00
            A! jeszcze zapomniałam napisać, że link się nie otwiera ;)
            • piwi77.0 Re: Ale, o co chodzi? 18.06.12, 10:20
              Oszołom umie linkować i jego linki zawsze się otwierają.
    • mjot1 A co na to pozostali bryjowianie? 18.06.12, 19:05
      To na zdjęciu to pikieta jest? Faaajne
      sie ludziskom musi nudzić…
      • billy.the.kid Re: A co na to pozostali bryjowianie? 19.06.12, 07:15
        no, mimo wygłupó paru KArTOfLI imreza się odbyła.
        więc spadać KArTOfLE na szczaw.
    • matylda1001 Re: Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu abor 19.06.12, 07:48
      ;) Cud jakowyś, cy cóś? Przez trzy dni wątek funkcjonował bez myśli przewodniej, aż tu raptem zrobił się caluśki. Osiołek wywojował, czy Moderacja się zreflektowała?
      • narfi Re: Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu abor 19.06.12, 08:55
        Obawiam sie, ze kreska kropce do (_!_) nie siega :)
    • matylda1001 Re: widze żewcenzura się zreflektowała 19.06.12, 08:20

> Co było takiego niestosownego w tytule niniejszego watku?<

W samym tytule chyba nic, gorzej z komentarzem. Niestosownym jest nawoływanie do pogardy dla człowieka tylko dlatego, że nie jest hipokrytą.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: widze żewcenzura się zreflektowała 19.06.12, 12:12
        hipokryzje to uprawiają aborcjonisci
    • Gość: gonzo Re: widze żewcenzura się zreflektowała IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 19.06.12, 09:46
      "Nie sądźcie a nie będziecie sądzeni"
    • obraza.uczuc.religijnych A aborcjonistkę J. Staniszkis też tam bojkotują? 19.06.12, 12:35

• oszolom-z-radia-maryja to Staniszkis jest za aborcja? 19.06.12, 12:53
        podaj źródło
        • obraza.uczuc.religijnych Re: to Staniszkis jest za aborcja? 19.06.12, 13:49
          Dokonała trzech aborcji i publicznie się do tego przyznała, jak Czubaszek.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: to Staniszkis jest za aborcja? 19.06.12, 13:54
            proszę o konkretne źródło tej rzekomej wypowiedzi
            • obraza.uczuc.religijnych Re: to Staniszkis jest za aborcja? 19.06.12, 14:31
              Miałam trzy aborcje. Nie uważam tego za coś, czym się trzeba szczycić. Jestem przeciwko prawnemu zakazowi aborcji, ale uważam, że kobieta nie powinna tego robić, ja też nie powinnam była. Dziś może podjęłabym inną decyzję. Żałuję, że nie urodziłam tego dziecka w 1969 roku i czasem myślę, jakie by było... Czasami uważam, że jestem trzykrotną morderczynią.
              merlin.pl/HTML/978-83-7700-000-7.html
              • oszolom-z-radia-maryja Sztaniszkis a Czubaszek 19.06.12, 14:45
                różnica jest taka ze Staniszkis żałuje dziś tego co zrobiła a Czubaszek nie, przeciwnie. Czubaszek tym się chełpi!
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Sztaniszkis a Czubaszek 19.06.12, 15:18
                  Czubaszek się tym nie chełpi, podobnie jak Staniszkis. Ale obie obnoszą się z tym publicznie.
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: Sztaniszkis a Czubaszek 20.06.12, 14:12
                    nadal nie dostrzegasz róznicy?
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Sztaniszkis a Czubaszek 20.06.12, 14:30
                      Nadal dostrzegasz różnice tam gdzie ich nie ma?
    • piwi77.0 Re: Nowy Sącz bojkotuje M Czubaszek z powodu abor 19.06.12, 14:41
      Nie mogę, ale tłoczno tam na tej pikiecie. A poza tym z prawdą o aborcji jest jak z prawdą o kupie, jedną i drugą (prawdę) można pokazywać bez końca, a ludzie i tak będą ją (aborcję lub kupę) robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka