Dodaj do ulubionych

Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia

IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.04, 13:15
Ale czy te panie w erotycznej bieliźnie są takie ładne i zgrabne jak na
zdjęciu?All to fotomontarz!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 13:20
      ciekawe czy te panie po strzyżeniu otrzepują włosy klientów ze swojego ciała(np. jak troche wpadnie za "staniczek" tu i ówdzie to trzeba się szybko pozbyć:-))))
      • suzanna Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia 13.08.04, 23:05
        .............
    • Gość: tygrysek75@gazeta. Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 13:46
      zenada!!!!!
    • Gość: Fuzzy Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.chello.pl 25.06.04, 14:31
      Gdzie taki zaklad fryzierski jest!!!??? Zostalbym pewnie stalym klientem,
      hehehe...

Fuzzy
      • tomek854 Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia 25.06.04, 14:50
        Ten opisywany w Metro to pewnei w Warszawie jest...

We wrocławiu taki zakład działa już od dawna. Ale jak się w Warszawie siedzi to przecież nie ma po co wystawiać nosa na prowincję ( albo chociaż pogrzebać w lokalnym dodatku GW z Wrocławia). Napisać że to taki nowatorski pomysł i tyle...
        • Gość: remote Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.icpnet.pl 25.06.04, 16:27
          Wlasnie, w Poznaniu tez juz od jakiegos czasu jest. Chyba nie ma bardzieh
          popularnego fryzjera (fryzjerek) w miescie. :))))

• Gość: ika no coż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 15:03
      aby zostac fryzjerką męską nie trzeba wykazac sie zbytnimi zdolnosciami. co
      innego fryzjer damski, to juz jest wyzsza szkola umiejetnosci.
      panie wykorzystuja swoje atuty fizyczne , bo innych nie posiadaja. ciekawe, w
      jakim stroju będą strzygly po 40tce...
      • Gość: agucha Re: no coż IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.04, 15:08
        mnie ciekawi, ze fryzjerkom nie przeszkadza swieceniem biustem i zenujacy
        stroj, natomiast nigdzie na zdjeciu nie ma twarzy fryzjerki! czyzby sie
        wstydzily reakcji rodzicow? czy to wzrowe studentki tak dorabiaja do studiow?
        czy aby byc przyjetym do zakladu trzeba miec jakies umiejetnosci czy tylko duzy
        biust? a co jak sie ma jedno a nie ma drugiego? albo odwrotnie...
        pozdr
        • Gość: b52 Re: no coż IP: 212.160.172.* 25.06.04, 15:29
          Alez ludzie! Czego Wy sie czepiacie? Ludzie sie bogaca, klienci sa zadowoleni,
          fryzjerki maja prace, a w pokazywaniu wlasnego ciala nie ma nic zenujacego.
          Chyba, ze dalej dulszczyzna i Ciemnogrod dominuja w spoleczenstwie...? Czego
          chciec wiecej?
        • Gość: fri_sol Re: no coż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:45
          A poco na zdjeciu twarz skoro buzie - nawet ładne- są kazdym zakładzie ?
          Jak to było u Sztaudyndera (co prawda dot. innego kontekstu); Nieważna twarz,
          gdy resztę masz.
          Pozdro!
      • Gość: Jolka Re: no coż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:59
        Świetny komentarz ! :)
    • Gość: Fajna&Feministka A gdzie serwis dla kobiet??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:28
      Myślę ze powinno się zaproponować alternatywę dla kobiet-zakład fryzjerski
      gdzie śliczne chłopaki strzygą klientki w samych stringach,albo jeszcze lepiej-
      w takich burdelowych ciuszkach jak te pańcie.Znowu dba się tylko o mężczyzn!
      Wszak twierdzi się(jakże mylnie drodzy państwo)że tylko mężczyźni są
      wzrokowcami Pozdrawiam wszystkie dziewczyny nie gardzące męskimi wdziękami
      (których na polskich ulicach jak na lekarstwo-nie staracie się chłopaki!!!)
      • Gość: Tomek-2 Re: A gdzie serwis dla kobiet??? IP: 192.109.150.* 25.06.04, 17:49
        Ja jestem piekny jak mlody Bóg, przyjedz kiedys do
        Wroclawia, to moze bede mógl ci nieco powielbic.

Jako mamisynek - w glebi ducha, uwielbiam wszystkie
        feministki ...
        • Gość: trtrtft Re: A gdzie serwis dla kobiet??? IP: *.master.pl / *.master.pl 22.12.04, 13:05
          rrddrdf
      • Gość: fri_sol Re: A gdzie serwis dla kobiet??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:40
        A co stoi na przeszkodzie, aby panie były obsługiwane przez panów w stringach ?
        Otwieraj taki zakład i basta ! Każdy może a kto pierwszy, ten lepszy. Skoro są
        stiptiserzy (a nawet wiecej)męscy, to mogą być też fryzjerzy.
        pozdro!
      • yourij Re: A gdzie serwis dla kobiet??? 17.09.04, 15:29
        Gość portalu: Fajna&Feministka napisał(a):

> Myślę ze powinno się zaproponować alternatywę dla kobiet-zakład fryzjerski
        > gdzie śliczne chłopaki strzygą klientki w samych stringach,albo jeszcze
        lepiej-
        > w takich burdelowych ciuszkach jak te pańcie

Feministka niech najpierw przeczyta a nie tylko fotki oglada. "Nietypowy salon
        wymyśliła jego właścicielka Monika Poniatowska". Wiec jak Ci tak spieszno do
        ogladania facetow w bieliznie, robiacych Ci trwala, to ich zatrudnij a nie
        tylko jecz ! Czy wszystkie feministki zachowuja sie jak komunisci na
        zebraniach ? Nie debatuj tylko rob, to nie bedziesz musiala sie wiecej na
        facetow zloscic tyle, ze tak Cie ponizaja przez cale zycie ! Rany....!
        A swoja droga, gdzie w Wawie to jest, wpadlbym z ciekawosci sie obstrzyc kiedy,
        jak bede stolice wizytowal. ;-)

Pozdrowienia dla nie gardzacych mymi wdziekami feministek !!
      • Gość: Realny Re: A gdzie serwis dla kobiet??? IP: *.abc.com.pl 01.03.05, 12:27
        Ej Stara! To załóż taki biznes. Myślę że miał by powodzenie. Ale ty jak wszyscy
        lewacy wolisz ponarzekać.
    • Gość: pracuś Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: 195.136.105.* 25.06.04, 16:28
      A czy te Panie pracują zgodnie z przepisami BHP nie posiadając ODPOWIEDNIEGO
      ubrania roboczego? Po pierwszej wizycie zatwardziałych PIP-owców zmieni się w
      tym zakładzie.
    • Gość: koneser Ależ sensacja,b.długo ta Monika musiała myśleć... IP: 194.181.190.* 25.06.04, 17:11
      Poniatowska , zresztą. A, to może ona ten most w Wawie też wymyśliła? Wolę już
      myjnię samochodową z obsługą w toplessie, myły ręcznie, ale i "ciałem", była
      przy gierkówce za Częstochową - zlikwidowali...Ale ten klient na zdjęciu u tej
      Moniki, to całkiem łysy i "szyita" niezły, po co on tam przyszedł? To chyba
      prawdziwy szef zakładu, udający klienta (z braku takowych).
    • Gość: ryszard Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 25.06.04, 17:40
      Bardzo mi się podoba taki zakład, można przy okazji strzyżenia zobaczyć piękne
      kobiety.Człowiek wychodzi z takiego zakładu bardziej odprężony i zadowolony.
      • najlepsza.muzyka Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia 25.06.04, 17:56
        Odprężony? Tu bym dyskutował, przynajmniej jeśli chodzi o jedną część ciała ;-))
        • Gość: zz Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:14
          i tu jest wlasnie clue - moze niektorzy wychodza odprezeni;)
    • Gość: j23 Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:45
      test
    • Gość: j23 Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.igf.edu.pl 25.06.04, 19:49
      test2
    • Gość: steku Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.04, 19:58
      we Wrocku juz dawno dziala taki salon
    • Gość: Tomcio Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 28.06.04, 23:01
      A ja was zaskoczę, byłem w tym salonie na żelaznej, jest cool, fryzjerka sam
      miód, atmosferka naprawde gorąca a i na brak klientów z tego co widziałem
      narzekać nie mogą! Będę ich stałym kientem to pewne, naprawdę jest na co
      popatrzeć. A co do fotomontarzu to radzę samemu się przekonać, lepsza niż na
      zdjęciu!
    • Gość: Krzychu Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 28.06.04, 23:11
      a ja tak sobię myslę czemu nie...i nawet tam się wybiorę ha ha ha. A kto mi
      zabroni hę? Troche luzu i tolerancji, jak półnagie panienki paradują na ulicach
      to jest ok? a już u fryzjera nie?
    • uru7658-b Opis wizyty 01.07.04, 11:06
      Zachęcony artykułem w "Metro" poszedłem do "Hot cut".
      W środku zastałem dwie dziewczyny siedzące w poczekalni - miały na sobie białe
      fartuchy. Po moim wejściu wstały i zdjęły wierzchnie "przykrycia" ukazując
      prawdziwe stroje służbowe. Bardzo ładne, zgrabne i miłe dziewczęta. Jedna z
      nich to słynna już Pani Irmina (blondynka), a druga to świeżo przyjęta
      praktykantka (brunetka). Jak się okazało, strzyc mnie miała Pani Irmina.
      Ucieszyłem się, bo miała bardziej kusy strój (brunetka miała bardziej
      zabudowany, jednoczęściowy kostium - elegancki i atrakcyjny wszakże).
      Dowiedziałem się, że w tym tygodniu jest super promocja: praktykantka strzyże
      ZA DARMO. Gdybym strzygł się na krótkie parę milimetrów lub na zero, to może i
      skorzystałbym z promocji, ale tak, to nie chciałem ryzykować ...
      Na początku zdeka się zaskoczyłem propozycją umycia głowy (nigdy u fryzjera
      męskiego nie bawiłem się w to - szedłem na strzyżenie z czystymi, umytymi z
      rana włosami). Ale w końcu w tych szczególnych okolicznościach to dodatkowa
      atrakcja. Wrażenia wzrokowe jednak podczas tego "zabiegu" są ograniczone.
      Poczęstowano mnie szklanką wody (mogłem też wybrać kawę lub herbatę).
      Przeszliśmy do stanowiska, gdzie wykonywane jest strzyżenie.
      Fotele są w wydzielonych kabinach (2 szt.), odgrodzonych od poczekalni zasłoną.
      Przede mną i za mną DUŻE lustra - wiadomo jak bardzo przydatne ...
      Podczas strzyżenia bardzo miło było obserwować opaloną, właściwie obdarzoną
      przez naturę Panią Irminę. Piersi ledwo co mieściły się w różowym biustonoszu.
      Drgały i falowały sprawiając wrażenie, że za chwilę całkiem "przeleją się"
      ponad miseczkami. Żałowałem,że większość "akcji" działa się w lustrze - o wiele
      ciekawiej byłoby, gdyby fryzjerka stała vis à vis. Ale oczywiście nie śmiem
      narzekać. Pół godziny spędzone w ten sposób to totalne przeciwieństwo dla
      nużących wizyt w "zwykłych" zakładach. Po wykonaniu usługi jednym duszkiem
      wypiłem całą szklankę wody (radzę zamówić ten napój).
      W trakcie mojego strzyżenia do salonu wszedł facet zdeka śmieszny z wyglądu,
      przypominający trochę Grzegorza Wasowskiego z KOC-u. Skorzystał z usługi u
      praktykantki. W pewnym momencie słyszę jej głos: "proszę Pana, niech Pan nie
      zasypia (...) ach tak, zmęczony Pan ...". Czyli gościu po prostu chciał załapać
      się na strzyżenie za friko.
      Szanowni Państwo, podsumowując: ZDECYDOWANIE POLECAM. Jeśli cena 39 PLN za
      usługę (mycie głowy + strzyżenie nożyczkami i maszynką) nie ulegnie
      podwyższeniu, to można sobie od czasu do czasu pozwolić na takie połączenie
      przyjemnego z pożytecznym.
    • Gość: wobo Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: 195.117.7.* 08.07.04, 14:51
      A ja myslałem,że strzygą brzuszki.
    • Gość: ona Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 13:22
      mimo iz jestem nia uwazam, ze to swietny pomysł. Mezczyzni po takim fryzjerze
      (fryzjerce)wracaja do domu wypoczeci, zrelaksowani i w dobrym nastroju do...
    • Gość: amigo700 Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: 193.243.142.* 21.07.04, 11:04
      no jasne szkoda że nie rozebrane! Mało gwałtów jest prawda,może lepiej agencje
      towaszyskie rejestrujcie.Pozdrawiam
    • neo24_80 Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia 16.08.04, 14:06
      nie jest taki nietypowy juz jakies 4 lata temu slyszalem o takim zakladzie i fryzjerki mialy odsloniete duzo wiecej nic specjalnego taka jest moja opinia
    • Gość: Andrzej Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.zachem.com.pl 10.11.04, 11:10
      bardzo mi się podoba oby więcej takich zakładów
    • Gość: robi Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.04, 13:37
      fajne te laski, ale czy one potrafią dobrze strzyc?
    • Gość: siara Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 01:30
      zajebisty zakład
    • Gość: alberto Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.11.04, 15:33
      fach prosto z autostrady !!!
    • Gość: szczere Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.master.pl / *.master.pl 22.12.04, 13:00
      co wy ludzie robicie przeciez to jakas ku.. wyglada jak w burdelu
    • Gość: ADAM Re: Nietypowy zakład fryzjerski: zdjęcia IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.04, 17:11
      wOW! jA JUZ ZAPUSZCZAM WLOSY, ALE LYSAWY JESTEM....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka