Dodaj do ulubionych

Kusząca propozycja

19.09.12, 14:02
Ponieważ zainteresowanie jest znaczne, zatem mam następującą propozyję. Otóż jeżeli ktoś z Państwa forumowiczów jest zafascynowany tematyką śmietan, kremów, pianek, jogurtów, kutchupów itp, to jestem gotów udostępnić swe pęcinki do zlizywania. Cena wynosi 50 zł za pęcinkę. Chętnych proszę o uprzednie wyszczotkowanie jęzorów. Kontakt oczywiście na priva.
Obserwuj wątek
    • narfi Re: Kusząca propozycja 19.09.12, 14:09
      .....a jestes ksiedzem ? :)
      • tocon Re: Kusząca propozycja 19.09.12, 14:31
        Nie, ale jeżeli ptrzebujesz, to za dopłatą jestem w stanie przebrać się w sutannę.
        • narfi Re: Kusząca propozycja 19.09.12, 14:38
          Przebieranki,cacanki a glupiemu stoi. Tak sie nie bawie. Albo prawdziwy ksiadz,albo sobie poszukam jakiegos tatusia-salezjana :)
          • tocon Re: Kusząca propozycja 19.09.12, 14:42
            Ale za to pęcinki jak u sarenki, piękne, włochate...
            • narfi Re: Kusząca propozycja 19.09.12, 14:50
              Skoro juz jestesmy przy watku kulinarnym, to znajac pomyslowosc rodakow, czekam tylko,kiedy pojawi sie w knajpach "Golonka po salezjansku" , znaczy sie taka z bita smietana i koniecznie z
              nie zgolona szczecina :)
    • Gość: inkwizytor Re: Kusząca propozycja IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.09.12, 14:51
      tocon napisał:

> Otóż je> żeli ktoś z Państwa forumowiczów jest zafascynowany tematyką śmietan,
      > kremów, pianek, jogurtów, kutchupów itp, to jestem gotów udostępnić
      > swe pęcinki do zlizywania. Cena wynosi 50 zł za pęcinkę.

Dobra. Po konsumpcji pęcinka będzie moja. Zabiorę do domu i ugotuję na niej barszczu. Czym mam ją odciąć? Piła spalinowa może być?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka