Dodaj do ulubionych

Wygra z iPadem? Amazon pokazuje nowy tablet. I ...

07.09.12, 05:34
Nie wiem dlaczego w Polsce tyle uwagi poswieca sie wyrobom firmy Apple . Gruba wiekszosc spoleczenstwa zarabiajaca ponizej sredniej krajowej ( a zwana przez oligarchie i elity nieudacznikami ! ) kupujac wyroby tej firmy popelnia finansowe samobojstwo !
Obserwuj wątek
    • mariposa_xxx Re: Wygra z iPadem? Amazon pokazuje nowy tablet. 07.09.12, 08:02
      Tym bardziej Kindle ma dużo do zaoferowania na polskim rynku :)
    • tom.gorecki Ciennikarz za 19,90 powinien lepiej sprawdzać 07.09.12, 08:42
      źródła. Namieszał z cenami.
    • tadan.se Wygra z iPadem? Amazon pokazuje nowy tablet. I ... 11.09.12, 18:05
      GW: "Nowy gadżet..."
      Bezos: "W ubiegłym roku na rynku były dwa tuziny tabletów z systemem Android, ale nikt ich nie kupował. Dlaczego? Bo to tylko gadżety."
      No wygra z iPadem na pewno
    • misiu-jeden Kto? 11.09.12, 18:08
      Kto to tu wkleił? Co za cymbalista?
      • bling.bling Re: Kto? 11.09.12, 22:05
        ten sam komunista co usunął mi wątek o prześladowaniach pana Janusza
    • nazikomunista_back Wygra z iPadem? Amazon pokazuje nowy tablet. I ... 11.09.12, 19:06
      Zaś ani Apple ani Kindle nie wygrają z czytnikami firm-krzak, nie srającymi się o DRM i robiącymi wszystko bądź prawie wszystko to, co Kindle, tylko bez cudowania i znacznie taniej.
      • qniaczek Najpierw użyj potem osądź 11.09.12, 20:21
        W większości o tych "gadżetach" wypowiadają się osoby, które nie korzystają z tego sprzętu. Kindle to po prostu najlepszy według mnie czytnik e-book. A że format mobi, to żaden problem od tego jest Calibre lub dla leniwych Chomik. Tablet mnie nie interesuje bo to tylko zabawka, na razie. Kiedy w końcu Amazon wyląduje w Polsce?
        • Gość: martyna Re: Najpierw użyj potem osądź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 18:45
          Zależy do czego człowiek wykorzystuje takie urządzenia. Kindle jest świetny do czytania e-booków, ale już taki iPad to świetne narzędzie do przeglądania cyfrowej prasy (ale takiej zrobionej specjalnie pod tablety, jak ostatnio wydane w Polsce iAM - bardzo dobrej jakości kobiecy magazyn tylko na tablety)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka